Aşılama 2020 eylül aşılama düşünüyorum tecrübeli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Selin1998

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
281
209
23
26
2020 eylül aşılama düşünüyorum ne gibi durumlarda yapılabiliyor aşılama ve ne kadar zaman alır. Adetime 3 gün var hangi gün gitmeliyim bu ayımı boş geçirmek istemiyorum tecrübeli hanımlar muvaffak olanlar ve olumsuz olanlar yardımınıza ihtiyacım var.

Daha önce muayene oldunuz mu ? Ne teşhis koyuldu olmaması için ? Ve doktorunuz mu karar verdi aşılamaya ? Su yüzden soruyorum bazi durumlarda aşılamaya gerek olmadan direk tüpe geçiliyor.

Daha önce muayene oldunuz mu ? Ne teşhis koyuldu olmaması için ? Ve doktorunuz mu karar verdi aşılamaya ? Su yüzden soruyorum bazi durumlarda aşılamaya gerek olmadan direk tüpe geçiliyor.

Hayir doktorum karar vermedi. Ama gidicem sorucam olur mu diye. önden bilgim olsun diye sordum.

Ben ilk gittim yalvarmıştım kilo ver önce demişti 😂 o zaman eşimin değerleri de iyiydi aslında 15m isteniyor en az. Zaten ilişkiden bi farkı yok diye bizde direk tüp bebeğe yöneldik

merhaba bende asilama düşünüyorum daha önce 2 kaybım var kürtaj dan sonra 1 yıldır bebeğim olmuyor t rahim den ameliyat oldum gecen gün tahim filmi çekildi tüpler açık rahim güzel sorun yoktu ama artık aylardır tuttu mu tutmadı mı diye düşünmek beni biktirdi o yüzden de asilama düşünüyorum yaptıracam 950 lira asilama burda

merhaba bende asilama düşünüyorum daha önce 2 kaybım var kürtaj dan sonra 1 yıldır bebeğim olmuyor t rahim den ameliyat oldum gecen gün tahim filmi çekildi tüpler açık rahim güzel sorun yoktu ama artık aylardır tuttu mu tutmadı mı diye düşünmek beni biktirdi o yüzden de asilama düşünüyorum yaptıracam 950 lira asilama burda
Kazakistan da aşilama 610 tl. Bugün doktor randevüm var. Inşallah her şey güzel olur

Back
X