- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Doğru çok doğru Allah razı olsun fanım benim o kadar içimi ferahlattın ki anlatamamSeni çok iyi anlıyorum çok zor elde ettiğimiz için attığımız adımdan korkar oluyoruz. Ama şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa kaza yapsan da Allah korusun sana tutunur. Ben pozitif denemede çok yakın arkadaşımın düğününe gittim 4 defa uçağa bindim. Oynadım vs. Şükür bir şey olmadı doktoruma sordum verdiği cevap beni çok etkilemişti. Doğacak çoçuk damdan düşsen de doğar. Doğmayacak çoçuk pamuklara sarsan da doğmaz. O yüzden akışına bırak hiç düşünme. Nasip kısmet
Oluyor canım maalesef benim 7 döllendi 2 kaldı insallah sizin daha çok kalırMerhaba bugün beni aradılar kaç tane yumurtamın döllendiğini söylediler. Dün opu olmuştum. Ptesi arayacaklar yine. Bu zamana kadar bozulan oluyor genelde değil mi. Yoksa bunlar olmuş attık demek öi
Doğru çok doğru Allah razı olsun fanım benim o kadar içimi ferahlattın ki anlatamam
Ne mutlu bana canım :)Doğru çok doğru Allah razı olsun fanım benim o kadar içimi ferahlattın ki anlatamam
Şuanda 5 var zatenOluyor canım maalesef benim 7 döllendi 2 kaldı insallah sizin daha çok kalır
Canım 5.gün embiryosu kalitesi nasıldıOluyor canım maalesef benim 7 döllendi 2 kaldı insallah sizin daha çok kalır
Hiç belli olmuyor o bazılarında 1 kalıyor bazılarında 5i de devam ediyor kaliteleri mi dedi miŞuanda 5 var zatengeriye be kalacak ki acaba
Canım benim doktor 5.gune bekletti belki 3.gunde transfer ederler 3.gunde 7si de devam ediyordu daha benim hiç korkmaŞuanda 5 var zatengeriye be kalacak ki acaba
Biri 5aa biri 5ab canım AA olan transfer edildi diğeri dondurulduCanım 5.gün embiryosu kalitesi nasıldı
Benim zaten dondurulacak. Ağustos’ta yapılacakCanım benim doktor 5.gune bekletti belki 3.gunde transfer ederler 3.gunde 7si de devam ediyordu daha benim hiç korkmaŞnsallah hepsi kalır
Doktorun gidişata göre dondurur o zaman riske atmaz merak etme hiçBenim zaten dondurulacak. Ağustos’ta yapılacak
Çok iyi kaliteleri canım maşallahBiri 5aa biri 5ab canım AA olan transfer edildi diğeri donduruldu
Canım endişelenme Allah onu nasip edecekse olur zaten ağır işler yapma. Sen yine bir saat yatmışsın ben transferden sonra hemen tuvalete gittim hiç yatamadım. Sonra 5 saatlik bir yolculuk yaptık. Evde de öyle yatamıyorum 5 yaşında kızım var yemek yapıyorum uzanıyorum eşim temizliği yapıyor. Umutsuzluğa düştüğüm anda şunu diyorum kendi kendime elimden geleni yaptım doktorum da elinden geleni yaptı olacaksa nasipse olur. Olmazsa da vardır bi hayır diyorum stres yapmaCanım senin bir pozitifin var tecrübelisin sana sorayım ben transferimi oldum ama çok endişeliyim şehir dışında oldum bir saat yattım sonra tubalete kalktım tutmaktan mı bilmiyorum aşırı bir bel ağrım oldu kısa süreli o gun Antalya’da kaldık ama hep yatmadım genelde uzandım ama oturdum da evin içinde yürüdüm de ertesi gün 1.5saat yol geldim eve yol da çok bozuktuşimdi genelde yatıyorum ama yine sofra hazırlamak için falan kalkıyorum bu yaptıklarım yüzümden tutmaz diye çok korkuyorum
İki tane kalmaları çok üzdü bizi başta bir günde 5 tanesini kaybettik insallah bu da tutunur diğeri de kardeş olurÇok iyi kaliteleri canım maşallah
İnsallah nasip olur canım sürekli dua ediyorum Allahım onu bize bağışlasınCanım endişelenme Allah onu nasip edecekse olur zaten ağır işler yapma. Sen yine bir saat yatmışsın ben transferden sonra hemen tuvalete gittim hiç yatamadım. Sonra 5 saatlik bir yolculuk yaptık. Evde de öyle yatamıyorum 5 yaşında kızım var yemek yapıyorum uzanıyorum eşim temizliği yapıyor. Umutsuzluğa düştüğüm anda şunu diyorum kendi kendime elimden geleni yaptım doktorum da elinden geleni yaptı olacaksa nasipse olur. Olmazsa da vardır bi hayır diyorum stres yapma
1 temmuzda doktora gidicem büyük ihtimal iğneye başlar canimİnşAllah bu sefer güzel haberler alacağız canım. Sen iğneler e mi 1 temmuz da başlıyorsun
İnş iyi olacak merak etme rabbim bize dehayırlı haberleri göstericekEvet imkansız demedi.hayirlisi artık ben elimden geleni yaptım.ugrastim umarim sonuda iyi biter
İnş güzel haberler alırsınHayırlısı olsun ınsalah bende alı öner beyle irenbede basladım hatta bgn 5. Gun kontrol var hayırlısıyla
hayırlısı olsun inşallah ilk deneme miMerhaba kızlar bende tedaviye 24 haziranda başladım pazar gününe kadar göbeğimden iğne olucam pazartesi günü kontrolüm var allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizi muradımıza hayırlısıyla kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?