• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Kızlar merhaba bende antalya finikeden yazıyorum. Antalyaya git gel yapiyoruz memorial doktorum murat özekinci. Tüm süreci ve detayları yarın yazacağım insallah. Yarın yumurta toplamam var 10da. Cok korkuyorum niye bilmiyorum. Son 5 gün citrotide kullandım mahvetti beni. Özellikle son 2 gün. Dün gece de catlatma ignesini oldum gece 11de. Kızlar korkumun birazda sebebi cok okudum :) en yapilmamasi gereken şey 😅 ohss'den korkuyorum. Ya olursa diye, cünkü yumurta fazla o yüzden taze transfer yapamam dedi doktor fazla uyarım olunca sıkıntı yasarız dedi. Paratoner gibi herseyi üzerime cektiğimden aslinda bu korkum 😑😄 yumurta toplama yaptiran varsa a'dan z'ye bi anlatabilir mi lütfen 🙄😊
Bı arkadasimdan tam 17 yumurta toplandı. 5 gün sonra transfer oldu. Ve ohss de olmadı. Şuan beklemede. İnşallah tutunmuştur bebesi. Herkeste olmuyor bence. Korkma canım. Bende en kötüsünü okuyup ya başıma gelirse diyorum. Hepimiz aynıyız. Çok zor bı surec. Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasıp etsin. Yarın için korkma. Bn daha opuya girmedim ama. Zten uyutuyolarmis. Bişey hissetmiceksin.
Yumurtan ne güzel çokmus maşallah. Çok olması her zaman avantaj bence. İnşallah hepsi kalitelidir. Bı ay beklersin. İşin sonu iyi olsun da ❤️
Yarın çıkınca yazar mısın. Merak ederim 🥰

Hiç korkma uyuyup utanıyordum hersey bitmiş oluyor. Yumurta sayın çok olunca sonrasında ağrın olabilir. Benim 7 tane olmasına rağmen kabızlık ve sancı olmuştu 1 hafta. Allah kolaylık versin 😊
😊 tesekkür ederim insallah agrım olnaz adetlerim cok agrili olur benim. Kabizlik icin kayisi aldim insallah faydasi olur. Masada düz mü yatiyoruz yoksa muayenedeki gibi bi pozisyonda mi oluyor 😑

Bı arkadasimdan tam 17 yumurta toplandı. 5 gün sonra transfer oldu. Ve ohss de olmadı. Şuan beklemede. İnşallah tutunmuştur bebesi. Herkeste olmuyor bence. Korkma canım. Bende en kötüsünü okuyup ya başıma gelirse diyorum. Hepimiz aynıyız. Çok zor bı surec. Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasıp etsin. Yarın için korkma. Bn daha opuya girmedim ama. Zten uyutuyolarmis. Bişey hissetmiceksin.
Yumurtan ne güzel çokmus maşallah. Çok olması her zaman avantaj bence. İnşallah hepsi kalitelidir. Bı ay beklersin. İşin sonu iyi olsun da ❤
Yarın çıkınca yazar mısın. Merak ederim 🥰
Yaa öyle bi abarttim ki 😂 ya diyorum sedyeden sedyeye alirken ya düşürürlerse 😅 yumurta 20 tane kacini alcak tam bilmiyorum ama 17-18 filan toplancak heralde. Sedasyon maceram var 2 yil önce tırnak yüzünden operasyon gecirmistim kafasi degişik 😄 bayaa sacmalamistim ayilirken 😄 yazarım tabii bi cikayim neler yazcam buraya bi bilsen 😅 yazdiginiz icin tesekkurler kizlar insan paylastikca rahatliyor 😍😘

Yaa öyle bi abarttim ki 😂 ya diyorum sedyeden sedyeye alirken ya düşürürlerse 😅 yumurta 20 tane kacini alcak tam bilmiyorum ama 17-18 filan toplancak heralde. Sedasyon maceram var 2 yil önce tırnak yüzünden operasyon gecirmistim kafasi degişik 😄 bayaa sacmalamistim ayilirken 😄 yazarım tabii bi cikayim neler yazcam buraya bi bilsen 😅 yazdiginiz icin tesekkurler kizlar insan paylastikca rahatliyor 😍😘
Evet bnde sedyeden sedyeye beni düşürceklerini düşünüyorum 😄😄 ah bu düşünceler. Keşke erkek olsaydık. Kafa rahat. Mis. Az kullanılmış :)
Yalnız yumurtanın maşallahı var.

