2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Merhaba bugün beni aradılar kaç tane yumurtamın döllendiğini söylediler. Dün opu olmuştum. Ptesi arayacaklar yine. Bu zamana kadar bozulan oluyor genelde değil mi. Yoksa bunlar olmuş attık demek öi

Doğru çok doğru Allah razı olsun fanım benim o kadar içimi ferahlattın ki anlatamam

Merhaba bugün beni aradılar kaç tane yumurtamın döllendiğini söylediler. Dün opu olmuştum. Ptesi arayacaklar yine. Bu zamana kadar bozulan oluyor genelde değil mi. Yoksa bunlar olmuş attık demek öi
Oluyor canım maalesef benim 7 döllendi 2 kaldı insallah sizin daha çok kalır

Canım endişelenme Allah onu nasip edecekse olur zaten ağır işler yapma. Sen yine bir saat yatmışsın ben transferden sonra hemen tuvalete gittim hiç yatamadım. Sonra 5 saatlik bir yolculuk yaptık. Evde de öyle yatamıyorum 5 yaşında kızım var yemek yapıyorum uzanıyorum eşim temizliği yapıyor. Umutsuzluğa düştüğüm anda şunu diyorum kendi kendime elimden geleni yaptım doktorum da elinden geleni yaptı olacaksa nasipse olur. Olmazsa da vardır bi hayır diyorum stres yapma

İnsallah nasip olur canım sürekli dua ediyorum Allahım onu bize bağışlasın Can versin insallah İlk olunca çok tecrübesizlikten işte her şeyden korkar oldum

Merhaba kızlar bende tedaviye 24 haziranda başladım pazar gününe kadar göbeğimden iğne olucam pazartesi günü kontrolüm var allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizi muradımıza hayırlısıyla kavuştursun inşallah

hayırlısı olsun inşallah ilk deneme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…