- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
Hadi bakalım ozaman ılk guzel haber senden gelecekİlk sıraya kendimi yazdirayim. Bu ay transfer olacağım aksilik olmazsa ilk denemem
Bi arkadasım da Bulent tırasa gıdıyor. Bugun ılk gorusmesını yapacak.Aa ben de varım. Çerkezköy'de kendi doktorum Bülent Tıraş'la çalıştığını söyledi ilk denemeyi onunla yapmak istedik. Ben burda ilaca başladım takibimi doktorum yapıyor, yumurta toplama ve transfer işlemlerini Bülent Tıraş ve ekibi yapacak. Inşallah hepimizin kucakları bebişlerle dolar.
Galıba baslamadın henuz.Merhaba arkadaslar benide alirsaniz cok mutlu olurum. Benimde bu ay tüp bebek olucak tedavi sirasindayim ilk denemem olucak insallah hayirli sonuclar aliriz
Ozaman bı oncekı tup bebekte dondurulmus yoktu degıl mı. taze mı yapılmıstı.Merhabalar. Benim cumartesi yumurtalarım toplandı. Yarın embriyoların 5.günüinşallah birkaç tanesi dondurulur
Tüp bebekle bir kızım var
İnşallah teşekkür ederim. Maalesef. 20 yumurta toplandı,18 embriyo vardı ama hiçbiri dondurulmadıOzaman bı oncekı tup bebekte dondurulmus yoktu degıl mı. taze mı yapılmıstı.
Ablamın da tup bebekle ıkı kızı var. Ikıncıyı dondurulmuslardan koydular.
Insallah her sey ıstedıgın gıbı olur
Bilmedıgım ıcın soruyorum. Kusura bakmayın.İnşallah teşekkür ederim. Maalesef. 20 yumurta toplandı,18 embriyo vardı ama hiçbiri dondurulmadıBu sefer de sadece bir tane var
5.güne geldiğinde hepsinin gelişimi durmuş, sadece bir tane devam ediyormuş. İnşallah kısmet olurBilmedıgım ıcın soruyorum. Kusura bakmayın.
Hastane mı dondurmadı. yoksa sız mı talep etmedınız.
Belkı de en ıyısıdır o bı tane
Bi arkadasım da tup bebekle hamıle kaldı ıkı kez. ıkısı de tazeymıs. Benım donduracak kadar yumurtam olmuyor demıstı. Ve ıkısınde de tek yumurta ıle tutmus
İnşallah.5.güne geldiğinde hepsinin gelişimi durmuş, sadece bir tane devam ediyormuş. İnşallah kısmet olur
İnşallahİnşallah.
Güzel haberler verın bıze
Belki de sayı cok onemlı degıl. Onemlı olan kalıtesı.İnşallahKızımda da 18 embriyodan sadece birine hamile kalabilmiştim. Kısmet böyledir belki de
İşte insan tutmazsa yine deneme şansım olsun istiyor. İnşallah tutarBelki de sayı cok onemlı degıl. Onemlı olan kalıtesı.
Az para da değil ki. tekrar denemek ıcın bır beklemek lazım. ama sızın tecrubenız var zten. her sey guze gıder ınsallahİşte insan tutmazsa yine deneme şansım olsun istiyor. İnşallah tutar
Yok canim ben basladim dün yumurtalar alindi bugün haber gelicek dört gözle bekliyorum gelistimi diye haftaya asilama olucak insallah bakalim hayirlisiGalıba baslamadın henuz.
Bende gorusme asamasındayım :)
Merhaba canim sende hosgeldinHosgeldınız. Bi an bu baslıkta yalnız kalacagımı dusunmustum
Yumurtalar toplanana kadar kac kez gıttınız doktora.
Ymurta toplandıktan sonra hemen transfer mı oldunuz. yoksa bır ay rahım dınlendırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?