• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Topikte neredeyse herkes fetal dna yaptırdı sanırım. Bir ben miyim yaptırmayan kafama takıldı
İkili test bile yaptırmak istemiyorum ama serklaj öncesi neden bilmiyorum doktor istedi yaptırıp gel diye . Devlette de perinatolojiye yönlendirmek için ikili test sonrasını bekletiyorlar . Ben bilmek istemiyorum . İlk çocuğumda ayrıntılı dışında yaptırmadım hiçbir şey

Karnınız belirginleşti mi? Benim ki en az 5 aylık gibi görünüyor daha 3 ü tamamlamadan 😅
Benim de öyle oldu. Hazımsızlık ve kabızlık da yaşıyorum çok rahatsız ediyor gerçekten. Hamile pantolonuna geçtim bile 🥹 şimdiden böyle ise son 3 ayımı düşünemiyorum .

Uygulamalara göre 7+0’ım bugün.
Kese ve bebek görünmüştü fakat 6+5’te kontrole gittiğimde doktor kalp atışı duyamadı.
Biraz da umutsuz konuştu.
Benim normalde 4 gün kanamam olmuştu o kesildi.
Göğüs hassasiyetim azaldı.
Mide bulantım hiç olmadı.
Kalp atışının olmamasıyla mı alakalı acaba? 🥲
Nolur dua edin Cuma günü kalp atışı duyayım
Merhaba nasılsınız her şey yolunda mı

Benim de öyle oldu. Hazımsızlık ve kabızlık da yaşıyorum çok rahatsız ediyor gerçekten. Hamile pantolonuna geçtim bile 🥹 şimdiden böyle ise son 3 ayımı düşünemiyorum .
Ben kilo almadım ama karnımda minik bir belirginleşme oldu, normalde karnım çok düzdü. Ancak bunun bebekten değil de kabızlık ve hazımsızlıktan olduğuna emin oldum. Çünkü sabahları yine karnım düz oluyor, akşama doğru şişiyorum. Bir de doktorun verdiği kabızlık ilacını kullanıp tuvalete çıkınca da şişlik gidiyor. Sabah çok hafif hissediyorum, zaten kusmaktan da bişey yiyemiyorum. Akşama doğru hamile pantolonluk hale geliyorum 🤣 o yüzden işe gideceğim günler etek ve elbise giymeye çalışıyorum

merhaba ben daha 6. haftadayım ama instada baassena diye bir influencer var kocaman göbeğiyle hiç çatlamamış caudalie ve mamaaura kullanmıs ben de onları sipariş edeceğim sanırım bir bakın isterseniz
Caudalie bulamadım ama mamaaura buldum. Pazartesi sipariş vereceğim inşallah. Teşekkür ederim. Bi deneyelim. Benim bel ve bacaklarımda çatlak var zaten bir de göbekte olmasın. Umarım işe yarar.
Topikte neredeyse herkes fetal dna yaptırdı sanırım. Bir ben miyim yaptırmayan kafama takıldı
Biz istemedik. İkili tarama yaptırdık. Doktor iyi dedi zaten ultrasonda da iyi demişti. Bence yaptırmayan da epey kişi var. Tercih meselesi.
Karnınız belirginleşti mi? Benim ki en az 5 aylık gibi görünüyor daha 3 ü tamamlamadan 😅
12. Haftaya kadar şişik bir karnım vardı. Hatta buraya da yazmıştım sizin gibi göbeğim çıktı erkenden diye. O şişkinlik bağırsakların tam çalışamamasıyla ilgiliymiş. Şimdi 14. haftalık olduk ve bir anda karnım belirginleşti. 13 ve 14 arası bebek iki kat uzuyor. Uygulamadan takip ediyorum ben de.

Ah bende aynıyım 🤦🏻‍♀️ 10. Hafta doktorum alışveriş zamanı gelmiş gibi dedi pantolonlarım çok sıkıyordu çünkü 😂 benimde sadece karnım erken çıktı ve kalçam büyüdü 🤦🏻‍♀️😂 ve kusmama rağmen 5 kilo aldım nasıl olacak doğuma kadar bilmiyorum 😂

Birde kızlar bir şey soracağım. Bu akşam karnım inanılmaz sertleşti. Hem göbek deliği çevrem hemde mide kısmım. Böyle kramp girer gibide oldu. 1 saate yakın geçmedi neredeyse. Hazımsıxlıktan dolayımı oluyor acaba yaşatan var mı ?

HeySero HeySero salı günü Aynur hanıma gittim. Sizin doktorla kapıları yakın . Kapı önünde bekleyenler için içimden geçirdim acaba bunlardan biri heysero olabilir mi diye ☺️

Ben kilo almadım ama karnımda minik bir belirginleşme oldu, normalde karnım çok düzdü. Ancak bunun bebekten değil de kabızlık ve hazımsızlıktan olduğuna emin oldum. Çünkü sabahları yine karnım düz oluyor, akşama doğru şişiyorum. Bir de doktorun verdiği kabızlık ilacını kullanıp tuvalete çıkınca da şişlik gidiyor. Sabah çok hafif hissediyorum, zaten kusmaktan da bişey yiyemiyorum. Akşama doğru hamile pantolonluk hale geliyorum 🤣 o yüzden işe gideceğim günler etek ve elbise giymeye çalışıyorum
Kabızlık için ne verdi ?

Back
X