Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tüp bebek işa hamile kaldım öyle söylemişlerdi bana. Doktorunuzu dünleyin siz. Bazılarına 3 ay filan kullanın diyorlarmışYa bn şimdi bile doktoruma msj attım gliforu kullanmaya devam mı diye evet dedi
aramıza hoşgeldin canım.Herkese merhabaşubat sonu hamişi iken mart 6 ya transfer olmuş bulunmaktayım. Fasulye biraz nazlı çıktı bir hafta geriden geliyor
![]()
Tişikkirler hoşbuldukaramıza hoşgeldin canım.
hayırlı olsun☺

Anladım cnm aynen doktora kalmış artıkBen tüp bebek işa hamile kaldım öyle söylemişlerdi bana. Doktorunuzu dünleyin siz. Bazılarına 3 ay filan kullanın diyorlarmış
Glifor u bende kullaniyorum doktor özellikle kullan demişti.Ya bn şimdi bile doktoruma msj attım gliforu kullanmaya devam mı diye evet dedi
İyi ya sevindim bnm gibi kullanan birini gördüm sonundaGlifor u bende kullaniyorum doktor özellikle kullan demişti.
Hoşgeldin canım benimHerkese merhabaşubat sonu hamişi iken mart 6 ya transfer olmuş bulunmaktayım. Fasulye biraz nazlı çıktı bir hafta geriden geliyor
![]()
HoşgelmişsinnTişikkirler hoşbulduk![]()
Bende polikistik over olduğu için bu durum normalmis gec yumurtlamisim 21 gun fark var benim son adet tarihimle şimdi 10 haftalik olması gerekiyor ama 7 hafta olarak ölçtü. Normal senin gibi hastalarda dedi. Benim diğer hamileliklerimdede böyle olmuştu normal yani benim için.normalde kaç haftalıksın dr un söylediği ne acaba?çokmu fark oluyor böyle doğum tarihinde
Merhaba mart anneleri. aranıza yeni katıldım :)
Dun kan tahlili yaptırdım beta Hcg 800 çıktı.
Önumuzdeki perşembe doktora gitcem keseyi gorebilmek için..
Bir kızım var ondan sonra da boş gebelik yaşadım. inşallah saglıklı sıhhatli şekilde kucağımıza alırız bebişleri![]()
bende pcoyum merak ediyorum bende de gec dollenme var mi. Çünkü kese 5+6 da epey kucuk 5 mm kadardiBende polikistik over olduğu için bu durum normalmis gec yumurtlamisim 21 gun fark var benim son adet tarihimle şimdi 10 haftalik olması gerekiyor ama 7 hafta olarak ölçtü. Normal senin gibi hastalarda dedi. Benim diğer hamileliklerimdede böyle olmuştu normal yani benim için.
Doktor keseyi görünce ayarlayamam dedi . bebeğin baş ve popo boyunu görüp yaklaşık bir tarih soyleyebilrim bekliyecegiz o yüzden dedi. Dün bebeği ölçtü ve bu boyuta göre 6+5 sin dedibende pcoyum merak ediyorum bende de gec dollenme var mi. Çünkü kese 5+6 da epey kucuk 5 mm kadardi
Kalp atışı duyuldu mu bende bugün 6+3 oldum6+3 bugun canim :)
Masallah canim Allah kucagina almayi nasip etsin
Benim 5 + 2 de 1.1 cm di kese . muhtemelen senin henüz 4 haftalık olmali kese boyutana görebende pcoyum merak ediyorum bende de gec dollenme var mi. Çünkü kese 5+6 da epey kucuk 5 mm kadardi
Bence kötü düşünme neden boş gebelik olsun arkadaşım da hapı bıraktığı ay hamile kaldı. Şimdi oğlu var. Öyle düşünme önceki talihsizlik olmuş. Rahim hazır olmaya bilir ozaman. Şimdi aynı şeyleri yaşayacaksın diye bi kaide yok iyi düşün iyi olsunbende de pko var. ve dogum kontrol hapı bırakır bırakmaz hamile kaldım. ve dogum kontrol hapı bırakır bırakmaz hamile kalmayın derler boş gebelik ve düşük riski oluşurmuş. acaba doğru mu ki
Önceki gebeliğimde de dogum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. bos gebelikdi. inşllh bunda oyle olmaz![]()