2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Ayy masallah. cuma gunu. bızlere de dua et noluur.
Rabbim sana da hayırlısıyla kucagına aldırmayı nasıp etsın :KK200:

Amin canım Allah razı olsun. Ederim tabii ben bu yoldayken her zaman hepimize dua ettim yine ederim. Rabbim emek veren, isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşaAllah :KK200:

merhaba arkadaşlar. yazılarınızı okuyamadım. başlığı görür görmez yazmak istedim. biz de tüp bebeğe başladık. 5 gündür iğnelerimi kullanıyorum. inşallah haftaya yumurta toplama işlemim olacak. hepimizin sonuçlarının pozitif olamısnı canı gönülden diliyorum. bu zorlu süreçte rabbim bebeklerimizle mükafatlandırsın inşallah

merhaba arkadaşlar. yazılarınızı okuyamadım. başlığı görür görmez yazmak istedim. biz de tüp bebeğe başladık. 5 gündür iğnelerimi kullanıyorum. inşallah haftaya yumurta toplama işlemim olacak. hepimizin sonuçlarının pozitif olamısnı canı gönülden diliyorum. bu zorlu süreçte rabbim bebeklerimizle mükafatlandırsın inşallah
Amın canım. ınsallah.
Benımde pazartesı gunu toplandı yumurtalarım

Ayyyyyy ne güzel bur haber rabbim güzel bir hamilelik yasatsin arkadaşım. Sonra güzel bur bir doğum ve ömür. Darısı bize🤲🥰

Amin canım benim Allah razı olsun :KK200: Ben zaten bu sürecin başından beri sadece kendime değil bu süreçte olan herkese dua ediyordum, bundan sonra da ederim sizlere :) Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile doldursun kucaklarınızı :dua:

Amin canım benim Allah razı olsun :KK200: Ben zaten bu sürecin başından beri sadece kendime değil bu süreçte olan herkese dua ediyordum, bundan sonra da ederim sizlere :) Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile doldursun kucaklarınızı :dua:
Amin Canım ya ben de hep dua ediyorum Rabbim de çok var olmayan herekse en azından bir tane sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı nasip etsin diyorum

Kızlar merhaba, güzel haber alan arkadaşımıza hayirli olsun🤗🥳 Darısı inşallah tüm bekleyen arkadaşlarımiza. Ben 5 gün igne kullandım ve bugün son kontrolum vardı, 2 yumurta varmış ve yarın işleme alinacağim, esimle beraber gidicez, sanirım haftaya çarşamba günu de transfer olacak, sanki her sey çok hızlı ilerledi gibi geldi bana, bakalım yarın neler olacak ama çok merak ediyorum🙏 Allahım sağlıkla mutlu haberler nasip olsun🌿

Back
X