• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkese merhaba🙂 2012 dogumlu bir oglum var. Su an nasip olursa 2020 mart annesi olacagim bugun 4 +5 oldum ve minnak kesemizi gorduk💜 sat nedir arkadaslar? Benim 18 hz. 28 gunde bir oluyorum. 16 hz da evde gebelii ve ertesi gun kanda netlestirdik. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah 😊
Hayirli olsun canım ☺ sat Son adet tarihi demek

Kızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum:110:

Kızlar merhaba aranızda ayakları ateş gibi yanan var mı?özellikleri akşamları daha çok oluyo sürekli soğuk suyla ayaklarımı yıkıyorum:110:

Benim de vucudum oldukca sicak. Gebeligi ogrenmeden evvel de boyleydi o hafta hala vucudum sicak. Bi de antalyada yasiyoruz. Sanki tum gunesi uzerimde hissediyorum🙈

İYi akşamlar arkadaşlar 27 haziranda transfer oldum çok şükür çarşamba keseyi gördük ama kaç haftalık oldgumu doktora sormak aklıma bile gelmedi.son adet tarihim 9 haziran.şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı.🤔
Tam 6 haftaliksin sata göre ama ultrasondaki haftası daha doğrudur

Arkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını:KK43: ????

Alıntı
Takmislardir muhakkak takmama gibi bisey soz konusu dahi olamaz. Bazen bende supheye dusuyorum o anki telasla farketmemissinizdir. Hemsire dr dan omce takiyor hemsire takmasa bile dr farkeder. Riske atilacak bisry asla drgil iciniz rahat olsun

Kızlar merhaba.. benimde karnım sanki 3 aylık hamile gibi . Bukadar şişkinlik ne anlamıyorum. İlk hamileliğimde 4 ayken bile bukadar karnım yoktu :) sizde de bu halde olanlar varmıs. Bebek büyüyünce ne hale gelcez acaba😂
Benimkide oyle ve bem 1 haftada 1300 gram aldim yaa. Acaip bi siskinlik hazimsizlik var. Esim bugun ne ara bu kdar cikti karnn diyo :)). 3. Gebeligim 3undede hemen cikti karnim. . Ic karnim dar sanirim. 52 kiloyla hamile kaldim finali merak ediyorum :))

Back
X