• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

memorial şişli'deyim. ilk tedavimiz. evet pgt yapılacak dediler. senin tedavin nerede yapılıyor? kaç güzel yumurtan oluştu: )

Aa ben de ordayım :) Günseli hocanın hastasıyım
zten cumartesı basladım tedavıye bugun ılk kontdu. henuz yumurta soylemedı ama 5-6 tane fılan olctu sanırım. sadece bırı onden gıdıyor o catlamasın dıye ıgeneye basla dedı.
bızım de ılk tedavımız. oyuzden pgt yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. sız rısk grubunda mısınız

Aa ben de ordayım :) Günseli hocanın hastasıyım
zten cumartesı basladım tedavıye bugun ılk kontdu. henuz yumurta soylemedı ama 5-6 tane fılan olctu sanırım. sadece bırı onden gıdıyor o catlamasın dıye ıgeneye basla dedı.
bızım de ılk tedavımız. oyuzden pgt yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. sız rısk grubunda mısınız
Hayırlı olsun:) yaş kırk, spermler az:)

Tüp bebek tedavi sürecinde, iğneler olurken ne yapıyorsunuz kızlar? Ben izin aldım, izindeyken bile iş ile ilgili mesaj mail geliyor, geriliyorum çok. Allah çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin. İlk günler yürüdüm deli gibi, sonra yabancı forumlarda kadınların bu süreçte dinlendiğini ve protein ağırlıklı beslendiğini okudum. Dün evde oturdum, dizi, yemek geçti. Bugün öğlen itibariyle kendimi dışarı attım ama halsizim. Moral lazım, çok moral lazım bize, bozmasınlar nolur :)

Tüp bebek tedavi sürecinde, iğneler olurken ne yapıyorsunuz kızlar? Ben izin aldım, izindeyken bile iş ile ilgili mesaj mail geliyor, geriliyorum çok. Allah çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin. İlk günler yürüdüm deli gibi, sonra yabancı forumlarda kadınların bu süreçte dinlendiğini ve protein ağırlıklı beslendiğini okudum. Dün evde oturdum, dizi, yemek geçti. Bugün öğlen itibariyle kendimi dışarı attım ama halsizim. Moral lazım, çok moral lazım bize, bozmasınlar nolur :)

Seni okadar ıyı anlıyorum kı.
Gerilmemek mümkün değil.
Ben memurum. işyerinde cok beter bı mudur yardımcım var. kadın olmasına ragmen hıc anlayıslı degıl. sabah kontrolum vardı. sadece 1 saat gec geldım ama surat 5 karıs :(
ıgnemı de ısyerınde arkadasıma yaptırcam
Moral cok onemlı derler ama elımızde olsa keske

Yaş kaç amh kaçtı inşallah hayırlı sonuçlar alırsın tedavin hakkında bilgi verme imkanın var mı önceden vitamin falan aldın mı bende Salı başlıyacağım bakalım

Yaş kaç amh kaçtı inşallah hayırlı sonuçlar alırsın tedavin hakkında bilgi verme imkanın var mı önceden vitamin falan aldın mı bende Salı başlıyacağım bakalım
Amh 0.9 küsür. Yaş 40. Sperm çok az. Tedavim Gonal F 350 ile başladı, sonra arttırıldı, 412.5 oldu doz. 8.günüm, dün yumurta çatlamasını engelleyici iğne de başladı. Çok korkuyordum iğneler den, korktuğum kadar değilmiş. İlk gün kan verdim sadece. Böyle :) ha, doktor sadece folik asit verdi ama ben bir süredir omepa, d vitamini ve arı sütü kullanıyorum. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun şimdiden:)

Yumurta toplama işleminden önce 2 kere gittim. Hoca. Gün gel yumurta toplayalım dedi. O gun gittim yumurta toplandi.1 ay rahim dinlendirdik. Suan adet olmayı bekliyorum

Merhaba bende 14 eylülde transfer oldum şuan test günümü bekliyorum evde heycanla 😊 hiçbir belirtim de olmadı açıkcası çok umudum yok hayırlısı diyorum ilk denemem bu Rabbim hepimize mutlu haberler verdirsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepiniz dualarımdasınız Rabbim isteyen herkeze çifter çifter versin inşallah🤲🤲
Merhaba bir şey sormak istiyorum,
Merhaba kızlar. Dün 7. gonal f'yi aldım, bir de cetrotide başladık dün. Bu sabah bembeyaz akıntım vardı, ovülasyonda olur ya hani.. Erken çatlamamıştır değil mi?
Merhaba östrojen yükselince akıntı geliomuş, benim dr um öyle dedi. Ben de de olmuştu.

