Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasi hyrlı olsnBugün eşime spermiyogram yaptılar 55 adet çıktı ve benimde şansa adetin 3 . günüydü ve tedaviye başladık![]()
İnşallah teşekkür ederimHasi hyrlı olsn
Yeni merkezniz size dha hyrlı gelsn ins bnde üniverrte hastanesnde basladm bugn besnci gün iğnemi vurulcmHerkese merhaba biz de kasım ayında yeni bir merkeze randevu aldık. Bakalım nasıl gidecek süreç. Şuan az bi kilo verme hedefim dışında sadece rahatlamaya çalışıyorum. Eylül ayında transfer olmuştum olmadı. Bu 2.deneme olacak hemen başlarsak
hayirli olsun umarim ennn guzel sekilde sonuclanirBugün eşime spermiyogram yaptılar 55 adet çıktı ve benimde şansa adetin 3 . günüydü ve tedaviye başladık![]()
Aminnn insallhhayirli olsun umarim ennn guzel sekilde sonuclanir![]()
Hayırlı olsun canimHerkese merhaba biz de kasım ayında yeni bir merkeze randevu aldık. Bakalım nasıl gidecek süreç. Şuan az bi kilo verme hedefim dışında sadece rahatlamaya çalışıyorum. Eylül ayında transfer olmuştum olmadı. Bu 2.deneme olacak hemen başlarsak
Herkese merhaba, bende ekim ayında bir transfer oldum. Sonucu dün öğrendim. Negatif. 5-6 güne reglim başlayınca yeniden transfer için hazırlanacağım. Bir tane dondurulmuş embriyom kasım ayında transfer edilecek. Umarım hep beraber güzel sonuçlar alırız![]()
Tutunamamış embriyo. Herhangi bir sebebi yok dedi doktorum. Her şey yolundaydı ve olmaması gereken bir durumdu dedi.Umarim bu ay guzel sonuc alirsiniz. Olmama sebebi neydi peki sizin
gecmis olsun insallah bu olumsuz sonuc son olur ve kasimda pozitifi gorup bebegine kavusursunHerkese merhaba, bende ekim ayında bir transfer oldum. Sonucu dün öğrendim. Negatif. 5-6 güne reglim başlayınca yeniden transfer için hazırlanacağım. Bir tane dondurulmuş embriyom kasım ayında transfer edilecek. Umarım hep beraber güzel sonuçlar alırız![]()
Umarımgecmis olsun insallah bu olumsuz sonuc son olur ve kasimda pozitifi gorup bebegine kavusursun![]()
Embriyo glue diye birşey varmış. Duyan deneyen var mı acaba?Benimde 4 yumurtamsı vardı ikisi domduruldu ama sonuç negatif şimdi pes etmemek için baştan başladık eşimin kullandığı okadarvilaç tedavi boşa gitmesin istedik
Aaaa ilk defa duydum. Netten baktim simdi bunlari buldum;Embriyo glue diye birşey varmış. Duyan deneyen var mı acaba?
Dr. Önerdi bana ama bilemedim. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
peki negatif sonuctan sonra size tahlil vb birsey yaptilar mi sbebini arastirma adina?Tutunamamış embriyo. Herhangi bir sebebi yok dedi doktorum. Her şey yolundaydı ve olmaması gereken bir durumdu dedi.
İlk defa duydum embriyoyu yapışkana sokup transfer ediyorlarmış ilginç bi yöntemEmbriyo glue diye birşey varmış. Duyan deneyen var mı acaba?
Dr. Önerdi bana ama bilemedim. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Hayir zaten cok fazla tahlil uapilmisri. Regl olunca tekrar gidecegim. O zamanda yapilacak. Daha iki gun once ogrendim sonucumu.peki negatif sonuctan sonra size tahlil vb birsey yaptilar mi sbebini arastirma adina?