Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 de cnmkaçıncı ayda erken doğum yaptınız ?
36kac yasindasinizzzz
Amin inşallah Allah razı olsun birbirimize dua edelimNekadar güzel arkadaş gibisinizdir. Allah evlatlarınıza sağlık sıhat versin. İnşallah bu sefer alırsınız kucağınıza sağsağlim bebişinizi![]()
Gözünüz aysın darısı başımızaGunaydin herkese! Biz de kalp atisi gorduk bugun![]()
Seninde bulantın yok mu benimde yok kızlarımda kusmaktan bir hal oluyordum bunda şükürBende bisey olmadigi icin bi degisiklik de yok canim![]()
Yok canim bende biseycik :) ara sira cok hafif midem agriyor yemeklerden sonra o da yeni ciktiSeninde bulantın yok mu benimde yok kızlarımda kusmaktan bir hal oluyordum bunda şükür
Hayir yasiniz gec degil tabiki :) ama buyuk kizlar icin sıkıntı olabilir36yasındayım gec kaldım biliyorum
Evet cnm genelde üşüyorum ama arada ateşim çıkıyormuş gibi vücut isim yukseliyorŞimdiden iyi bayramlar kızlar. Sizin de arada vücut ısınız yükseliyor mu? Bazen ateşim çıkıyor gibi geliyor.
Bende gidemeyenlerdenim eşim zaten gidemiyordu bende tek basima cesaret edemedim bulantilarim artinca bide esim yarın nöbetçi bütün gun ev yok maalesef bakalim nasil gececek bu bayramiyi bayramlar herkese.Biz de bu bayram gidemedik memlekete![]()
benım eşim de nöbetci yarınBende gidemeyenlerdenim eşim zaten gidemiyordu bende tek basima cesaret edemedim bulantilarim artinca bide esim yarın nöbetçi bütün gun ev yok maalesef bakalim nasil gececek bu bayram![]()
Aynen öyle bu bayram tek sevincim karnımdaki mucizembenım eşim de nöbetci yarınmemleketim de cok uzak
bende tüm gün evdeyım.bayramlasacak kımsemız de yok.napalım bebişler icin bu bayramı böyle idare edecez.Allah sağlık versın de gerisi kolay
benım 6.haftada basladı.Bazıların da hiç olmuyormuss ama:)inşş siz de o şanslı gruptan olursunuz:)Ben 5 haftalık hamileyim bulantilar nezaman basliyor hic bisey olmadi daha
Ay kızlar az önce sola dönüp yattım. Malum bugün çok yorulmuştum. Bir pıt hissettim baya net. Bebek olabilir mi ya şok oldum. Aynı kizimdaki gibiydi

Ben ilk kez böyle net hissettim.bide sola yatarken olunca acaba mi dedim ama daha çok çok erken yaşta 2.5 cm ancak bebekYaa dün benimde oldu eğilmiştim ütü masasına karnım biraz sıkışmış pıt yaptı ayh demişimkimseyi inandıramıyorum ama. Bağırsaktır o bağırsak diyo annem. Kızımdan bilmesem bende inanmıcamda resmen yukarda doktorun ultrason baktığı yerde bebekti
![]()