• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey soracağım çevrenize ne zaman haber vermeyi düşünüyorsunuz ya da verdiniz ? İçim kıpır kıpır hem herkese söylemek istiyorum hem de faha erken diyip duruyorum 😁😁
Ben en yakınlarıma söylemeyi düşünüyorum ve çok fazla dillendirmek istemiyorum. 12.haftayı doldurduktan sonra çevreye söylemeyi düşünüyorum. Herhangi bir olumsuzluk durumunda en yakınların bilmesi iyidir. Ama uzak çevreye laf anlatmak zor olur diye düşünüyorum.

Kızlar ne durumdasınız hep hissediyormusuniz belirtilerini yoksa günlük değişiyor mu bazen hic hamile gibi değilim hic bir belirti olmuyor biraz zaman gecince başlıyor yabi cok değişik Bi hal durum belagrisi kasik ağrısı inşallah sağlıklı bir durumdur
Benim de sürekli değişken mesela iki gündür bulantım azaldı iştahım kesildi çok fazla ayakta durunca yada yürüyünce belim ağrıyor kasıklarında sürekli bir batma var bugün göğüslerimde daha da hassasiyet oluştu

Back