• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sorma cnm bende de aynı oğlum bildiğin ergen ona kızıyprum diye eşimle kavga ettik evlilikten soğudum resmen ya
Bizde oyle bazen esimde bama kiziyo bazen bem ona kiziyorm binise yaradigin yok vs diye bazenfe benle dalga geciyo hangisini hasladin diye 😅😅 off valla bi ruh halim gecer insallah

16 aylık hayatının ilk hastalığına yakalandı bizim küçük hanım sanırım teyzeleri 😌🤦🏻‍♀️ Hiç uyanmadı gece 3 buçuk gibi bi kalktım bakayım dedim ateş gibi . 38,5 ateş uyandırıp emzirdim calpol verdim ama kustu 😔 duşa soktuk bi kaç kez . Ememiyor da memeye gelince kusuyor hemen . Kafası da kalkmıyor yavrucağızın . Soyduk uyuttuk sabah ola hayrola 😔

Ayyy yok kahvecim ben kalpten gidiyorum kosturuken ufacik yere serilmesine bile dayanamiyorum ben defnedede oyleydim. Allah esirgesin yavrularimizi, korkum malesef dahada artti burda anlatmak istememistim ama madem yeri geldi anlatayim Allah esirgesin gercekten😒. Kardesimin esi tarafindan akrabasinin cocugu 5yasinda kiz cocuk kaydiraknyerimden cikarken dusmus bir sey olmamis diye hast goturmemisler aksama dogru cocuk basim agriyor demis neyse bi goturelim demisler ozel hast goturmusler tomografi cekmisler beyin kanamasi 😒 acilen hacettepeye sevk etmisler hast gidene kdar kanama alani artmis acilen ameliyata almislar ameliyata alinorken artik kusmaya baslamis ve uyuyakalmis drlar herseye hazirlikli olun demisler, ne kdar uzucu evlerden irak olsun , yogun bakimda yatti cocuk cok sukur kurtuldu ama , psikolojisi bozulmjs 1sene kosmak ziplamak vs yasak ve bu cocuk 5yasinda nasil zaptedilir yavrum sacini kazimislar tanimadigi birini gorunce kucul bi operasyin gecirdimde o yuzden burda sac yok ama cikacak sacim diye aciklama yapiyormus 😒. Tabi olacagi varsa onune gecemeyiz ama basit bi dusme gibi gorunen bi park kazasi sonucu me kdar agir olabilecekti cok sukur kurtuldu yavru. Kardesim anlattti ben eoey binoarka goturmedim gotursemde kaydiraga bindirmedim kucuk kaydirakli yerlere goturdum 😑 benim bu huyum.cok kotu beni cok yoruyor ama yapim oyle malesef. Allahtan kayinvalidemgilde oyleler dikkat ediyorlar cocuklara aksi bisey olmaz diye dusunen bir aileye dusseydim bosanirdim heralde 😅. Ben artik defneninn pesinde gezmiyorum ben arkadas edinirim diyo cocuklarla kaynasmaha calisiyor bazen basariyor bazen basaramiyor her duyguyu tatmasina izin veriyorum bazen isler istedigimiz gibi gitmeyebilir diyorum 😉 . Senin oglus durmuyormu nie pesindesin kahvecim . Defmede seyi bilmiyo baskasimdan bisey alinmaz vs gibi gecen biri bazlama vermis 😅 alt tarafi bi bazlama caniiim nolcakki diyo baskasindan tanimadigimizdan yiyecek icecek alinmaz dedimde😅

Allah korumus gercekten pink bu dusmeler benimde aklimi alıyor 😪😬oglumda gunde kac kez gozumun icine baka baka koltuktan atlıyor Allah korusun hepisni cok korkuyorum ,disari ciksak ayri cikmasak ayri ddrt gercekten cok zor cocuk büyütmek benim asla baska bjr cocuga gucum yok onu cok iyi anliyorum ,😓 seni destekliyorlarsa cok iyi biri evet biri hayir diyince isler iyice karisiyor cunku

Semptom olmadan hastane korona testi yaptirabilir miyim? Yoksa sadce ozeller mi yapıyor kizlar bilginiz var mı

Semptom olmadan hastane korona testi yaptirabilir miyim? Yoksa sadce ozeller mi yapıyor kizlar bilginiz var mı
Kuzum eskiden devlette ateş yoksa test yapmıyorlardı diğer belirtiler olsa bile. Şimdi de öyledir muhtemelen . Ama özellerde yaptıran arkadaşım var semptom olmadığı halde .