Evet bnde sedyeden sedyeye beni düşürceklerini düşünüyorum 😄😄 ah bu düşünceler. Keşke erkek olsaydık. Kafa rahat. Mis. Az kullanılmış :)
Yalnız yumurtanın maşallahı var.
Ahahaha az kullanılmış 😂 eşime okudum cok güldük 😊 hakkaten öyle onlar cok düz biz sonsuz bir labirent 😄 bizim erkek inferlitesi canim sperm sayisi cok az 1 milyon ve hareket azligi da var . Bende sasirdim yumurtalarin sayisina yaşım 37 cünkü. Bir de iki kist bir de polip sigdirmisim araya 😏 ama polipi aldirmadan transfer yapilacak imza vericem. Cünkü özelde birde ona verecek paramız kalmadı cok masrafimiz oldu. Devlette de pandemiden dolayi gitmek istemiyorum. Bu sekilde olsun olmazsa dondurup ilerde tekrar deneriz diyoruz. Gerci ne yazik ki yokus asagi freni patlamis gibi gidiyor ya Allah sonumuzu hayretsin. Senin transferin ne zaman canim ❤

Merhaba kızlar, ben de bugün itibariyle aranıza katıldım. 18 aylık bir oğlum var, sezeryan sonrası skar oluşumundan ötürü( sezeryan bölgesinde iyileşmeyen bölmeden rahme sıvı sızması diye biliyorum) kontrole gitmiştim, doktorum yumurtalıkların çok verimli görünmüyor bir test alalım dediğinde değerin o.29 olduğunu öğrendik ve hemen tedaviye başlama kararı aldık. Beylikdüzü medicana prof.dr.selman bey ve Aysun hanım. İlk izlenim çok olumluydu benim için, enerjik ve içten bir ekip karşıladı. 300 lük iğne başlandı bugün,p.tesi ilk test yapılacak, daha önce hiç fikrimin olmadığı bir konunun içinde buldum kendimi, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız, sağlıkla🧚‍♀️ Benim ilk gebeliğim öncesinde de yeşilköy de kadın doğumda klasık kontrollerim oluyordu, o zamanda doktor söylemişti, hamile kalma şansın çok az diye, ben kendimce kürlere başlamıştım :) nar suyu kürü_ soğan kürü ve sağlıklı yaşam adına ne varsa işte:) ve mucize eseri 2 ay içinde hamile kaldım, binlerce kez şükürler olsun☺️ Oğluma, can, yoldaş kardeş olsun istiyorum, umarım olur ama nedense içimden bir ses sorunsuz ilerleyecek diyor ya da rahatlığıma sağlık diyeyim, pozitif düşün gerisi gelsin🙏🙏 Bu arada eşim de sperm örneği verecek kalıtesine bakılmak için, çoook güzel haberler alıp, bu seneyi hamile tamamlayalım inşallah🎈

Ahahaha az kullanılmış 😂 eşime okudum cok güldük 😊 hakkaten öyle onlar cok düz biz sonsuz bir labirent 😄 bizim erkek inferlitesi canim sperm sayisi cok az 1 milyon ve hareket azligi da var . Bende sasirdim yumurtalarin sayisina yaşım 37 cünkü. Bir de iki kist bir de polip sigdirmisim araya 😏 ama polipi aldirmadan transfer yapilacak imza vericem. Cünkü özelde birde ona verecek paramız kalmadı cok masrafimiz oldu. Devlette de pandemiden dolayi gitmek istemiyorum. Bu sekilde olsun olmazsa dondurup ilerde tekrar deneriz diyoruz. Gerci ne yazik ki yokus asagi freni patlamis gibi gidiyor ya Allah sonumuzu hayretsin. Senin transferin ne zaman canim ❤
Benim daha yumurtalarim bile toplanmadi. Hala benimleler. Yarın randevum var sanırım çatlatma ignemi yaptircak akşam. Pazartesi yumurtam toplanacak. Yumurta sayımı bilmiyorum. Dr söylemedi. Yeterli kadarmış 😒
Neyse. İnşallah her şey istediğin gibi olur canım. Polip için üzülme çünkü eğer hiç şans olmasaydi asla yapmazlardi bence. Ayrıca erkek infertilitesi sorun olmuyor. Hiç kafana takma. Kadında olunca daha zor diye okudum hep.
Bol şans ❤️

