• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah kızlar bende yarın ilk doz sinovacı olucam. Kaçış yok , bu kışı da korkarak geçirmek istemiyorum.. 30 ağustosta düğün var yine bizi yolculuk bekliyor . Selin’in gece beslenmesini kestim sayılırdı ne güzel şimdi düzen şaşarsa sil baştan olmasak bari 🤦🏻‍♀️ Kızımı düğüne götürmeyi düşünüyordum sanırım vazgeçtim babaannesine bırakıcam bi kaç saat oyalasınlar 🤦🏻‍♀️ ev işinden her gün ne yemek yapıcam diye düşünmekten Yıldığımı yazmıştım ya size artık haftalık yemek listesi yapıyorum hem her gün ne pişiricem diye düşünmüyorum hemde manav market alışveriş Kolay oluyor . Tavsiye ederim 😅

Hep birlikte baslayalim
Sende mi aldin yoksa?

Pinkpinkblue Pinkpinkblue 1 Eylül de özge bezirci insta da şekersiz 21 gün baslatacak. Kendimi ona hazırlamaya çalışıyorum.
26 ekim evlilik yıldönümü en az evlendigim kgda yani 72 de olmaliyim. Sanki senle evlilik yildonumu ayniydi 🤣🌸

Kizlar selam bot almıştım indirimden. Biraz önce geldi ayakkabı. Spor ayakkabısında nike' da 21 giyiyor. Hatta 1 parmak büyük geliyordu. Ben de o yuzden bot kaliplari buyuk olur zaten lap lap yurumesin diye 21 aldim yine. Ama simdi de gozume bir kucuk geldi. Sizce küçülürmü ki kışa kadar?
Benim fındığın ayakları minnak bu arada pek büyümüyor 🤣

Kizlar selam bot almıştım indirimden. Biraz önce geldi ayakkabı. Spor ayakkabısında nike' da 21 giyiyor. Hatta 1 parmak büyük geliyordu. Ben de o yuzden bot kaliplari buyuk olur zaten lap lap yurumesin diye 21 aldim yine. Ama simdi de gozume bir kucuk geldi. Sizce küçülürmü ki kışa kadar?
oglanin ayak numarasini soylemek isterdim ama utaniyorum palyaco ayagi gibi tovbe est

Sözz tamamm hadi bakalim. Benim hedef 50. Suan 56 kiloyum. Gobegim hamile gibi.bacaklarim bingil bingil. 🥴🤣
Valla benim eski hedefim 52ydi ama simdi kendime ceza 50ye cekrim 🤣🤣🤣. Suan benim gobegimde oyle ya cok guzel zararki yasak sagliksiz ne varsa yiyorum🤣🤣 ama son haftam 🤣ne zamab donceksin neyse tamam seni beklerim 😅😅

Kizlar ben oglusuma bu cantadann aldim kucuk ve kullanisli kisa mesafe park icin ideal ,ablasinin cantalarina heves ediyordu kiyamadim onada bunu aldim ablasini okula gotururken oda bunu tasicak 🤣🤣 60 tl verdim suncaağza mecbur tasicak yani 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20210825-224119_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20210825-224119_Samsung Internet.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 30
21 miiiğğ ilk adim ayakkabisina 21le baslamistik biz 11aylik yurudu 4.ayakkabiyi aldim suan 😅 son aldigim 23 num biraz buyuk kalip bazi kaliplarda 24oldu . Benim kizimda ayakkalri buyuk aksam terlik aldik 31 numara 🤔😆

Sende mi aldin yoksa?

Pinkpinkblue Pinkpinkblue 1 Eylül de özge bezirci insta da şekersiz 21 gün baslatacak. Kendimi ona hazırlamaya çalışıyorum.
26 ekim evlilik yıldönümü en az evlendigim kgda yani 72 de olmaliyim. Sanki senle evlilik yildonumu ayniydi 🤣🌸
Evet cnm ayniydi. Yeaa cok iyiynis ama biz tatilde ilcaz yada yenindoncez o hengamede ben yapamam ne bulursam yerim kasamam kendimi

Back
X