- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.221
Tatlım günaydın sen bugün mü kan verecektin?? Sendende güzel haberler bekliyorumMasallah canimm, Allah hayirli mubarek eylesin❤
Gunaydin kuzummmTatlım günaydın sen bugün mü kan verecektin?? Sendende güzel haberler bekliyorum ❤
Geçen perşembe günü kan testim vardı sonuç pozitif ama 2 gün sonra değil 1 hafta sonra çağırdılar ikinci kan testine o yüZden bir an önce 2 gün geçsin diye bekliyorumIdrar testi yapmadiniz mi?
Insallaah Rabbim yuzumuzu guldurur, hayirlisini hepimize nasip eder canim benim❤
Çok güzel hayırlı olsunKızlarrrr kan verdim ve sonucum 799.14
Canım burda durumlar karışık olmasa bile kafana göre gidip kan veremiyorsunGunaydin kuzummm❤
Aynen bugun kan vericem insallah, sonuc cikar cikmaz yazarim sizlere
Bi yandan da korkuyorum yuksek bi rakam cikmazsa diye de bakalim artik kismet
Senin orada da durumlar karisik olmasa git ver bi kan testi derdim, cunku sen benden 1 gun once hayalet cizgiyi gordunnn
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar, hiç bırakmasınlar. Pozitif sonuç almanız dileğiyle
Amin nerede varsa bizleri de inşallahİnşallah rabbım hepimizi sevindirir
Günaydın canım ben kan verip geldim sende durum nedirGunaydin kuzummm❤
Aynen bugun kan vericem insallah, sonuc cikar cikmaz yazarim sizlere
Bi yandan da korkuyorum yuksek bi rakam cikmazsa diye de bakalim artik kismet
Senin orada da durumlar karisik olmasa git ver bi kan testi derdim, cunku sen benden 1 gun once hayalet cizgiyi gordunnn
O sanırım heyecandan bayıldı bi yerlerdeGünaydın canım ben kan verip geldim sende durum nedir
Kiz Gulsum ayni seyi hemsire de soyledi, sonuca takilma 48 saatteki artis onemli dedi, bakalim hayirlisi artikkCanım burda durumlar karışık olmasa bile kafana göre gidip kan veremiyorsun
Senden çok güzel haberler gelecek inanıyorum, hem değer düşük çıkarsa bile ona odaklanma önemli olan 48 saatteki artışı.
heyecan doruktaaaaaa şimdi için kıpır kıpır,sonuçun pozitif olmasından ziyade değerin kaç çıkacak ona odaklısın biliyorumçünkü idrarda pozitifti.
Sebilee ben de kan verdim eve donuyorum simdi, yaa tuhh sen de orda miydin acabaaGünaydın canım ben kan verip geldim sende durum nedir
Bayilmadim yaa, yikilmadim ayaktayimO sanırım heyecandan bayıldı bi yerlerde
Canım İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın. Ne zamana çıkıyor sonuç ?
Ben çok erken gittim geldim sonucum çıkmış şimdi baktımSebilee ben de kan verdim eve donuyorum simdi, yaa tuhh sen de orda miydin acabaa
Hadi gözun aydın kaçinci gün rabbım daim etsin hepimizinkiniBen çok erken gittim geldim sonucum çıkmış şimdi baktım
Sonuç 60.26 sonuç
Ne kadar şükretsek az dır rabbimtüm isteyenlere nasip etsin inşallah ❤
Amin canım sağolasın 9. Gün bu günHadi gözun aydın kaçinci gün rabbım daim etsin hepimizinkini
Oyyy canim benim masallaaaaahBen çok erken gittim geldim sonucum çıkmış şimdi baktım
Sonuç 60.26 sonuç
MaşaAllah MaşaAllah katlanarak artsın canım.Ben çok erken gittim geldim sonucum çıkmış şimdi baktım
Sonuç 60.26 sonuç
Hayırlı olsun çok güzelBen çok erken gittim geldim sonucum çıkmış şimdi baktım
Sonuç 60.26 sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?