2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Amin insallah. Bu cumartesi nasipse yumurtalarim toplanacak. Ama esimin degerleri cok kötü cikti. Morfoloji ve ileri hareket 0. Yerinde hareketli yuzde 9. Bakalim umarim guzel sonuclar aliriz
Inşallah kolaylikla gecer sürecler, ve guzel haberleri burada paylaşırız

Canım nasıl gecti transfer meraktayız heyecanla yazmani bekliyorummmm

Merhaba canım Güzel sonucunu en kısa zamanda alırsın umarım ❤ Bol şanslar ❤ Transfer sürecini anlatır mısın biraz ne kadar sürdü, acı vs hissettin mi ?
Bu benim ikinci tüp bebek tedavim ilki tuttu bi kızım var simdi ona kardes yapmak istiyoruz. Rabbim nasip ederse tabi. Bu defa yumurta toplama isleminden sonra bi kac gün şişkinlik hissim gitmedi daha zor geçti o dönem. Esim azospermi onun ameliyatı da oldu tabi aynı anda. Simdi 5AA embriyo yerleştirdi doktorum 5. Gün embriyosu gün sayıyoruz. Transfer günü ve sonrasındaki 4 gün bel ağrım oldu 5. Gün mide bulantim ama 2 gündür hiç bişey yok umarım herşey yolundadır . Rabbim hepimizin kucağına bebişlerimizi almamızı nasip etsin

Benimde tüp bebek iğnelerinden sonra erken çatlama olmuştu buraya yazmıştım benim gibi olanlar için yine sonucu yazıyım doktorum doğal değerlendirin bu ay dedi ama yine olmadı dört gün önce hatta adet olmuş oldum yani yumurta çatladıktan 14 gün sonra atmış oldum 3500 liralık on günlük ilaç boşa gitti ben onu harcardım ne güzel diyorum ama nerden bilcez işte bir yola çıkıyoruz ilk tedavim oldugu için herşey bana pahalı zor geliyor Biesteron da saçımı acayip döktü sağlığımdan olcam diye korkuyorum

ınsallah canım. gonlunu ferah tut. Allah ısteyen herkese saglıklı bebekler versın ınsallah
pekı dınlendın mı. ben bı hafta rapor almayı dusunuyorum. sonra ıse gıdebılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…