Cnm seninn kiz emiyodu demi yasminmi iciyosun ? Sapkadan bunaldim ben yaa 😅. Yasminde bama cok yanetki yapiyo depresif yapiyo en basta
Yok ben emzirmiyorum emziren anneye yasmin içemez ben de ilk zamanlar mide bulantısı yaptı şuan alıştım sorun yok içiyorum ama spiral daha mantıklı sanırım korunma açısından bizim şapkalar kaldı valla uğraşamadım bende 😂

Ahah hah hah ha.
Gülemedim bile bak.
Yapma kız öyle şeyler 😁
Ay yok kendine güvenen 2.yi 3.yü hatta 4.yü yapsın.
Hiç çocuk istemeyen ben gücüm yetse 3.yü düşünürdüm diyorum.
Hatta bebenin ilk zamanları şöyle 40ımda falan bi tane daha ister miyim acaba dedim de yok, fikrim değişmeyecek kadar sabit artık.
Allah olmayanlara versin gerçekten yaş ilerledikçe kafa da daha çocuk mocuk kaldırmaz son enerjimi de tüketmek üzereyim😒

16 aylık hayatının ilk hastalığına yakalandı bizim küçük hanım sanırım teyzeleri 😌🤦🏻‍♀️ Hiç uyanmadı gece 3 buçuk gibi bi kalktım bakayım dedim ateş gibi . 38,5 ateş uyandırıp emzirdim calpol verdim ama kustu 😔 duşa soktuk bi kaç kez . Ememiyor da memeye gelince kusuyor hemen . Kafası da kalkmıyor yavrucağızın . Soyduk uyuttuk sabah ola hayrola 😔
Geçmiş olsun biz de aynı durumdayız gece 5 resmen inliyor ateşten ben fitil attım biraz açıldı şuan da çok huysuzluk var

Yok ben emzirmiyorum emziren anneye yasmin içemez ben de ilk zamanlar mide bulantısı yaptı şuan alıştım sorun yok içiyorum ama spiral daha mantıklı sanırım korunma açısından bizim şapkalar kaldı valla uğraşamadım bende 😂
Copude beni geriyor annem gelimce banyo ciounde gorur diye stres oluyorum bebek bezinin icine atiyorum kabini filan rezillik yaa 😅

Geçmiş olsun biz de aynı durumdayız gece 5 resmen inliyor ateşten ben fitil attım biraz açıldı şuan da çok huysuzluk var
Sağol arkadaşım. Calpol verdim sabah uyuttum şimdi uyanınca bakıcam duruma göre veririm belki yine yıkadım yine yatırmadan . Bi sağlık ocağına götürüp boğazına kulaklarına baktırayım diyorum . Onlar da hemen delmesinler cocuğu istiyorum serum takıp falan 🤦🏻‍♀️ Bu temassız ateş ölçerler de bi tuhaf ya .

Allah korumus gercekten pink bu dusmeler benimde aklimi alıyor 😪😬oglumda gunde kac kez gozumun icine baka baka koltuktan atlıyor Allah korusun hepisni cok korkuyorum ,disari ciksak ayri cikmasak ayri ddrt gercekten cok zor cocuk büyütmek benim asla baska bjr cocuga gucum yok onu cok iyi anliyorum ,😓 seni destekliyorlarsa cok iyi biri evet biri hayir diyince isler iyice karisiyor cunku
Aynem oyle canim evdede duramiuorncocuklar hakli dursada dedigin gibi koltuk tepesindeler , Allah esirgesin hepsini . Aynem cnm oyle olsa cok zOr olurdu yaa

Sağol arkadaşım. Calpol verdim sabah uyuttum şimdi uyanınca bakıcam duruma göre veririm belki yine yıkadım yine yatırmadan . Bi sağlık ocağına götürüp boğazına kulaklarına baktırayım diyorum . Onlar da hemen delmesinler cocuğu istiyorum serum takıp falan 🤦🏻‍♀️ Bu temassız ateş ölçerler de bi tuhaf ya .
Noldu dunus hastami oldu selinim , yeni hirdimmsiteye okuyorum daha gorunce sorayim dedim

Noldu dunus hastami oldu selinim , yeni hirdimmsiteye okuyorum daha gorunce sorayim dedim
Ateşlendi gece dünüş yaa . Üşüttü mü enfeksiyon mu ne oldu bi fikrim yok . Gece calpol verdik biraz sonra emzireyim uyusun dedim memeyi apzına alınca içi bulandı kustu . Yıkadık falan öyle sabahı ettik ilaçsız kusunca vermedik bi daha. Sabah kahvaltıdan sonra verdim işte . Uyuyor şimdi uyanınca bakıcam duruma göre .

Usuttu mu acaba canimmbelki midesi bulaniyorsa ondan ememiyordur ,su icse bile simdi iyi gelir ona ,ins.cabuk toplanir😪😪

Kuzum eskiden devlette ateş yoksa test yapmıyorlardı diğer belirtiler olsa bile. Şimdi de öyledir muhtemelen . Ama özellerde yaptıran arkadaşım var semptom olmadığı halde .

Tamam canim sagol ozel cok ters tarafta arayip bilgi aliyim😚

Back
X