- Konu Sahibi cennethbahcesi
canım testin ne olduBu cuma test günüm 2 gün kaldıbeklemek çok zor
İnşaAllah Rabbim bizlere de anne olabilmeyi nasip eder
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım testin ne olduBu cuma test günüm 2 gün kaldıbeklemek çok zor
İnşaAllah Rabbim bizlere de anne olabilmeyi nasip eder
![]()
ooo masallah. Hepsı saglıkla gelısır ınsallah canım. Taze transfer mı olacak senınKizlaaaar az önce acılara yürüdüm korkmadimçok şükür bu da bitti. 17 yumoşum olmuş.Hic korkmayın. Korkacak birşey yok vallahi.
canım testin ne oldu
Allahıııım, çok sevindim, gözünüz aydın: )Hamileyim canım sonuç: 322salı günü yeniden test yapıcaz katlanıyor mu bakıcaz
![]()
Ayy masallah. cuma gunu. bızlere de dua et noluur.Hamileyim canım sonuç: 322salı günü yeniden test yapıcaz katlanıyor mu bakıcaz
![]()
şaka maka Ekim'e geldik
Allahıııım, çok sevindim, gözünüz aydın: )
Ayy masallah. cuma gunu. bızlere de dua et noluur.
Rabbim sana da hayırlısıyla kucagına aldırmayı nasıp etsın![]()
Amın canım. ınsallah.merhaba arkadaşlar. yazılarınızı okuyamadım. başlığı görür görmez yazmak istedim. biz de tüp bebeğe başladık. 5 gündür iğnelerimi kullanıyorum. inşallah haftaya yumurta toplama işlemim olacak. hepimizin sonuçlarının pozitif olamısnı canı gönülden diliyorum. bu zorlu süreçte rabbim bebeklerimizle mükafatlandırsın inşallah
Ayyyyyy ne güzel bur haber rabbim güzel bir hamilelik yasatsin arkadaşım. Sonra güzel bur bir doğum ve ömür. Darısı bizeHamileyim canım sonuç: 322salı günü yeniden test yapıcaz katlanıyor mu bakıcaz
![]()
Ayyyyyy ne güzel bur haber rabbim güzel bir hamilelik yasatsin arkadaşım. Sonra güzel bur bir doğum ve ömür. Darısı bize![]()
Canım çok teşekkür ederim inşallah. Evet inşallah bakalım.ooo masallah. Hepsı saglıkla gelısır ınsallah canım. Taze transfer mı olacak senın
Amin Canım ya ben de hep dua ediyorum Rabbim de çok var olmayan herekse en azından bir tane sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı nasip etsin diyorumAmin canım benim Allah razı olsunBen zaten bu sürecin başından beri sadece kendime değil bu süreçte olan herkese dua ediyordum, bundan sonra da ederim sizlere :) Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile doldursun kucaklarınızı
![]()
Amin Canım ya ben de hep dua ediyorum Rabbim de çok var olmayan herekse en azından bir tane sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı nasip etsin diyorum
Canım nelere dikkat ettin. Ne yedin ne içtin. Biraz bilgi verir misin.Amiinnn inşaAllah Rabbim gönlündekini nasip etsin![]()
Canım nelere dikkat ettin. Ne yedin ne içtin. Biraz bilgi verir misin.
Canım ben havuç suyu içtim her akşam, sonra her gün ceviz-badem ve fındık yedim ama çiğ kavrulmamış yedim çiğ olarak yemek daha faydalı ☺ Bir de her gün haşlanmış yumurta yedim sabahları 2 tane o kadar ☺
Peki hep yattın mi. Kaç gün dinlendin canımCanım ben havuç suyu içtim her akşam, sonra her gün ceviz-badem ve fındık yedim ama çiğ kavrulmamış yedim çiğ olarak yemek daha faydalı ☺ Bir de her gün haşlanmış yumurta yedim sabahları 2 tane o kadar ☺