Merhaba kızlar, ben de bugün itibariyle aranıza katıldım. 18 aylık bir oğlum var, sezeryan sonrası skar oluşumundan ötürü( sezeryan bölgesinde iyileşmeyen bölmeden rahme sıvı sızması diye biliyorum) kontrole gitmiştim, doktorum yumurtalıkların çok verimli görünmüyor bir test alalım dediğinde değerin o.29 olduğunu öğrendik ve hemen tedaviye başlama kararı aldık. Beylikdüzü medicana prof.dr.selman bey ve Aysun hanım. İlk izlenim çok olumluydu benim için, enerjik ve içten bir ekip karşıladı. 300 lük iğne başlandı bugün,p.tesi ilk test yapılacak, daha önce hiç fikrimin olmadığı bir konunun içinde buldum kendimi, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız, sağlıkla🧚‍♀️ Benim ilk gebeliğim öncesinde de yeşilköy de kadın doğumda klasık kontrollerim oluyordu, o zamanda doktor söylemişti, hamile kalma şansın çok az diye, ben kendimce kürlere başlamıştım :) nar suyu kürü_ soğan kürü ve sağlıklı yaşam adına ne varsa işte:) ve mucize eseri 2 ay içinde hamile kaldım, binlerce kez şükürler olsun☺ Oğluma, can, yoldaş kardeş olsun istiyorum, umarım olur ama nedense içimden bir ses sorunsuz ilerleyecek diyor ya da rahatlığıma sağlık diyeyim, pozitif düşün gerisi gelsin🙏🙏 Bu arada eşim de sperm örneği verecek kalıtesine bakılmak için, çoook güzel haberler alıp, bu seneyi hamile tamamlayalım inşallah🎈
İnşallah hep böyle pozitif olursun. Bn hiç pozitif degilimm en pozitif zmanimda bile kafamda bı şeytan beliriyo ya bla bla ise ? Diyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yarin 4.kontrolum var. Henüz yumurtam toplanmadi. Allah isteyen herkesi anne yapsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. Adetimin 2.günü ve gonalf 225dozla bugün saat 20:00da başlayacağım tedaviye. 5gün sonra kontrole gidicem. Açıkçası 5gün bana biraz fazla geldi. Herkes 2-3gün sonra kontrole gitmiş. 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. Adetimin 2.günü ve gonalf 225dozla bugün saat 20:00da başlayacağım tedaviye. 5gün sonra kontrole gidicem. Açıkçası 5gün bana biraz fazla geldi. Herkes 2-3gün sonra kontrole gitmiş. 🤷🏻‍♀️
Bu arada iğne dışında bir de folik asit kullanıyorum. Siz başka birşey kullanıyormusunuz?

Bn de 4. Gün tekrar gitmiştim. Merak etme. Snra siklasiyo gunler

Kızlar merhaba bende antalya finikeden yazıyorum. Antalyaya git gel yapiyoruz memorial doktorum murat özekinci. Tüm süreci ve detayları yarın yazacağım insallah. Yarın yumurta toplamam var 10da. Cok korkuyorum niye bilmiyorum. Son 5 gün citrotide kullandım mahvetti beni. Özellikle son 2 gün. Dün gece de catlatma ignesini oldum gece 11de. Kızlar korkumun birazda sebebi cok okudum :) en yapilmamasi gereken şey 😅 ohss'den korkuyorum. Ya olursa diye, cünkü yumurta fazla o yüzden taze transfer yapamam dedi doktor fazla uyarım olunca sıkıntı yasarız dedi. Paratoner gibi herseyi üzerime cektiğimden aslinda bu korkum 😑😄 yumurta toplama yaptiran varsa a'dan z'ye bi anlatabilir mi lütfen 🙄😊
Ben de ondan çok korkuyorum.ban da öyle dedi olabilir diye.

