Ben eksi ve aci tatli hic sevmiyorum canimBen hem eksi hem tatli yiyorum canm. Tatlilardan da tahinli helva kasik kasik yiyorum nasilda canm istiyorr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eksi ve aci tatli hic sevmiyorum canimBen hem eksi hem tatli yiyorum canm. Tatlilardan da tahinli helva kasik kasik yiyorum nasilda canm istiyorr
Bende vardi. 3 günlük antibiyotik verdiHanimlar vajinal enfeksiyon mantar kasinti olan hamisler vardi aramizda doktora gittilermi ilac kullanabildilermi kullandilarsa ne verdi ismi nedir?
BenYarin randevusu olanlarrrrrr![]()

Evet canım bende ergenlikte sivilce çıkartmadım şimdi çok var. Zaten ergenlikte çıkmayan hamilelikte çıkar diyorlardı. Ahanda cıktıKizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim![]()
Haklısın insan tedirgin oluyor yolk sac bebeğin varlığını gösteriyor . Sabretcez canım bu süreç böyle sanırım malesef doğana kadarKalp atışını duymadığım için korkuyorum.Rabbim bize hayırlısını versin inşallah ayın 17sinde hayırlı haber alırım
İlk doğumum sezaryen olduğu için eminim :)) boşuna değil yani :) Elbette bir şey farketmez. doktorumla konustuğum için Şubat diyorum.ne kadar eminsin canım Maşallahsağlıklı doğsun da Mart Şubat ne farkeder
![]()
Gönüller bir olsunBenimde 26 mayıs. Aslında hiç alakamız yokmuş![]()
Bayramdan sonra canmSenin kontrolun ne zaman
Bende de oluyor canm. Bir yerde okudum kiz bebeklerde sivilce oluyormusKizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim![]()
Hepimizin bayramdan snra galiba:)Bayramdan sonra canm
Her gün yeni sivilcelerim çıkıyor bende bu teoriye tutundum onları gördükçe mutlu oluyorumBende de oluyor canm. Bir yerde okudum kiz bebeklerde sivilce oluyormus
Ay ilac gibi geldi :):) tovbe estagrfrullah saglikli hayirli evlat olsun o onemli tabide gonule soz gecmiyor :)Bende de oluyor canm. Bir yerde okudum kiz bebeklerde sivilce oluyormus
Bende dun gittim kontrole o sebepten bu ay gitmicem heralde belki ay sonunda giderim nasil sabretcem blmiyorum ama :-(Hepimizin bayramdan snra galiba:)
Kızlar merhaba nasılsınız? Ben tatildeyim buraya bakamıyorum. Kaç gündür keyfim yerindeydi bugün çok salak birşey yaptım keyfim kaçtı yamoralim bozuldu. yüksek bir yer vardı eşim dedi dur seni çıkartiyim kucakladı işte bende kendimi kaldırdım oturdum. Ama sonra kasığım sıkıştı acaip kötü bir ağrı girdi nefes alamadım bi 5 dakka çok kötü ağrıdı sonra hafifledi. Şuan ağrısı geçti hafif sızlama oluyor. Acile gittik ama doktor kalp atışı cihazı yokmuş kanama olursa sabah kadın doğuma muayeneye gelin dedi. Çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi durmuş mudur acaba sıkıştığı için
Çok salağım ben
![]()
Kaçta
13.45 teKa
Kaçta