- Konu Sahibi cennethbahcesi
Bı arkadasimdan tam 17 yumurta toplandı. 5 gün sonra transfer oldu. Ve ohss de olmadı. Şuan beklemede. İnşallah tutunmuştur bebesi. Herkeste olmuyor bence. Korkma canım. Bende en kötüsünü okuyup ya başıma gelirse diyorum. Hepimiz aynıyız. Çok zor bı surec. Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasıp etsin. Yarın için korkma. Bn daha opuya girmedim ama. Zten uyutuyolarmis. Bişey hissetmiceksin.Kızlar merhaba bende antalya finikeden yazıyorum. Antalyaya git gel yapiyoruz memorial doktorum murat özekinci. Tüm süreci ve detayları yarın yazacağım insallah. Yarın yumurta toplamam var 10da. Cok korkuyorum niye bilmiyorum. Son 5 gün citrotide kullandım mahvetti beni. Özellikle son 2 gün. Dün gece de catlatma ignesini oldum gece 11de. Kızlar korkumun birazda sebebi cok okudum :) en yapilmamasi gereken şeyohss'den korkuyorum. Ya olursa diye, cünkü yumurta fazla o yüzden taze transfer yapamam dedi doktor fazla uyarım olunca sıkıntı yasarız dedi. Paratoner gibi herseyi üzerime cektiğimden aslinda bu korkum
yumurta toplama yaptiran varsa a'dan z'ye bi anlatabilir mi lütfen
![]()
Yumurtan ne güzel çokmus maşallah. Çok olması her zaman avantaj bence. İnşallah hepsi kalitelidir. Bı ay beklersin. İşin sonu iyi olsun da

Yarın çıkınca yazar mısın. Merak ederim