2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Kızlar günaydın transferin 7. Günündeyim 6. Gün embriyosuydu. Dayanamadım test yaptım sizce gebelik var mıdır.

Eklentiler

• IMG_20201020_094537_182.webp
    IMG_20201020_094537_182.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar günaydın transferin 7. Günündeyim 6. Gün embriyosuydu. Dayanamadım test yaptım sizce gebelik var mıdır.
Var görünüyor :) Dondurulmuşsa kesin var diyebilirim. Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir ama. Mutlaka zamanında kanınızı verin. Onun düzeyinden anlıyor doktorlar :)

İnşallah vardır ve sağlıklı kucağınıza alırsınız :).

Var görünüyor :) Dondurulmuşsa kesin var diyebilirim. Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir ama. Mutlaka zamanında kanınızı verin. Onun düzeyinden anlıyor doktorlar :)

İnşallah vardır ve sağlıklı kucağınıza alırsınız :).
Evet dondurulmuş embriyo transferi oldu. Kan testi için 3 gün daha bekleyeceğim inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize 🤲🏻🤗

Canım etmez miyim hiç kötü düşünme her şerde bi hayır var derler Rabbim senin için en güzelini bekletiyordur. Bu bir imtihan ne kadar zor olsa da 🤲😌
Öyle diyorum bende insanın elinden başka bişey gelmiyor rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin ☺️

Merhaba kızlar transferimin 7. Günü adet olucakmışım gibi kasık ağrım var 23 ekim regli günüm normalmi sizce

Kızlar bugün transferin 7.günü.Kanamam var.Ama adetime bir hafta var.İlaçlar baskılıyor diye duymuştum adeti?Ne olabilir?Doktora sordum iyi şeyler söyledi ama adettir diye korkuyorum???

Selam kızlar benim Estradiol değerim 6500 çıktı 23 yumurta saydı en küçüğü 12.5 en büyüğü 20 büyüklüğünde ortalama 17-18 lerde.. 2 Ekimde toplama işlemi yapılcak.. Transferim için beklenilcek.. Şimdi adet olacaksın doktorumuz bi adet yerleştirip deneme yapıcak sonraki ay da işlemin olacak dedi. Tam olarak anlamadım. Deneme dediği şey nasıl denediği tutmayacak bi şey mi? hiç anlamadım böyle bir durum olan oldu mu?
Meraba size birsey sorucam ilk doktora kontrole gittiginizde 4 gun igne kullandiktan sonra yumurtaniz 8 tane falandi demi sonradan mi bu kadar cok yumurta oldu sonradan gelisiyormu merak ettim bende bugun kontrole gittim de ilk muayneeye 7 yumurta gorunuyo dedi sonradan artiyomu merak ettim 😉😊

Bir muayene olsaydin canim icin rahatlardi kan testi yaptirdinmi
Doktor normal dedi.Yerleşme kanaması büyük ihtimal dedi ama ümitlenmek istemiyorum.Test günüme var daha.Önceden yaptırmak istemiyorum.

3.gun embriyosu transferin 10.gunu. erken gebelık testinde 2 gun once sabah cok silik cikti.dun aksam biraz daha belirgindi.bugun sabah biraz daha artmış gibiydi.
Bugun aksam normal gebelık testi golge gbi koyuluk cikti o kadar gerçi öğleden sonra çok susadığım icin 2 litreye yakin su içmiştim. Ama daha önceki transferinde kimyasal olduğu için tedirginim .predictor da silik çıkınca kan testinde deger ne çıkar ki

Meraba size birsey sorucam ilk doktora kontrole gittiginizde 4 gun igne kullandiktan sonra yumurtaniz 8 tane falandi demi sonradan mi bu kadar cok yumurta oldu sonradan gelisiyormu merak ettim bende bugun kontrole gittim de ilk muayneeye 7 yumurta gorunuyo dedi sonradan artiyomu merak ettim 😉😊
Merhabalar canın yumurta toplama öncesi gittiğimde doktorum 8 yumurta var şuanlık dedi 2 gün sonra yumurta toplandı 20 adet toplanmış.bende şaşırmıştım sayı artışına. 10 u kaliteliymiş 8i döllenmiş

Back
X