Bu arada iğne dışında bir de folik asit kullanıyorum. Siz başka birşey kullanıyormusunuz?
Bende folidays, b12 tablet, b12 haftadabir iğne, tiroit yüksek biraz onun içinde ilaç ve biesteron kullanıyorum, Biesteronu başından beri kullanıyorum 4.aya girdim iğnelerle beraber Biesteronu kullanan varmı acaba kızlar ben kullandım günde 3 defa

Ahh kızlar ben geldim. Sabah 9da gittik bir sürü evrak imzala vs vs. Aldılar ameliyata iste sedye var bacaklarini aoarata koyup bantliyorlar kaymasin diye. Anestezi uzmani geldi doktoru gördüm merhaba dedi filan. Elimin üzerinden katateri taktı ilac verilmeye baslandi farkettim zaten uykuya daldim. Toplamislar bitmis. Uyandirdilar uykudan kalkmis gibi oldum takriben 2 dk sonra acidan kivranmaya basladim sag tarafimdan. Tabii ki agri aci bekliyordum ama sağ tarafimda cok siddetliydi. Daha kendine gelemeden kivranmaya basladim. Acı esigim yüksektir bayaa. Baska olanlarda vardi onlarda az agri vardi bagarmadilar. Ben 2 saat cektim. Sebebi suymus 25 yumurta toplamis şok oldum. Ne yumurta varmis arkadas bende de. Cogu sag taraftan toplanmis. Ohss olabilir diye bi sürü ilac verdiler. Digerleri iki saatte cikti gitti. Ben kaldim 4 saat kadar agrim coktu kanamam vardi biraz cok yumurta alindigi icinmis o da hemsire oyle dedi. Digerlerinde hafif sulu pembe kanama oluyomus. Neyse kizlar yumurtaniz 10dan fazla yada 15 den fazla degilse az agrili dayanabilecek sekilde geciyomus. Benim biraz bulantim biraz agrim kanamam var. Ilaclari aldim. Uzaniyorum. Yanii yumurtasi cok fazla olmatan arkadaslar lütfen korkmayın cünkü öyle olanlar biraz dinlenip bi agri kesici vurulup gitti. Bu kadar yumurta fos cikiyomus 😂 sinirlerim bozuldu bakalim neler olacak 😑

Ahh kızlar ben geldim. Sabah 9da gittik bir sürü evrak imzala vs vs. Aldılar ameliyata iste sedye var bacaklarini aoarata koyup bantliyorlar kaymasin diye. Anestezi uzmani geldi doktoru gördüm merhaba dedi filan. Elimin üzerinden katateri taktı ilac verilmeye baslandi farkettim zaten uykuya daldim. Toplamislar bitmis. Uyandirdilar uykudan kalkmis gibi oldum takriben 2 dk sonra acidan kivranmaya basladim sag tarafimdan. Tabii ki agri aci bekliyordum ama sağ tarafimda cok siddetliydi. Daha kendine gelemeden kivranmaya basladim. Acı esigim yüksektir bayaa. Baska olanlarda vardi onlarda az agri vardi bagarmadilar. Ben 2 saat cektim. Sebebi suymus 25 yumurta toplamis şok oldum. Ne yumurta varmis arkadas bende de. Cogu sag taraftan toplanmis. Ohss olabilir diye bi sürü ilac verdiler. Digerleri iki saatte cikti gitti. Ben kaldim 4 saat kadar agrim coktu kanamam vardi biraz cok yumurta alindigi icinmis o da hemsire oyle dedi. Digerlerinde hafif sulu pembe kanama oluyomus. Neyse kizlar yumurtaniz 10dan fazla yada 15 den fazla degilse az agrili dayanabilecek sekilde geciyomus. Benim biraz bulantim biraz agrim kanamam var. Ilaclari aldim. Uzaniyorum. Yanii yumurtasi cok fazla olmatan arkadaslar lütfen korkmayın cünkü öyle olanlar biraz dinlenip bi agri kesici vurulup gitti. Bu kadar yumurta fos cikiyomus 😂 sinirlerim bozuldu bakalim neler olacak 😑
Merhaba. Geçmiş olsun. İnşallah hepsi kaliteli yumurtadır. Acaba taze transfermi yaptırcaksınız yoksa dondurucakmısınız?

Ooo hoşgeldin :) bnde pazartesi gircem opuya.
Yalniz 25 yumurta miiii. Maşallah yaa. Darısı bize bakalım. Bnde 10 tane anca olur heralde. Öyle bişey saydi doktorum.
İnşallah hepsi kaliteli olur. Hepsi embiryo olur kuzum ❣️
Ağrın olunca ağrı kesici yaptılar değil mi.

Back
X