- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
İnşallah güzel haberler alırızKızlar merhaba,benim de ilk tüp bebek denemem.15 ekimde oldu.3.gün embriyosu 2 tane.Beklemedeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler alırızKızlar merhaba,benim de ilk tüp bebek denemem.15 ekimde oldu.3.gün embriyosu 2 tane.Beklemedeyim![]()
Var görünüyor :) Dondurulmuşsa kesin var diyebilirim. Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir ama. Mutlaka zamanında kanınızı verin. Onun düzeyinden anlıyor doktorlar :)Kızlar günaydın transferin 7. Günündeyim 6. Gün embriyosuydu. Dayanamadım test yaptım sizce gebelik var mıdır.
Evet dondurulmuş embriyo transferi oldu. Kan testi için 3 gün daha bekleyeceğim inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizeVar görünüyor :) Dondurulmuşsa kesin var diyebilirim. Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir ama. Mutlaka zamanında kanınızı verin. Onun düzeyinden anlıyor doktorlar :)
İnşallah vardır ve sağlıklı kucağınıza alırsınız :).
Evet canım aynenKuzu senin test pozitifti dimi yanlış hatırlamıyorum
Benim transfer sonraki aylara kaldı bakalım dua et bizeEvet canım aynen
Canım etmez miyim hiç kötü düşünme her şerde bi hayır var derler Rabbim senin için en güzelini bekletiyordur. Bu bir imtihan ne kadar zor olsa daBenim transfer sonraki aylara kaldı bakalım dua et bize![]()
Öyle diyorum bende insanın elinden başka bişey gelmiyor rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsinCanım etmez miyim hiç kötü düşünme her şerde bi hayır var derler Rabbim senin için en güzelini bekletiyordur. Bu bir imtihan ne kadar zor olsa da![]()
Meraba size birsey sorucam ilk doktora kontrole gittiginizde 4 gun igne kullandiktan sonra yumurtaniz 8 tane falandi demi sonradan mi bu kadar cok yumurta oldu sonradan gelisiyormu merak ettim bende bugun kontrole gittim de ilk muayneeye 7 yumurta gorunuyo dedi sonradan artiyomu merak ettimSelam kızlar benim Estradiol değerim 6500 çıktı 23 yumurta saydı en küçüğü 12.5 en büyüğü 20 büyüklüğünde ortalama 17-18 lerde.. 2 Ekimde toplama işlemi yapılcak.. Transferim için beklenilcek.. Şimdi adet olacaksın doktorumuz bi adet yerleştirip deneme yapıcak sonraki ay da işlemin olacak dedi. Tam olarak anlamadım. Deneme dediği şey nasıl denediği tutmayacak bi şey mi? hiç anlamadım böyle bir durum olan oldu mu?
Nasil oldun canim kanaman devam ediyormuKızlar bugün transferin 7.günü.Kanamam var.Ama adetime bir hafta var.İlaçlar baskılıyor diye duymuştum adeti?Ne olabilir?Doktora sordum iyi şeyler söyledi ama adettir diye korkuyorum???
Yok hayır, 3 4 damla bir şeydi.Sonra da su gibi akıntım başladı.Sabah kalktığımda çok afedersiniz altıma yapmış gibi ıslaktım.Nasil oldun canim kanaman devam ediyormu
Bir muayene olsaydin canim icin rahatlardi kan testi yaptirdinmiYok hayır, 3 4 damla bir şeydi.Sonra da su gibi akıntım başladı.Sabah kalktığımda çok afedersiniz altıma yapmış gibi ıslaktım.
Doktor normal dedi.Yerleşme kanaması büyük ihtimal dedi ama ümitlenmek istemiyorum.Test günüme var daha.Önceden yaptırmak istemiyorum.Bir muayene olsaydin canim icin rahatlardi kan testi yaptirdinmi
Anladim canim kac gunun var testeDoktor normal dedi.Yerleşme kanaması büyük ihtimal dedi ama ümitlenmek istemiyorum.Test günüme var daha.Önceden yaptırmak istemiyorum.
Salı günü ama pzt yaptırırım gibi geliyorAnladim canim kac gunun var teste
Merhabalar canın yumurta toplama öncesi gittiğimde doktorum 8 yumurta var şuanlık dedi 2 gün sonra yumurta toplandı 20 adet toplanmış.bende şaşırmıştım sayı artışına. 10 u kaliteliymiş 8i döllenmişMeraba size birsey sorucam ilk doktora kontrole gittiginizde 4 gun igne kullandiktan sonra yumurtaniz 8 tane falandi demi sonradan mi bu kadar cok yumurta oldu sonradan gelisiyormu merak ettim bende bugun kontrole gittim de ilk muayneeye 7 yumurta gorunuyo dedi sonradan artiyomu merak ettim![]()