- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
Inşallah kolaylikla gecer sürecler, ve guzel haberleri burada paylaşırız
Canım nasıl gecti transfer meraktayız heyecanla yazmani bekliyorummmmEvet canım çok heyecanliyim. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Ya bitki çayları zararlı diye okudum onu da içmeye çekiniyorum. Kaysi gaz yapiyoren çok korktuğum başıma geldi.
Merhaba canımHerkese merhaba arkadaşlar 30 Eylül 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. 7. Günümdeyim herşey yolunda gider umarım
Bu benim ikinci tüp bebek tedavim ilki tuttu bi kızım var simdi ona kardes yapmak istiyoruz. Rabbim nasip ederse tabi. Bu defa yumurta toplama isleminden sonra bi kac gün şişkinlik hissim gitmedi daha zor geçti o dönem. Esim azospermi onun ameliyatı da oldu tabi aynı anda. Simdi 5AA embriyo yerleştirdi doktorum 5. Gün embriyosu gün sayıyoruz. Transfer günü ve sonrasındaki 4 gün bel ağrım oldu 5. Gün mide bulantim ama 2 gündür hiç bişey yok umarım herşey yolundadır . Rabbim hepimizin kucağına bebişlerimizi almamızı nasip etsinMerhaba canımGüzel sonucunu en kısa zamanda alırsın umarım ❤ Bol şanslar ❤ Transfer sürecini anlatır mısın biraz ne kadar sürdü, acı vs hissettin mi ?
ınsallah canım. gonlunu ferah tut. Allah ısteyen herkese saglıklı bebekler versın ınsallahBu benim ikinci tüp bebek tedavim ilki tuttu bi kızım var simdi ona kardes yapmak istiyoruz. Rabbim nasip ederse tabi. Bu defa yumurta toplama isleminden sonra bi kac gün şişkinlik hissim gitmedi daha zor geçti o dönem. Esim azospermi onun ameliyatı da oldu tabi aynı anda. Simdi 5AA embriyo yerleştirdi doktorum 5. Gün embriyosu gün sayıyoruz. Transfer günü ve sonrasındaki 4 gün bel ağrım oldu 5. Gün mide bulantim ama 2 gündür hiç bişey yok umarım herşey yolundadır . Rabbim hepimizin kucağına bebişlerimizi almamızı nasip etsin
Ben 4 gün dinlendim suan çalışıyorum normal hayatına dön calis ki fazla düşünme benceınsallah canım. gonlunu ferah tut. Allah ısteyen herkese saglıklı bebekler versın ınsallah
pekı dınlendın mı. ben bı hafta rapor almayı dusunuyorum. sonra ıse gıdebılırmıyım
allah razı olsun. çok teşekkür ederim canımHavva ve Papatya Kalbim ve Dua'larım sizlerle❤
Yarın test günüm bana dua eder misiniz
İnşallahValla meraklandım ben de , insallah guzel sonuclarla dönersinizbenimde 5.gunum 1 hafta sonra test yapıcam
Merhaba kızlar♡ benim gibi ha
İnşallahhepimiz pozitif sonuc alırız İnşallah cok heyecan yaptım
Maalesef canım olmadıMerhaba canım ne yaptın merak ettim
Maalesef canım olmadı
Pazartesi tekrar yapmayı düşünüyorum ama hiç umudum yokKesin olacak diye bakıyordum nedense, Allahım hayırlısını nasip etsin. Acaba sonradan tekrar test yapılsa mı? Çok cok üzüldüm
Pazartesi tekrar yapmayı düşünüyorum ama hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?