2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Aa ben de varım. Çerkezköy'de kendi doktorum Bülent Tıraş'la çalıştığını söyledi ilk denemeyi onunla yapmak istedik. Ben burda ilaca başladım takibimi doktorum yapıyor, yumurta toplama ve transfer işlemlerini Bülent Tıraş ve ekibi yapacak. Inşallah hepimizin kucakları bebişlerle dolar.

Bi arkadasım da Bulent tırasa gıdıyor. Bugun ılk gorusmesını yapacak.
Suan yumurta takıbı yapılıyor dımı sıze

Merhabalar. Benim cumartesi yumurtalarım toplandı. Yarın embriyoların 5.günü inşallah birkaç tanesi dondurulur
Tüp bebekle bir kızım var
Ozaman bı oncekı tup bebekte dondurulmus yoktu degıl mı. taze mı yapılmıstı.
Ablamın da tup bebekle ıkı kızı var. Ikıncıyı dondurulmuslardan koydular.
Insallah her sey ıstedıgın gıbı olur

Ozaman bı oncekı tup bebekte dondurulmus yoktu degıl mı. taze mı yapılmıstı.
Ablamın da tup bebekle ıkı kızı var. Ikıncıyı dondurulmuslardan koydular.
Insallah her sey ıstedıgın gıbı olur
İnşallah teşekkür ederim. Maalesef. 20 yumurta toplandı,18 embriyo vardı ama hiçbiri dondurulmadı Bu sefer de sadece bir tane var

İnşallah teşekkür ederim. Maalesef. 20 yumurta toplandı,18 embriyo vardı ama hiçbiri dondurulmadı Bu sefer de sadece bir tane var
Bilmedıgım ıcın soruyorum. Kusura bakmayın.
Hastane mı dondurmadı. yoksa sız mı talep etmedınız.
Belkı de en ıyısıdır o bı tane
Bi arkadasım da tup bebekle hamıle kaldı ıkı kez. ıkısı de tazeymıs. Benım donduracak kadar yumurtam olmuyor demıstı. Ve ıkısınde de tek yumurta ıle tutmus

5.güne geldiğinde hepsinin gelişimi durmuş, sadece bir tane devam ediyormuş. İnşallah kısmet olur

Merhaba canim sende hosgeldin
Ben almanyada tüp bebek oluyorum ayni sekildemi ilerliyor billmiyorum ama ben 4 kere ultrason icin gittim yumurtalari her üc günde bi kontroll etti doktor yumurtalar iki santim olmasi gerekyiorki yumurtalari toplamalari icin ..
yumurtalar toplandikdan sonra dölleniyor ve 140 saat bekliyorlar gelisiyormu diye eger gelistiyse 140 saat sonra aana rahmine yerlestiriyorlar sonra 14 gün beklemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…