2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Tatlım günaydın sen bugün mü kan verecektin?? Sendende güzel haberler bekliyorum ❤
Gunaydin kuzummm
Aynen bugun kan vericem insallah, sonuc cikar cikmaz yazarim sizlere
Bi yandan da korkuyorum yuksek bi rakam cikmazsa diye de bakalim artik kismet
Senin orada da durumlar karisik olmasa git ver bi kan testi derdim, cunku sen benden 1 gun once hayalet cizgiyi gordunnn

Idrar testi yapmadiniz mi?
Insallaah Rabbim yuzumuzu guldurur, hayirlisini hepimize nasip eder canim benim❤
Geçen perşembe günü kan testim vardı sonuç pozitif ama 2 gün sonra değil 1 hafta sonra çağırdılar ikinci kan testine o yüZden bir an önce 2 gün geçsin diye bekliyorum

Canım burda durumlar karışık olmasa bile kafana göre gidip kan veremiyorsun
Senden çok güzel haberler gelecek inanıyorum, hem değer düşük çıkarsa bile ona odaklanma önemli olan 48 saatteki artışı.
heyecan doruktaaaaaa şimdi için kıpır kıpır,sonuçun pozitif olmasından ziyade değerin kaç çıkacak ona odaklısın biliyorum çünkü idrarda pozitifti.

Günaydın canım ben kan verip geldim sende durum nedir

Kiz Gulsum ayni seyi hemsire de soyledi, sonuca takilma 48 saatteki artis onemli dedi, bakalim hayirlisi artikk Ilk defa kan vermeye giderken mutlu gittim, diger transferlerimde hep idrarda negatifti, umutsuz oluyodum, sonucta hep 0 geliyordu
Rabbim insallah hayirlisini nasip etsin

Ben çok erken gittim geldim sonucum çıkmış şimdi baktım
Sonuç 60.26 sonuç
Ne kadar şükretsek az dır rabbimtüm isteyenlere nasip etsin inşallah ❤
Oyyy canim benim masallaaaaah
cok sevindim yaaaa
Rabbim daim eylesinn, insallah katlanarak artsinn

Kızlar merhaba lütfen yardımcı olun bu adet olacakmış gibi kasık ağrıları bir gün yoğun oluyor birgün hiç olmuyor anlayamıyorum ve korkuyorum doğal olarak akintilarimda çok çok fazla kasiklarim iğne gibi batıyor bugün transferden sonra 13. Gün sizde de boylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…