2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Ben mesajdan sonra biraz netten okudum da, bağışıklık sistemini baskılamak için de veriliyormuş. Heralde transferden sonra vücudun bebeği kabullenmesi için doktorun vermiştir. Hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı dilerim 🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🥰

Merhaba, benim transferim de yarın. İlaçlara devam ediyorum.

Arkadaşlar tecrübeli olanlarda rica ediyorum benim iki kez normal yolla bebeğim oldu birisi sağlıklı şükür birisini genetik bir hastalıktan kaybettim malesef o yüzden pgt li tüp bebek yaptık ama tutmadı kaliteli 5. Gün embriyosiydu neden olmadı bilemiyorum sizce tutmaması nedendir herşey normal giderken neden olmadi ben bundan sonra ne yapmalıyım tekrar düşünmek için biraz beklemeli miyim
Tekrar yaziiım dedim bana yorum yapabilecek yok mu moralim bozuk

Selam kızlar acil cevap bekliyorum sizden..
Şimdi özet yapiim önce, sat 21 eylül ile tedaviye başladım 2 ekim opu yapıldı 7ekimde adet oldum.. 16 ekimde sis(rahim yıkama) oldu.. Bugün yani 18 ekim de tekrar adet oldum..
Sizlere sorum şu ben sat olarak 21 eylül mü almalıyım yoksa opudan sonrası 7 ekim mi?
İkinci sorum opudan sonra 1. ve 2.adetiniz arası nasıldı? Bu normal adetim mi yoksa başka bi şey mi

Kızlar merhaba acilllll!!!!!! 12 ekimde dondurulmuş 5. Gün embriyo transfer oldum. Test günüm çarşamba idi aslında sonucum 7,72. Burdan yükselir mi kimyasal gibi duruyo

Kızlar merhaba acilllll!!!!!! 12 ekimde dondurulmuş 5. Gün embriyo transfer oldum. Test günüm çarşamba idi aslında sonucum 7,72. Burdan yükselir mi kimyasal gibi duruyo
Canım değildir inşallah ama henüz 7.gün belki geç tutundu artışı gözlemle

Kızlar merhaba,benim de ilk tüp bebek denemem.15 ekimde oldu.3.gün embriyosu 2 tane.Beklemedeyim☺️

Back
X