• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar hepinize geçmiş olaun. Umarım toparlar kuzucuklar en kısa zamanda.
Ben de memeyi kesemedim maalesef. 1 gün vermedim sadece 2. Gün çok huysuzlandı ve ağlayınca artık dayanamadım verdim. Birde lahana yoktu soğuk sıcak kompress yaptım duş falan ama yinede göğüaüm çok fena acıdı. Artık emsin de toparlasın biraz dedim dayanamadım ağrısına. Öyle bir sertliği hemen inmedi.
Şimdi azalttım ama günde 2 kere gece de 1 e düşürdüm. Artık 2-3 ay böyle devqm edip keserim nasipse.
Gece 1 kereyi nasil alistirdin canim cok zor bize

Cok gecmis olsun dunusum , bubara salgin var heralde biyoe buyuk kucuk heo hastalik ya gunes falanmi geciyorki biz farkedemiyormuyuz . Benimki mesela aksama kdar balkonda ikindi saatimde acaip sicak oluyor yinede iceri sokamiyorum ,ins devam etmez atesi

Devlet hastanesinde boğazına bakar mısınız demen gerekiyor bakmaları için.
Bizim buradaki böyle.
Acilde ilgililer, poliklinikte yerlerinden kalkmıyorlar nedense.
Allah yardımcın olsun canım.

Bol bol ılık suyla banyo yaptır canım bu sıcakta iyi gelir.El ayak yüz ya da 5. hastalıksa antibiyotik işe yaramaz ki.Boşu boşuna verirsin çocuğa.İlacı kusuyorsa fitil ver ateşi düşürmek için.En azından içinde durur.Yalnızken çok zor gerçekten.Ben kzı sabaha kadar ayağımda tutardım hafiif geriye doğru kaykılır öyle uyurdum.Ateşi kontrol etmek için uyur kalırsam diye.
Cok sağolun kızlar . Ateş düşürücüler tatlı ya onları içiyor severek ama antibiyotik acı geliyor kokusundan daha tiksiniyor . Bende hiç vermek istemiyorum ama eşim cok evham yapıyor . Denizden mikrop kaptı bence. İdrar yolu enf falan da olabilir diye düşünerek verdim . Adadayız ya biz evimize gitmek ölüm Selin daha çok harap olacak yollarda . Eşimin işleri aşırı yoğun bırakıp gelir tabiki kızı için ama telefonları susmaz insanlar başka birilerini bulur biz koca kış bu yoğun tempoyu bekliyoruz ki para kazanalım . Öff yani öyle bi zaman denk geldi ki hastalığı bi de bayram .. yarın da geçmezse götürürüz diyorum bende . El ayak , 6. Hastalık falansa yarın son ateşli günü olması lazım. 😔 çocuklar hasta olmasın yaaa …. 😔

Cok sağolun kızlar . Ateş düşürücüler tatlı ya onları içiyor severek ama antibiyotik acı geliyor kokusundan daha tiksiniyor . Bende hiç vermek istemiyorum ama eşim cok evham yapıyor . Denizden mikrop kaptı bence. İdrar yolu enf falan da olabilir diye düşünerek verdim . Adadayız ya biz evimize gitmek ölüm Selin daha çok harap olacak yollarda . Eşimin işleri aşırı yoğun bırakıp gelir tabiki kızı için ama telefonları susmaz insanlar başka birilerini bulur biz koca kış bu yoğun tempoyu bekliyoruz ki para kazanalım . Öff yani öyle bi zaman denk geldi ki hastalığı bi de bayram .. yarın da geçmezse götürürüz diyorum bende . El ayak , 6. Hastalık falansa yarın son ateşli günü olması lazım. 😔 çocuklar hasta olmasın yaaa …. 😔
Evet kesinlikle çocuklar hasta olmasınnnn ...
Herkese merhaba benimde iki kizimda aynı burun akıntısı öksürük başladı doktora götürdük boğaz enfeksiyonu dedi. 4 gündür ilaçlarını veriyoruz küçük bazen kusuyor bazen kusmuyor içince. Biraz toparlandılar şükür ama küçük kızım baya mız mız oldu. Oyle işte..
Herkese iyi bayramlarrr🥰🥰

Bizim ateş 2 gün sürdü kusması bitmedi yavrum harap oldu hastanedeyiz serum veriliyor doktor niye bekledin kurumuş yavrucak dedi damar yolu açılırken çok ağladı perişan olduk bende de mide bulantısı ishal başladı yavrum için iyi olmaya çalışıyorum rabbim şifa versin hepimize🤲Çocuğu öyle tutma merkeze iyi bi hastaneye gidin bence çok geçmiş olsun

Bizim ateş 2 gün sürdü kusması bitmedi yavrum harap oldu hastanedeyiz serum veriliyor doktor niye bekledin kurumuş yavrucak dedi damar yolu açılırken çok ağladı perişan olduk bende de mide bulantısı ishal başladı yavrum için iyi olmaya çalışıyorum rabbim şifa versin hepimize🤲Çocuğu öyle tutma merkeze iyi bi hastaneye gidin bence çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun tekrar . Neyseki ateşi bitmiş yavrucağızın. Bizim ateş devam bugün 3 gün . Hafif öksürük ve burun akıntısı tıkanıklığı başladı . 😔😔😔

Aaa cok gecmis olsun canim ins bugun biraz daha iyi olur

Herkese hayirli bayramlar kizlar 😘
İyi bayramlar dünüşüm bize pek iyi gelmese de 😔 fena öksürüyor gelinin affedersin balgamlı.. Doktor öksürük şurubu verdi antibiyotik devam edin dedi . Ateşi bitti ben artık antibiyotik içirmek istemiyorum çocuk mahvoluyor dünüş içerken zorla burnunu tıkayıp elini kolunu tutup içiyorum cok kötü etkileniyor psikolojimiz 😔 ayak altına zeytinyağı sarımsak yaptım sürdüm şifa olsun şuruba gerek kalmasın inşallah dua et bize 😔

Gece 1 kereyi nasil alistirdin canim cok zor bize
Canım ben kademeli azalttım her istediğinde vermedim. 1 hafta babası salladı hep uyandığında kucağında gezdirdi. Şimdi sadece gece 3-4te falan emziriyorum uyuyor. 7 de de tamamen kalkıyor işte. O zamanda biraz kendine gelmesi için emziriyorum.

Inan burasi daha rahat cocugu tutan var yuruten goz kulak olan var tabi kendi evim gibi degil ama yinede iyi yani canim . Benimki oncedenn pisardi kizinca simdi iste oda cemkiriyor karsi cikiyor, aynen seslenmedim hatta ben otutturdum arabaya🤣🤣 binsem falan ayaklari yapiyodu gel oturda burda ye dedim 🤭
Aslında ben de köyde rahat etmiştim ama az kalmıştık ondan 😁

Canım ben kademeli azalttım her istediğinde vermedim. 1 hafta babası salladı hep uyandığında kucağında gezdirdi. Şimdi sadece gece 3-4te falan emziriyorum uyuyor. 7 de de tamamen kalkıyor işte. O zamanda biraz kendine gelmesi için emziriyorum.
Anladim canim super ins kesene kdar dahada uzmez seni boyle gider

Back
X