- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
İnsallah canin beklicem bakalim nasipseBen kan vermedigim için bilmiyorum ama 4+6 da keseyi gordum. Sabredersen bebegide görürsün gittiginde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canin beklicem bakalim nasipseBen kan vermedigim için bilmiyorum ama 4+6 da keseyi gordum. Sabredersen bebegide görürsün gittiginde
Şuanda öyle bir riskten bahsetmedi doktorum, inşallah olmazDüşük riskiniz yoksa abartmadan tüketebilirsiniz.
Suyundan kesinlikle uzak durun.
Bilmiyorum kiGec dollenme mi o zamanay gozun aydin darisi bana bekleyenlere olsun insallah
Bence erken gibi biraz bekleyebilirsin canim 10 gun sonra gibi kesen gorunur ancak benceHerkese merhaba..
Rabbim herkesin bebeğini sagsalim kucagına versin
Benim de sat 16 hazirandı.
2 gündür evde silik çizgi görüyordum.
Bugün acile kan verdim beta hcg 257.5 çıktı.
Kese ve kalp atışı için ne zaman gitmeliyim sizce?
Bir de alttan muayeneden tırsıyorum.
Bu haftalarda doktora gidenler hangi ilaçları kullanıyosunuz. Ben zaten 1 haftadır folik asit içiyordum.
Teşekkür ederim şimdiden![]()
Evet insaallah guzel haberler veririzUcumuz 22 temmuzu bekliyoruz
Ucumuz ayni gun dinlicez kalpleri![]()
İnşaallah.çok endişelenmemeni öneririm. Benim ilk çocuğumda reglimin 2 gun sonrasi 63 çıkmıştı beta hcg, bana da kuzenim doktor o söylemişti dış gebelik olabilir 2 günde bir betahcg ye baktır. Guzel artmıştı benimde.2 katı artış varsa pek bir problem olmuyor ki senin çok güzel artmış. Sağlıkla büyüsün bebislerimiz .Merhaba herkese. Ben de mart annesi olacağım insallah5haziran sat. Adet tarhimden 3 gun sonra kan testi 171 çıkmıştı. Ertesi gun doktora gittiğimde degeri dusuk buldu. Ertesi gün kan testi istedi. Kimyasal olabilir diş gebelik olabilir dedi çok üzüldüm. Değer 444e yükseldi şükür. Haftaya kontrole gel dedi. Insallah her şey yolunda gider
![]()
Evet insaallah guzel haberler veririzUcumuz 22 temmuzu bekliyoruz
Canım ben 5+1 de gittim sadece keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim 3 aydır folik asit kullanıyodum dr bana momvital diye bir vitamin verdi folik asit b12 ve d vitamini. Alttan ultrason için de korkma benim 2. Sinde alttan ultrason olmuştu bunda kese göründüğü için gerek kalmadı karından gördü Allah hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba..
Rabbim herkesin bebeğini sagsalim kucagına versin
Benim de sat 16 hazirandı.
2 gündür evde silik çizgi görüyordum.
Bugün acile kan verdim beta hcg 257.5 çıktı.
Kese ve kalp atışı için ne zaman gitmeliyim sizce?
Bir de alttan muayeneden tırsıyorum.
Bu haftalarda doktora gidenler hangi ilaçları kullanıyosunuz. Ben zaten 1 haftadır folik asit içiyordum.
Teşekkür ederim şimdiden![]()
Insallah öyledir inşallah isteyen herkes kucağına sağlıkla alır. Ilk hamileliğim o yüzden biraz evhamlaniyorum ister istemez. Çok teşekkür ederimİnşaallah.çok endişelenmemeni öneririm. Benim ilk çocuğumda reglimin 2 gun sonrasi 63 çıkmıştı beta hcg, bana da kuzenim doktor o söylemişti dış gebelik olabilir 2 günde bir betahcg ye baktır. Guzel artmıştı benimde.2 katı artış varsa pek bir problem olmuyor ki senin çok güzel artmış. Sağlıkla büyüsün bebislerimiz .![]()
Ben de kesemi 5+1 de görmüştümCanım ben 5+1 de gittim sadece keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim 3 aydır folik asit kullanıyodum dr bana momvital diye bir vitamin verdi folik asit b12 ve d vitamini. Alttan ultrason için de korkma benim 2. Sinde alttan ultrason olmuştu bunda kese göründüğü için gerek kalmadı karından gördü Allah hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Bende öyleyim ama ben oglumdada böyleyim cok kotu oldum .bide çok halsizimkizlar ben hic bsy yiyemiyorum yaparken midem kalkiyor yerken de yiyemiyorum cok kotu oldum kizimda boyle degildim
zorlayarak yedim Allah tan kusmadim ben hic boyle degildim bi tuhaf bu seferBende öyleyim ama ben oglumdada böyleyim cok kotu oldum .bide çok halsizim
Sizinle tarihlerimiz çok yakın, ama ben sadece bir kez mide bulantısı yaşadım o da keseyi gördüğüm gün başka istifra etmedim. Umarım kısa sürede geçer bu mide bulantılarınızkizlar ben hic bsy yiyemiyorum yaparken midem kalkiyor yerken de yiyemiyorum cok kotu oldum kizimda boyle degildim
detayli kan tahlili yapiliyor. Vitaminler, kan degerleri, tiroit vs bakılıyor. Birde toksoplazma ve rubella testi sartKızlar peki keseyi gorup kalp atisini duyduktan sonra hangi testler yapiliyor?
Yok sadece mom vital verdi icin de folik.asit de varBen de kesemi 5+1 de görmüştüm☺ Benim doktorum biraz daha geç verdi tarihi. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ☺ Sağlıkla duyarız inşallah hepimizde☺ Size birşey sormak istiyorum ben de 3 ay folik asit içtim, mayısın 20si gibi bitti bir daha da almadım haziranda da hamile kaldım. Şuandaki doktorum bana tekrar folikasit vermedi ama decavit verdi içinde 0,8 mg folik asitte var, multimineral diye geçiyor. Size yazdığı ilacın yanında folik asit takviyesi verdi mi ayrıca?
Ben de 22 temmuzu bekliyorum kalp atışı içinUcumuz 22 temmuzu bekliyoruz