Aradığım adresi buldum sanırım. Benimle aynı yolda giden anne adayları ile konuşmaya paylaşmaya ihtiyacım var:eek: Azcık bi adet düzensizliği ile gittiğim doktorda AMH seviyemin çok düşük olduğu bilgisi ile çıktım tüp bebek için 3 hafta içinde evlendim :halay:yaşım rapor alabilmek için de son aylarda olduğu için ve değerler çok düşük olduğu için elimizi birazcık çabuk tuttuk. Raporum çıktı ve 3 gün oldu iğnelerime başladım. 2 tane yumurtam var. Bildiğiniz uçurumdan yuvarlanır gibi gidiyorum. 2 ay önce laylaylom gezerken evlendim şimdi bi girdabın içindeyim. Yumurtam a mı normal mi onu bile bilmiyorum. Bir bebeğim olsun çok istiyorum ama olmazsa üzülmek de istemiyorum. siz nasıl atlatıyorsunuz bu psikolojik baskıyı

Maalesef alamadım. Burda bi arkadaş ilaçlar için aldığını söylemişti. Ama rapor ikisini de kapsiyomus zten. Şartları taşımadığımdan alamadım ben.
Evt bn de boyle blyorum farkli farkli diyince sasrmstm..bna dr dedi ki 1000lira tedavide 1000 lira ilaclarda kâr edersn. Sartlarn tutmyo ama olsaydi da ugrasmya deger mydi bu zamnda blmyorum dedi

Evt bn de boyle blyorum farkli farkli diyince sasrmstm..bna dr dedi ki 1000lira tedavide 1000 lira ilaclarda kâr edersn. Sartlarn tutmyo ama olsaydi da ugrasmya deger mydi bu zamnda blmyorum dedi
Evet. Zten bn Dr filan bulmaya calismistim sonra hastaneyi aradım SGK ile anlaşması olmadığından bin lira indirim oluyor dendi. İlaçlar için daha fazla indirim oluyor diye biliyorum. Ama randevu al muayene ol. Devlet Hastanesi'ne git. İşten izin al. Bı yandan covid. Korkuyorsun. Değmez dedim. Kendimi yıpratmak istemedim çünkü.

Evet. Zten bn Dr filan bulmaya calismistim sonra hastaneyi aradım SGK ile anlaşması olmadığından bin lira indirim oluyor dendi. İlaçlar için daha fazla indirim oluyor diye biliyorum. Ama randevu al muayene ol. Devlet Hastanesi'ne git. İşten izin al. Bı yandan covid. Korkuyorsun. Değmez dedim. Kendimi yıpratmak istemedim çünkü.
Bu surec icn en doğru karar bu sanrm

Bu surec icn en doğru karar bu sanrm
Hatta bn yine de şansımı denemek için capaya gittim. Muayene oldum. Ama muayene olurken canım okadar acıdı ki. Resmen çığlık attım çıktığımda ağladım. Allah oralarda tedavi olmak zorunda olanlara yardim etsin. Kaçarak uzaklaştım.

Merhaba bende 14 eylülde transfer oldum şuan test günümü bekliyorum evde heycanla 😊 hiçbir belirtim de olmadı açıkcası çok umudum yok hayırlısı diyorum ilk denemem bu Rabbim hepimize mutlu haberler verdirsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepiniz dualarımdasınız Rabbim isteyen herkeze çifter çifter versin inşallah🤲🤲
Merhaba sonucun çıktı mı

Back
X