Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki benim kız ateşlenmeseydi ben de anlamayacaktım canımBenimkilerde babanne düşkünü oldular. Dediginiz gibi biz kural koyuyoruz onlar koymuyor o yuzden
Bence bize aralikta ugradi daeslem negatif cikti. Ama kime sorsam belirtiler hep ayni
![]()
ya elbiselerini ayri pastalarini ayri sevdim masallah cok guzel olmuslaeCok yoruldum uzerimden tır geçmiş gibi![]()
Maşallah cimcimelereElbiseleride boyleydi. Azcik buyuk almisiz![]()
Sağol canım tesadüfi bir uyum oldu, denk geldimasallah anneli kizli uyum cok guzel olmus
Misss
Haha cok güldüm yaaa kıyamam meme avcısı
Benimde bitmedi sütüm ya. Ne zaman biter ki cidden ? Ekim sonunda bıraktık bizde aslında baya oldu![]()
Gecmis olsun canim kisa surede biter inş.❤Kızlaaar günaydınHatırladınız mı bakalım beni, işe başla, eve gel, ev işi yap derken ben çok boşladım buraları. Geliyorum aralarda okuyorum bazen emzirirken ama hangi ucundan tutacağımı bilemiyorum yazamıyorum, yoksa özledim ya hepinizi. Ne gırgır dönerdi şurada, bak kv ye bile gittim geldim yazamadım o kadar. Her neyse kv kp bize son sürprizi güzel yaptı, korona olduk canlar. Tatil dönüşü kızım ve ben ilk kp kötü olsu bence kv de oldu da bizden sakladılar ben kızım hastalanınca test verdim pozitif, babamız negatif. O başka evde, biz ikimiz yalnızız 5 gündür. Bazen aklımı yiyecek gibi olmuyor değilim, sabah 5 buçukta kalkıp da geri uyudu hala uyuyor benim de uykum kaçtı, bu sefer selam verip öyle okuyum yazdıklarınızı dedim
Doğum gününü de iyi ki koronadan önce aradan çıkarmıştık yine temsili doğum günü yaptık kvde de, güzeldi beğendim aslında ve bir de şey benim kız tam babaanne delisi olduu
sizler nasılsınız ne var ne yok kızlar
İnşallah canım çok teşekkür ederimGecmis olsun canim kisa surede biter inş.❤
Yaa bizde de var öyle cam pipetli bardak ufaklık ablasınınkine dadanıyor yine de al bu senin diyorum o ablanınHaklısın canım aynısını anneme söyledim.Pipetli bardakları kapları var.Yatarken dökülmeyecek birşey olsun diye biberon dedi annem.Ama bu yaşa kadar biberon ilk aylarda bazen kullandım dolaba attığım anne sütünü, sütüm yetmeyince takviye olarak vermiştim.Bizim koca kız da ne alırsam ufaklığa istedi ona da aldım pipetli suluklardanUfaklık ablasınınkini de istiyor
![]()
Aynı ben bu 8. Doğum günü oldu büyük kızımınYarin akşam doğumgünü var yardiriyorumher sene buyuk doğumgünü yapmicam diyorum sonra yine yapiyorum
![]()
Güzel bi haftasonu geçirdik çok şükür ütü yaptım temizlik yaptım kızlarımı banyo yaptırdım yemeği de dışarda yedik şuan da evde çay içiyoruzNabersiniz güzel anneler![]()
Geçmiş olsun canım kendinize iyi bakın toparlarsın inşallahİnşallah canım çok teşekkür ederim![]()
Hayir onun temmuz da. Cok kiskandigi icin yaptırdımAmine Busra nasıl geçti Doğum günü bu arada 2 pasta yaptırmışsın büyük kızın Doğum günü de şubatta mıydı
Dunusum cinara hamile kaldigimda hala defnosun emdigi sutum mememdeydiMisss
Haha cok güldüm yaaa kıyamam meme avcısı
Benimde bitmedi sütüm ya. Ne zaman biter ki cidden ? Ekim sonunda bıraktık bizde aslında baya oldu![]()
Sağol canım inşallah elimden geldikçe bakmaya çalışıyorumGeçmiş olsun canım kendinize iyi bakın toparlarsın inşallah
Canimm darisi bizlere insallah kolay veya zor olacak mecbur bir sekilde atlaticaz . Canim benimde defnede cok uzun sure geldi . 2.5yasinda kestim cinara hamileyken hala vardi sut goguslerle oynamak sakincalindie kontrol etmiyordum ugrasmadim yani ama sanirim epey zaman aliyorSlm canim ben kesmistim uzun zaman olsu hatirlarsiniz son mesaji sen yazmissin seni alintiladimonce gunduz arasıniacmistim 2uyku oncesi emziriyordum 2 hafta icinde gece cok sık uyanmaya basladi surekli surekli emiyordu gunduzu gidermek icin hastaliklar ust uste gelince geceyide gunduzude biraktik 1gecede hic kolay olmadi ama alisti.. asil benim sütüm hala kesilmedi ne zman biticek bilmiyorum oyle cok dolu dolu degil tabiki ama hala bitmedi
![]()