• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pinkpinkblue Pinkpinkblue cok sevindim canim. O hareketleri normal tabi cocuk bilmediği bir ortama giriyor. Bizimde eslem köyle birlikte epey acildi, fazla acildi hatta 😅 epey yaramazlik yapmaya basladi, dinlememeye basladi, bireyselleşiyor artik🙂
Masallah fistiga ,zaten guzel konusuyordu 😇🥰 ayy nolur bireysellessinler😆😆

18 kilo artık boya gidiyor bir yıldır kilo almıyor.Çok güçlü vurdu mu acıtıyor benle de boğuşmak istiyor ben de hiç sevmem öyle erkek olaylarını.Babasıyla,ablasıyla didişip duruyor.
Maşallah tosunuma 🧿❤️ Erkek gücü farklı oluyor. Zaten Toramanlar. Valla ben boğusuyorum 😂 oyuncak oynarken yanına yere oturuyorum bazen, arkama geçip beni deviriyor şıpa 🤣🤣🤣 yalnız arada kucağımda taşımamı istiyor. Yine aynı riskli olduğum için bu gebeliğimde de , biraz biraz azalttık onu da 😅

Insallah canim cani isterse konusuyor gercekten buni gorebiliyoruz . Dun arkadaisna yanindaki salincaga binmesi icin bebis hadi binn dedi bi sasirdim biliuosumda nie konusmuyosun evladim 😅😅
Kesinlikle oyle cnm o yüzden kendine dert etme yani benimki de öyle inadindan demiyor bazı seyleri

Ayy kizlar bide size ne dicem benim kizim bitlendi 😆😆😆.bauramdan beride onla ugrasiyorum bir yandan. kuran kursuna gidiyor ordami oldu bilemedik 🤭🤭🤭🤭
Ay ben en son hamileyken bitlenmiştim kız getirmişti okuldan.Bit ilacı ve bol bol taramayla geçer.Sana da geçmesin dikkat et.Lavanta yağı sık kafasına kızın dışarı çıktığında.O kokuya gelmiyorlarmış.

Kızlar selam 💜
Pandeminin basından beri kaçtık coronadan ama eşim yakalandı dört gün önce. Dün de oğlanda başladı ateş, hafif burun akıntısı fln. Pedifen calpol kullandım , d vitamini veriyorum. Doktoruyla da iletişimdeyim. Zaman zaman 40 I gördük, ılık duş vs derken düşürdük ateşi hep şükür. Bugün de ben pozitife döndüm sanırım hafif öksürük ve boğaz ağrım var. Duanıza talihim ne diyim 😷🙈
Covid geçirmişlerden ufak tavsiyelere açığım hem oğlan hem de kendi adıma valla. İnş sorun olmadan atlatırız şunu 🙏🏻

Kızlar selam 💜
Pandeminin basından beri kaçtık coronadan ama eşim yakalandı dört gün önce. Dün de oğlanda başladı ateş, hafif burun akıntısı fln. Pedifen calpol kullandım , d vitamini veriyorum. Doktoruyla da iletişimdeyim. Zaman zaman 40 I gördük, ılık duş vs derken düşürdük ateşi hep şükür. Bugün de ben pozitife döndüm sanırım hafif öksürük ve boğaz ağrım var. Duanıza talihim ne diyim 😷🙈
Covid geçirmişlerden ufak tavsiyelere açığım hem oğlan hem de kendi adıma valla. İnş sorun olmadan atlatırız şunu 🙏🏻
Canim cok geçmiş olsun. Hamile oldugun icin birşey oneremem ama oglanin atesi düştüyse korkma. Dusmediyse ilaclarini duzenli saatli ver. 5 güne kadar ateş olurmuş.. sende muhakkak kendi doktoruna daniş canim

Canim cok geçmiş olsun. Hamile oldugun icin birşey oneremem ama oglanin atesi düştüyse korkma. Dusmediyse ilaclarini duzenli saatli ver. 5 güne kadar ateş olurmuş.. sende muhakkak kendi doktoruna daniş canim
Allah razı olsun aijom 💜 oğlan iyi olsun da valla çok üzüldüm onun dünkü haline.

Bende de var üşengeçlik bir yandan da bunaldım artık çevremdeki herkes bıraktır deyip duruyor😣Eşim bırakma diyor çocuk aç kalırmış hala bebek zannediyor oğllanı anlayamıyorum onu da😂
Babalar hep öyle sanırım bizde de öyle bırak emsin sana ne zararı var diyor. Dedim sen karışma sen beni anlayamazsın.. anlayamazda😊

Bırak emsin oh şifa bal olsun 🥰Ben hamile olduğumu öğrenince bıraktım artık mecburen. Ama yavrum geceleri mahsus emiomuş gibi yapıyor tshirtin üstünden 😂😂 nefsini bastırıyor galiba 😁😁
Aaa hamile mısınız ne güzel..saglikla kucağınıza alın. 2 mi 3. Mü geliyor..yaş kaç...bende istiyorum gibi bazen de sonra vaz geçiyorum ondan sordum☺️🥰

Back
X