Ayyy yok kahvecim ben kalpten gidiyorum kosturuken ufacik yere serilmesine bile dayanamiyorum ben defnedede oyleydim. Allah esirgesin yavrularimizi, korkum malesef dahada artti burda anlatmak istememistim ama madem yeri geldi anlatayim Allah esirgesin gercekten

. Kardesimin esi tarafindan akrabasinin cocugu 5yasinda kiz cocuk kaydiraknyerimden cikarken dusmus bir sey olmamis diye hast goturmemisler aksama dogru cocuk basim agriyor demis neyse bi goturelim demisler ozel hast goturmusler tomografi cekmisler beyin kanamasi

acilen hacettepeye sevk etmisler hast gidene kdar kanama alani artmis acilen ameliyata almislar ameliyata alinorken artik kusmaya baslamis ve uyuyakalmis drlar herseye hazirlikli olun demisler, ne kdar uzucu evlerden irak olsun , yogun bakimda yatti cocuk cok sukur kurtuldu ama , psikolojisi bozulmjs 1sene kosmak ziplamak vs yasak ve bu cocuk 5yasinda nasil zaptedilir yavrum sacini kazimislar tanimadigi birini gorunce kucul bi operasyin gecirdimde o yuzden burda sac yok ama cikacak sacim diye aciklama yapiyormus

. Tabi olacagi varsa onune gecemeyiz ama basit bi dusme gibi gorunen bi park kazasi sonucu me kdar agir olabilecekti cok sukur kurtuldu yavru. Kardesim anlattti ben eoey binoarka goturmedim gotursemde kaydiraga bindirmedim kucuk kaydirakli yerlere goturdum

benim bu huyum.cok kotu beni cok yoruyor ama yapim oyle malesef. Allahtan kayinvalidemgilde oyleler dikkat ediyorlar cocuklara aksi bisey olmaz diye dusunen bir aileye dusseydim bosanirdim heralde

. Ben artik defneninn pesinde gezmiyorum ben arkadas edinirim diyo cocuklarla kaynasmaha calisiyor bazen basariyor bazen basaramiyor her duyguyu tatmasina izin veriyorum bazen isler istedigimiz gibi gitmeyebilir diyorum

. Senin oglus durmuyormu nie pesindesin kahvecim . Defmede seyi bilmiyo baskasimdan bisey alinmaz vs gibi gecen biri bazlama vermis

alt tarafi bi bazlama caniiim nolcakki diyo baskasindan tanimadigimizdan yiyecek icecek alinmaz dedimde