• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    46
Aminnn inşallah sağlıklı pozitif sonuç alırsınız 🤲🏻 Biz hastane ve doktorumuzdan memnun kaldık.Bizim de oligosperm sorunumuz vardı çıkan spermleri donduralım işlem günü çıkış olmazsa vs denildi o yüzden fazla ödemelerimiz oldu.Bi kaç sefer semen testi ve çıkanları dondurma ücreti.Ama o dondurulmuşlara hiç ihtiyaç duyulmadı işlem günü çıkan spermler yeterli geldi bizde boş yere bir sürü para ödemiş olduk 🫢
Olsun sonucu güzel olmuş hayırlısı böyleymiş demek ki sizde inşallah sağlıcakla kucağınıza alın🙏

Sallamadan nasıl uykuya geçti peki
İnşallah bizede nasip olur öyle 🫢 ben hamile olmadan önce bebeğimiz olursa kucağımdan indirmem alışır bırak deselerde bırakmam zaten büyüyünce gelmez kucağıma şöyle yaparım böyle yaparım heves ediyordum.Doktor ikiz deyince hayallerim bir anda uçtu 🫣 sallamadan uyutmayı inşallah bizde başarı. Yok.rahat olun benim çocuklarımın ikisi de inanın sallanmakdan nefret ederlerdi ,çatlayacak gibi aglarlardi ,ama şu battaniyeye koyup sallamak var ya o işte o kolik bebekleri bile susturan tek yöntem amaona da kesinlikle alistirmayin ben hastayken huzursuzsa oyle yapardım ama beşikte sallanmakdannefret ederlerdi 🤣çatlayacak gibi aglar basbas bagirirlardi

Aslında uzunca süredir kullanıyoruz vitaminleri inşallah faydasını görürüz bende mayıs annesi olucaktım ama kimyasal gebelik oldu bu konu başlığını da yeni fark ettim :(
Benimde bundan önceki sağlıksız gebelikti çok yavaş ilerliyordu devamı gelmedi.doktorlar bu bile güzel birsey hamile kalabildiğini görmüş olduk flan demişti,inşallah sizinde çok yakın🥰🤲🏻

Back
X