• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..😟

Cok uzuldum. Bugun grupta gordugum 2. Haber. Allah bir kapiyi kapar bir kapiyi acarmis. Rabbim hayirli kapilar acsin arkadasim🙏 Allah im gonlune gore versin insallah🙏

Ayniyiz canm cok tedirginim.simdi gittim geldim 5arti 3 giruluyor dedi. Yine kalp atisi duyamadik. Daga yeni organlar gelisiyor bisey diyemeyiz dedi. Ben anlamiyorum cidden
5+3 kalp atisi icin cok erken canim canını sıkma ben tam 6 haftalikken gördüm doktor normalde duyulmaz dedi bana 6 bile erken yani kalp atışları icin

benimde çarşamba günü sat a göre 7+3 tü doktora göre 6+5 kese oluşmuş hatta büyümüş ama bebeği göremedi bakalım kısmet yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir zaten
Vajinal mi baktı?ultrasonun yeni eski olması bile çok etkiliyor.

Kızlar ben daha 10 haftalık hamileyim.. doktor bugün cinsiyetini gördü erkek dedi gösterdi çok erken oldu hiç beklemiyorduk. Kıpır kıpırdı zığlayıp duruyordu yaa😍 adetime göre ve transfer tarihime göre 10+1 haftalık ama doktor boyunu ölçtü 10+6 haftalık dedi😍 plesanta aşağıya yerleşmiş 35 haftalıkken doğuma alabiliriz dedi ama bunu söylemek için çok erken dedi 20 haftalıkken belli olur dedi. Bazen yukarı çıkıyormuş
Hadi yaa ilk cinsiyet senden geldi o zaman elimizde minik pasamiz var bitane 😍😍

Yarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..😟
Inşallah en yakın zamanda kucağını doldurur Rabbim canim cok üzüldüm senin adina 😐

Kızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum :(

çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa ve sabır versin inşaallah tez vakitte de kucağını hayırlı evladlarla doldursun inşaallah

Back
X