- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 36
VALLA BEN 2 HAFTA YAŞADIM SANKİ HER AN REGLİ OLACAKMIŞIM GİBİ HİÇ DURMAYAN BİR AĞRIYDI BU HAFTA DAHA İYİYİM ELHAMDÜLİLLAH AMA HALA DA VAR BAKALIM DOKTRUM NORMAL DEDİKızlaar bu vajina ağrısını yasayaniniz var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VALLA BEN 2 HAFTA YAŞADIM SANKİ HER AN REGLİ OLACAKMIŞIM GİBİ HİÇ DURMAYAN BİR AĞRIYDI BU HAFTA DAHA İYİYİM ELHAMDÜLİLLAH AMA HALA DA VAR BAKALIM DOKTRUM NORMAL DEDİKızlaar bu vajina ağrısını yasayaniniz var mi?
Evet ben de cikmadi meselaBenim cok arkadasim var kedisi olup toxo cikmayan ama olmayanlarin cogunda cikti beslenmelerinden dolayi
TabikiKonuyu biraz değiştirip farklı birşey sormak istiyorum sizler hayatında değişiklikler yapanlarınız var mı? Mesela şampan sabun değişimi gibi, iç çamaşırı alımı gibi yiyecek seçimi gibi tabii bir de kremler![]()
Yves rocher kullaniyorum canim. Kokusu da yogun ve kalici geliyor bana. Tavsiye ederim. Biraz pahali olabiliyor ama az az kullanirsan bi sey olmazParabensiz duş jeli olarak hangisini kullanıyorsun acaba
Bende de oldu. Havalar çok sıcak ve gebelikte cilt çok yağlanıyor. Doktoruma danışıcam perşembe randevum. Buraya da yazarımYanaklarımda alnımda minik.minik puturcukler çıktı.Isilik gibi. Böyle bi şey olan var mi. Her şeyi gebeliğe yormayayım diyorum ama hayatımda ilk defa böyle oldu cildim
Bir kedide benden misler gibi aşısı yapılıyor mama dışında çiğ bisey yemiyor,testler temiz,hamile olduğumdan beri eşim temizliyor kumunu biz yine de tedbirli olalım düşüncesiyle(birazda o iş yapsınBenim de kedim var aşıları tam.Doktorum hiçbir sakınca görmedi görse bile asla onu başkasına vermezdim.toxo temiz benim de.
Devlette neresi??Ellerine saglik Canim sehre Ankara eklersen sevinirimdoktor olarakta devlete gidiyorum ozele gitmedim daha hic
![]()
Ellerine saglik ben eksik bilgilerimi ekliyim sat 10.06.2019
Ilk cocuk
Istanbul
Benim butun gun ve gece suruyor. Ozellikle yatip kalkincaKızlar bu saatte bu kadar bulanti yasayan var mi![]()
Duyduk canım çok şükürAbla sen duydunmu kalp atisini ben kacirmis olabilirim
Aynen canım öyle olacak herhaldebende zaten dogum icin tam tesekkullu hastane ariyorum o yuzden sami ulusa godicem bestepedeki ,sen cmt de calisan bi yer istiyorsan özel olur cnm o zaman
Senin gebeliğin yüksek risklimi canım yoksa normalde alıyormu doktorYüksek riskli gebelik uzmanı selahattin küknere gidicem canım
Bende biraz hareket ettikten sonra yemek yapınca vs inanılmaz bel ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor. siZinki nasılBel ağrısı yasayan var mı benim başladı yeni ve önceki düşüklerimde de bu şekilde başlamıştı ağrılar![]()
Merhabaa tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldımadetten 3 gün önce idrar testinde cıktı gebeligim sonra kanda cıktı 88.. 4 gün sonra 590 bugün Allah nasip ederse keseyi görmeye gideceğiz
![]()
ay evet çatlama işi beni de düşündürüyor kızlar. Var mı önerisi olan yağ- krem vs ?Ayyy Bnde bunu düşündüm dün duş da . Henüz bir değişiklik yapmadım fakat göğüslerim çok fazla şiştiği için krem sürmeye başladım nemlendirme için. Eczaneden karışım mi yaptırsak çatlamamak icin![]()
hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldımadetten 3 gün önce idrar testinde cıktı gebeligim sonra kanda cıktı 88.. 4 gün sonra 590 bugün Allah nasip ederse keseyi görmeye gideceğiz
![]()