2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Bende aynıydım karnım davul gibi oldu ohs olduğunu söyledi doktorum ve serum tedavisi gördüm 1 hafta da her şey normale döndü o yüzden embriyoları dondurduk haftaya transferim olacak
Benim de dondurulacaklar gelecek aya demişti. Yarın gidecem doktora bu ohss kiloyla falan alakaliymis diye okudum burda ama ben çok kiloluyum zaten 16 yumurta alındı yine de olabilir mi

Nasıl yani, iğne ilaç kullanmadan mı yumurta toplayacaklardı. Eğer öyleyse maşallah Rabbim nazarlarsan saklasın. Çünkü benim hem yaşım, hem de kistimden dolayı revervim azalmış.
Yumurta toplamam yapıldı zaten, transfer yani oluşan embriyoların aktarımı için bahsettiğim . Yani tranfer natural siklus olacak ise hiç ilaç iğne vermeden direk yumurtlama zamanında embriyoyu yerleştiriyorlar, nadiren doktorlar uyguluyor. Eğer uzun protokol ise transferden önce ilaç iğne vitamin hormon bişiyler veriyorlar ki tranfere kadar rahim uygun hale gelsin. Bende şimdi transfer öncesi hazırlık olarak lucrin iğne oldum estroferm coraspirin decavit kullanıyorum. Estrofem östrojen hormonu rahim dokusunu düzenliyor.
[/QUOTE]
Merhabalar
Lucrin iğneyi 21. Gün tek seferlik mi vurdurdunuz?
eğer öyleyse adetiniz gecikti mi?

A oyle mi etkisi mi varmis. Ben adetliyken cok icerim agrisini alsin diye ama söktürdüğünü yeni duyuyorum
Canim bende opudan sonra adet olmamistim 1 2 gun gecikmisti kekik demledim ictim aksamina oldum
Sökturuyomus ama benmki tesadufte olabilir adetin gectimi cok gectiyse doktoru ara söktürücü verir

Merhabalar
Lucrin iğneyi 21. Gün tek seferlik mi vurdurdunuz?
eğer öyleyse adetiniz gecikti mi?
[/QUOTE]
Evet 21. Gün 1 krz vuruldum. Aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanıyordum adeetim gecikmedi. Regli zamanında oldum. Normal zamanda çok uzun sürüyor 35-40 gün arası regl oluyorum doktor düzenli olması için doğum kontrol hapı verdi.. birlikte kullandım.

Günaydın kızlar sonunda dün gece regl oldum. Ama bugün sökülme ye başladım. Yani bugün 1.gün değil mi? Büyük ihtimalle çarşamba doktora gideceğim

Canim bende opudan sonra adet olmamistim 1 2 gun gecikmisti kekik demledim ictim aksamina oldum
Sökturuyomus ama benmki tesadufte olabilir adetin gectimi cok gectiyse doktoru ara söktürücü verir
Canim ben opudan sonra kimsayali oldum ama bu bir sonraki adet. Bugun yazacagim doktora o soyler su gune kadar bekleyelim diye sen transfer hazirliginda misin?

Benim de dondurulacaklar gelecek aya demişti. Yarın gidecem doktora bu ohss kiloyla falan alakaliymis diye okudum burda ama ben çok kiloluyum zaten 16 yumurta alındı yine de olabilir mi
Hiç Alakası yok kiloyla ben 53 kiloydum öyle çok yumurtam da olmamıştı 13 tane toplandı 6 tanesi donduruldu 5 gün ve 6 gün olarak

Hayir canm sebebi yok malesef herseyimiz temiz cikti sadece embriyolara genetik test yapilmadi eger bu denememde olmazsa embriyolara pgt yapilicak son cagre
Hayirlisi olsun insallah. Kac tane kaldi dondurulmusnuz? Ben de genetik test yaptirmadim insallah bir kerede tutar

Kızlar ben normalde çok yemek yiyen biri değilim dikakt ediyorum kilo almamak için ama estrofem e başladığımdan beri çok fazla şişkinlik ve kabızlık var, iştahım arttı .. belki psikolojiktir. Sizlerden de etkilenen var mı? Sizler neler yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…