• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pinkcim nasıl oldu ailen? Kızlar bizim uyku düzenimiz iyice karıştı.Geçen sabah beşte kalktı üstü başı çiş içinde.Üç saatte bez doluyor anlamıyorum bazen.Bir daha uyutamadım üstünü değiştirince.Öğlen 11.30 13.00 arası uyudu.Akşam 10 da zor yatırdım.Sabeh yine 5 te kalktı.Üst başı kuru ama uyutamadım.Sonra 8-10 arası sonra da 3-6 arası yattı bu akşam daha yeni uyudu.Memeye de çok düştü sürekli memede uyurken çıkarfığım anda kalkıyor.Kafayı yicem artık napacağımı şaşırdım.Sanki yeni doğmuş gibi.
Gazi olabilir mi? Ben surekli gaz ilaco veriyorum. Yani gunde bir kere veriyorum. Yoksa gece boyu uyaniyor

Pinkcim nasıl oldu ailen? Kızlar bizim uyku düzenimiz iyice karıştı.Geçen sabah beşte kalktı üstü başı çiş içinde.Üç saatte bez doluyor anlamıyorum bazen.Bir daha uyutamadım üstünü değiştirince.Öğlen 11.30 13.00 arası uyudu.Akşam 10 da zor yatırdım.Sabeh yine 5 te kalktı.Üst başı kuru ama uyutamadım.Sonra 8-10 arası sonra da 3-6 arası yattı bu akşam daha yeni uyudu.Memeye de çok düştü sürekli memede uyurken çıkarfığım anda kalkıyor.Kafayı yicem artık napacağımı şaşırdım.Sanki yeni doğmuş gibi.
Bizimki de o saatlerde uyanıp babasının yanına gidiyordu geçen hafta bi kaç gün tekrarladı bunu . Uyanıyor yataktan yanımdan fırlıyor koşa koşa oturma odasına 😅 ilk yapışınca şok oldum bi uyandım yok yanımda 😅 bi gittim uyuyorlar içerde 😅

Mdmray Mdmray bende doğumgünü için kiyafet aldim ikisine de. Lcwdan askılı etek pantolonlardan aldim. İcine de beyaz bluz giydircem. Bu sefer gayet sade bir doğumgünü yapcam. Süs falanda düşünmüyorum belki balon olabilir biraz. Pasta parasinida biriktirdik ona henüz karar vermedim nasil birşey yaptiririz bilmiyorum. 17 Şubat bizim bayağı az kaldi
Cok gğzel iş gğle gğle giyinsşn bende büyüğünki kutladım aradan çıktı

Ben küçüğüne bi şey yapmıcam büyüğü şuan aklı başında ona yapıcam küçüğü bi şeyden anlamıyor zaten büyüğü 3 Şubat küçüğü 28 Şubat
Sevinir yinede canim , bnm oglum mum uflemeye bayiliyo ufleyip ufleyip alkisliyo😊🤩kizlar daha cok sevinir .hediye paketi acmayida seviyo😍

Amine Busra Amine Busra bizim de kizda var basit cumleler insallah darisi oglana diyorum bakalim
Ogluslar agir ilerliyormus gercekten emin oldum 🤷‍♀️😅.en azindan anneyi iyice ogrendi anneee anneee anneee die geziyor ❤🥳. Bide moru ogrendi bu ara her mor objeye moo diyo bide bildim.djyede alkisliyor kendini 🤗 cani isterse sunu de bu u deyi yapiyor cani istemezse ciglik atiyo hayir hareketi yapiyo 🥴

Kızlar annem yaklaşık 1 aydır bende çocuğu uyutup rahatça dışarı çıktım yemeğimi yaptı hazır yemek yedim işime yardımcı oldu ama sıkıcı oluyor bi saatten sonra büyük kızımla olan ilişkimize çok müdahale ediyor sanki ben üvey anneyim o öz annesi bi kaç gün sonra gidecek ama dün biraz çıkıştım ben seni güzellikle uğurlamak istiyorum beni sinir etme dedim moralim bozuk
Azcik idare et bak ne guzel seni dinlendirmis .kimseye tahammulun yok seninde arkadasim. Bu arada basiniz sagolsun hastamiydi teyzen ? Ha bide ozel hayat zaten gizli yasanir 😂😂. Daha iyi iste heyecan sessis mod on😂🤩.

Back
X