- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.041
Aslında elimdeki test fotodan daha koyu ama işte ne biliyim yapmış bulundum pembe değil diye emin olamıyorum çizgidenAnlıyorum insan sabırsızlanıyor ama daha çok erken, idrarda belli olmaz. Canınızı sıkmayın bu testlerle, kan testi gününü bekleyin derim.

Canım çok erken olduğu için idrarda çok sağlıklı olmayabilir istersen sende kanda bir baktır ama bizim sabırsıZlığımız daha çok erken olmasına rağmen dayanamıyoruz
Canım çok erken olduğu için idrarda çok sağlıklı olmayabilir istersen sende kanda bir baktır ama bizim sabırsıZlığımız daha çok erken olmasına rağmen dayanamıyoruz Rabbim sanada güzel sonuçlar almak nasip etsin gönlünü içini ferah tut hep inşallah bebişlerimiz bizimledir
Rabbim sanada güzel sonuçlar almak nasip etsin gönlünü içini ferah tut hep inşallah bebişlerimiz bizimledir 

hergün bi iki avuç ciğ kabak çekirdeği ve en az iki ceviz yedim
 hergün bi iki avuç ciğ kabak çekirdeği ve en az iki ceviz yedim 

bıkac gun sonra hafıften oturmaya baslarım az daha gezınırım 9 ay boyle napcam zatn gebelıklerım zor oluyo benım sureklı yatmam lazım dusu ıkıgun daha beklıcem bende avakadoya baslıcam bugun kasıklarmnnaştında kucuk gaz krampları var gecmıyoda senınnde oldumu
 bıkac gun sonra hafıften oturmaya baslarım az daha gezınırım 9 ay boyle napcam zatn gebelıklerım zor oluyo benım sureklı yatmam lazım dusu ıkıgun daha beklıcem bende avakadoya baslıcam bugun kasıklarmnnaştında kucuk gaz krampları var gecmıyoda senınnde oldumu