• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm Bnde Salı günü kalp atışını duyacağım inşallah 🤗 o testler ne işe yarıyor acaba
Valla canım ben de bu forumda duydum, toxoplasma bir parazitmiş hamile olduğun zaman erken doğum, bebeklerde zeka geriliği, doğum anormalileri vs. Durumlara yol açıyormuş. Kedi dışkısında taşınıyormuş çoğunlukla, çiğ et , çiğ yumurta gibi besinleri tüketirsek geçebiliyormuş tam fa hakim değil ama bu kadar biliyorum.

Kızlar nasılsınız? Bu aralar baya yoğun geçiyor günler buraya giremiyorum çok fazla ama hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum ☺️ Gebeliğini yeni öğrenen varsa tebrik ediyorum, kese görmeyi bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı keseler görmeyi diliyorum ve benim gibi kalp atışını bekleyenler için de hemencik geçen zaman diliyorum❤️ Salı günü kalp atışı için de gitcem ben de, hem de toxoplasma ve rubella testlerini isteyeceğim doktordan☺️
Ben kalp atisindan once bugun yaptirdim canim. Epey de bi ucret odedim. Kalp atisini mi bekleseydim acaba😒 insallah her sey yolunda gider

Valla canım ben de bu forumda duydum, toxoplasma bir parazitmiş hamile olduğun zaman erken doğum, bebeklerde zeka geriliği, doğum anormalileri vs. Durumlara yol açıyormuş. Kedi dışkısında taşınıyormuş çoğunlukla, çiğ et , çiğ yumurta gibi besinleri tüketirsek geçebiliyormuş tam fa hakim değil ama bu kadar biliyorum.
Anladım cnm ilginç ya bir sürü bişey var

Ben kalp atisindan once bugun yaptirdim canim. Epey de bi ucret odedim. Kalp atisini mi bekleseydim acaba😒 insallah her sey yolunda gider
Ben de özelde yaptırcam canım sakıncası yoksa fiyatını bana da söyler misin? Aşağı yukarı birşey tahmin eder ona göre hazırlıklı giderim. Kalp atışını da duyarsın kuzum inşallah hiç olumsuz düşünme bebeğin orda seni bekliyor olacak inşallah gittiğinde annesine pıt pıt atacak☺️

Ben de özelde yaptırcam canım sakıncası yoksa fiyatını bana da söyler misin? Aşağı yukarı birşey tahmin eder ona göre hazırlıklı giderim. Kalp atışını da duyarsın kuzum inşallah hiç olumsuz düşünme bebeğin orda seni bekliyor olacak inşallah gittiğinde annesine pıt pıt atacak☺️
Insallah canimm aminn 703 tl tuttu. Sen duydun mu kalbini kuzunun💗 Allahim saglikla kavustursun insallah hepimizi

Evet canım, bir de her doktor çok farklı. Mesala benim şuanda gittiğim doktor çok iyi bir insan ama böyle tahlil felan istemiyor çok, folikasit felan da vermedi onun yerine folik asitte olan bir multivitamin verdi. Ama bazılarına hemen vermiş doktorları mesala. Hepimiz sağlıklı bir süreç geçirelim inşallah

Evet canım, bir de her doktor çok farklı. Mesala benim şuanda gittiğim doktor çok iyi bir insan ama böyle tahlil felan istemiyor çok, folikasit felan da vermedi onun yerine folik asitte olan bir multivitamin verdi. Ama bazılarına hemen vermiş doktorları mesala. Hepimiz sağlıklı bir süreç geçirelim inşallah

Bnm doktorumda iyi ama hiç bunlardan bahsetmedi .

Insallah canimm aminn 703 tl tuttu. Sen duydun mu kalbini kuzunun💗 Allahim saglikla kavustursun insallah hepimizi
Yok kuzum ben geçen pazar günü kahve bir lekelenme yaşamıştım,o zaman gitmiştim acile doktor gelip kalp atışını görmüştü ama dinletmedi onun için salı gününe randevu aldım☺️ Baya pahalıymış canım, sadece bu ikisi mi o kadar tuttu

Yok kuzum ben geçen pazar günü kahve bir lekelenme yaşamıştım,o zaman gitmiştim acile doktor gelip kalp atışını görmüştü ama dinletmedi onun için salı gününe randevu aldım☺️ Baya pahalıymış canım, sadece bu ikisi mi o kadar tuttu
Hayir canim dur fotosunu atayim testlerin. Kacinci haftada duydun ben haftaici giderim devlete dayanamicam sanirim😁 totalde 6 parametreye bakılacak canım 5 güne kadar çıkar dediler bakalım
15635433754062548092238582124987.webp

Hayir canim dur fotosunu atayim testlerin. Kacinci haftada duydun ben haftaici giderim devlete dayanamicam sanirim😁 totalde 6 parametreye bakılacak canım 5 güne kadar çıkar dediler bakalımEki Görüntüle 2290470
Ben kalbinin atışını 6+1 de gördüm canım, bu testleri olmadı devlette yaptırırım bir bakarım da☺️ Senin şuanki haftan kaç canım kesene göre?

Canım ben Afyondayım burdaki devlet hastanesi yapmiyordu bu testleri. 5+4deyim dayanamayıp 6+1 gibi giderim ben de insallah devlete🤭
Hadi bakalım güzel haberlerle gel bize kuzum o halde☺️ Benim durumum biraz farklı ben öğretmenim aslında görev yerim Gaziantep, ama yaz tatili için Çanakkale’deyim bir sorcam bakalım devlet hastanesine☺️

canım merak etme çok iyi gidecek herşey bu testleri bende keseyi gördüğüm gün yaptırdım sonucunu gösterirkende kalp atışını duyduk bebeğiminn inşallah sende benim gibi olursunn :KK9: :KK66:

Hadi bakalım güzel haberlerle gel bize kuzum o halde☺️ Benim durumum biraz farklı ben öğretmenim aslında görev yerim Gaziantep, ama yaz tatili için Çanakkale’deyim bir sorcam bakalım devlet hastanesine☺️
Ben de öğretmenim canım ilk görev yerim Ş.urfa Birecik'ti😇 dua edelim birbirimize insallah 😇

Back
X