- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versinMerhaba kızlar bende tedaviye 24 haziranda başladım pazar gününe kadar göbeğimden iğne olucam pazartesi günü kontrolüm var allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizi muradımıza hayırlısıyla kavuştursun inşallah
Merhaba kaç yumurtadan 5 tane döllendi?Şuanda 5 var zatengeriye be kalacak ki acaba
8 tanedenMerhaba kaç yumurtadan 5 tane döllendi?
Gayet iyi bence .Umarım 5.güne kadar giderler8 taneden
Daha ilk günden 3 ü fire verdiGayet iyi bence .Umarım 5.güne kadar giderler
Benimde öyle .10 yumurtadan 7 si döllenmiş.Bugün aradılar .Pazartesiyi bekliyorum korkarakDaha ilk günden 3 ü fire verdi
Normal canım akıntı yaşadıkların normalPeki yumurta toplamadan sonra sizde de şişkinlik ve kabız durumu oldu mu. Bir de akıntıda hafif kırmızı pembemsilik var. Sizde de oluyor mu
Amin canım inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba kızlar bende tedaviye 24 haziranda başladım pazar gününe kadar göbeğimden iğne olucam pazartesi günü kontrolüm var allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizi muradımıza hayırlısıyla kavuştursun inşallah
Takviye kullanıyor musun canım d vitamini ne baktırdın mıHayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin
Ben de balık yağı q10 ceviz badem arı sütü bal polen karışımı yiyorum canım d vitamini kullanıyorum bakalım faydası olacak mıBalık yagi ve devit kullanıyorum tedavi günü de bal ve propolise başlıycam bugün ceviz ve kuru üzüm falan yemeye de başladım 5. Güne gitsin istiyorum embriyolar sen neler yapiyorsun
Bilindik bir marka almadım ama ya hepsi aynı etkiyi yapıyor mu bilmiyorum migrosta olandan aldımAri sütü polenin yumurta kalitesi için çok yararı varmış inşallah şifa olur
Canım yumurtaların donduruldu mu son durum neKızlar birley soracağım size; opu’dan sonra size de tetradox 100’lük verdiler mi?
Eşim için alabilirim canım tamam doğruBen de migros ta almayı düşünüyorum çakşır suyu da al canım sperm için iyimis
Evet canım biraz önce hastaneden aradılar. Dondurulacak 4tane blastokist oluşmuş. Şimdi transfere kadar beklemek kaldı artıkCanım yumurtaların donduruldu mu son durum ne
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuMerhaba benimde temmuzda transfer gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?