• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 15 haftalık zaten kusmaktan vermiştim versdiklerimizi geri alıyoruz yavaş yavaş ama çok az çıkmış yemek yiyince illaki karın sisiyor ama pantolonlar tam göbeği sikiyor rahat artık ben 5.aydan sonra şişmeye başlıyorum
Sizin ilk gebelik değil o zaman tecrübelisiniz. Benim ilk gebeliğim. Benim de az çıktı ama artık kalıcı bir göbek 😊

Kızlar 10+6 yım sarı renk su gibi akıntı geldi biranda normal midir bu önce aktı biraz sonra peçeteye silince geldi. Geçen hafta da olmuştu 1-2 saat içinde geçti. Kaşıntı koku felan yok o yüzden enfeksiyon olduğunu sanmıyorum sadece kasık ağrım şiddetlendi ve belim ağrıdı 5 dk kadar geçti

Kızlar 10+6 yım sarı renk su gibi akıntı geldi biranda normal midir bu önce aktı biraz sonra peçeteye silince geldi. Geçen hafta da olmuştu 1-2 saat içinde geçti. Kaşıntı koku felan yok o yüzden enfeksiyon olduğunu sanmıyorum sadece kasık ağrım şiddetlendi ve belim ağrıdı 5 dk kadar geçti
Doktorunuza söyleseniz mi. Bi önceki gebeliğimde rengini bilmiyorum ana çamaşırım ıslanacak kadar su gelmişti sonra kasığımda yanma hissetmiştim 9.haftaydı gittiğimde bebeğin kalbi durmuş meğer. Korkutmak istemem sizi ama yine de doktorunuza bi söyleyin

Ben randevusuz gittim , baya da bekledim saat 12:30-13:00 arası girebildim sanırım. Ama çok elektrik alamadım devam eder miyim bilemedim . Devam edersem yazarım burdan sonraki randevuyu☺️
Aynur hanım bana da soğuk geliyor :)

Aramızda aktif spor yapan var mı? Ben 11.haftaya giriyorum 12ye kadar beklemeyi düşünüyorum ama çok sıkıldım. Fitness,pilates, yüzme gibi aktif sporlardan bahsediyorum
Ben de yüzüyordum ama 12. Haftaya kadar en azından gitme demişti doktorum . Bundan sonrasında da gidemem zaten.

Kizlar yatarken yan mı yatıyorsunuz? Bir türlü en doğru pozisyonu bulamadım. Hangi haftada neye dikkat etmemiz gerekiyor? Eskiden hep yüzüstü yatardım şimdi istemsizce öyle dönüyorum farkedip çevriliyorum

Niye doktor değişmiştiniz siz. En başından ona gitmedniz sanırım değil mş
Benim tüp bebek doktorunun ücreti fazla ve ilaç yazınca da devlet karşılamıyor. bir de beni serklaj için Prof a yönlendirdi en son. Öyle olunca devam etmedim . Özlem e veya Aynur a gideyim dedim . İkisine de mesaj attım serklajı da yaparlarsa diye . Aynur hanım da aynı Prof a gönderdi . Özlem hanım serklajı ben yaparım dedi. Kafam iyice karıştı. Aynur hanım sezeryan sonrası normal doğum yaptırabildiği için onu tercih ettim ama ilk görüşmemizde 1-7 Mayıs arası doğum sezeryan dedi direkt . Elektrik de alamadım . Şimdi kafam allak bullak. 18 ine Prof a randevu da aldım . Ama iptal edip özleme mi bıraksam tamamen kendimi çok araftayım

Doktorunuza söyleseniz mi. Bi önceki gebeliğimde rengini bilmiyorum ana çamaşırım ıslanacak kadar su gelmişti sonra kasığımda yanma hissetmiştim 9.haftaydı gittiğimde bebeğin kalbi durmuş meğer. Korkutmak istemem sizi ama yine de doktorunuza bi söyleyin
Doktoruma bir sonraki kontrolde doktor değiştireceğimi söylemiştim o yüzden haftaya yeni doktora randevum vardı, 5 gün önce de kontrolde gayet iyiydi hatta ileride gelişimi o yüzden düşünmedim hiç böyle sarı akıntı normal diye okudum ama bilemedim 🙄

Benim tüp bebek doktorunun ücreti fazla ve ilaç yazınca da devlet karşılamıyor. bir de beni serklaj için Prof a yönlendirdi en son. Öyle olunca devam etmedim . Özlem e veya Aynur a gideyim dedim . İkisine de mesaj attım serklajı da yaparlarsa diye . Aynur hanım da aynı Prof a gönderdi . Özlem hanım serklajı ben yaparım dedi. Kafam iyice karıştı. Aynur hanım sezeryan sonrası normal doğum yaptırabildiği için onu tercih ettim ama ilk görüşmemizde 1-7 Mayıs arası doğum sezeryan dedi direkt . Elektrik de alamadım . Şimdi kafam allak bullak. 18 ine Prof a randevu da aldım . Ama iptal edip özleme mi bıraksam tamamen kendimi çok araftayım
Doktor konusu gerçekten çok önemli. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun

Doktoruma bir sonraki kontrolde doktor değiştireceğimi söylemiştim o yüzden haftaya yeni doktora randevum vardı, 5 gün önce de kontrolde gayet iyiydi hatta ileride gelişimi o yüzden düşünmedim hiç böyle sarı akıntı normal diye okudum ama bilemedim 🙄
Benimki akıntı değildi ama suydu dediğim gibi

Arkadaşlar havuz deniz muhabbeti olmuş ben şahsi fikrim sanırım girmem enfeksiyon olma ihtimali varmı kesin gerçek bu mu ,bu,havuzda da denizde de kesinlikle enfeksiyon var biliyorsunuz ama az ama çok,enfeksiyonda bana da bebeğe de çok zararlı geri onun tedavisi,hastaneye gel giti, sıkıntısı stresi hiç uğraşacak modum ,yok normalde yüzmeyi bende çok severim ve bayılırım ama 5_6 ay asla girmem

Back
X