2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

hayirlisi olsun insallah hepimiz icin kan tahlileri alindi o kadar ilk reglinin 2. gunu gidicez doktor hanim cok yogun hastane cok kalabalik meger corona sonrasina birakmis herkes biz gibi. el elden ustundur birlikte basaralim insallah

hayirlisi olsun insallah hepimiz icin kan tahlileri alindi o kadar ilk reglinin 2. gunu gidicez doktor hanim cok yogun hastane cok kalabalik meger corona sonrasina birakmis herkes biz gibi. el elden ustundur birlikte basaralim insallah
Bizde yarın sokağa çıkma yasağı var. Öbürgün gide bilicez. Adetimin 3cü günü olacak ama

Kendimden bahsedeyim size bir yıllık evliydim normal yolla denedik bebek sahibi olamadık eşimde morfoloji sıkıntılı bu sebeple sanırım hamile kalamıyorum 1yıl sonunda tüp bebek yaptırdım 2 embiryo transfer edildi biri tutundu bir kızım var. Kızım 2 yaşında kardeş istiyoruz. Mart ayında tüp bebek denemem oldu baştan sonra saçma sapan bir tedaviydi negatif sonuç aldım. Haziran ayında tüp bebek yaptıracaz tekrar uzun protokol olacak bu 11 haziran da lucrin iğne vurulcam adet tarihim 24 haziran bat tarihim yumurta toplama transfer vs derken temmuz ayında sanırım pozitif sonuç alırız :) kızım da da temmuz ayında pozitif almıştım inşallah bu da öyle olur. Ayrıca 6 cm rahmin dışında miyom var benim

Benimde eşimde sıkıntı var bütün değerleri kötü durumda. Bende bir sıkıntı bulamadılar belki vardır ama bilmiyorum. İlk negatifimde sperm kalitesinden dediler. Şuan farklı bir merkezde başladık. Eşinin sperm değerleri nasıl yine aynı şeyi yaşıcakmışım gibi geliyor.

İnşAllah bu defa olacak canım rabbim inşallah bu ayı hayırlı kılmıştır hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…