- 28 Ocak 2020
- 135
- 142
- 18
- 36
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.261
Hadi ya murat beymiydi doktorunuz klinik Son hastalara bakıyoruz kapatacagiz dedi çok üzüldüm gerçekten vardır herşeyde bir hayır üzülme rabbim yardımcın olsun inşallah yavru kavuş bir An önce. Benim ilk kan sonucum pozitif yarın 2. Sonucum 2 kat artmismi diye bakacaklar canimCanim ben transfer olamadim.. simdi de korona cikti adet bekliyorum nasil olcak bilmiyorum yaa.. senin sonuc ne?
Allah tamamına erdirsin darısı başımızaKizlaaar, sonucum cikti cok sukur
92,58 cikmis, 2 gun sonra tekrarlicam insallah boyle guzel devam eder
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun
Hayirli guzel haberler almaya devam edelim insallah
Kızlar yaptırdm vben kan tahliliniSimdi attigin fotografi gordum, hayalet cizgi var
Yarin falan tekrarlainsallah daha da belirginlesecek
Canım yaptırdım tahliliBır ıkı gun daha bekle cnm daha koyulasıck ınsallah
Meryem benimki simdi konustum tup benekler kapatildi dediHadi ya murat beymiydi doktorunuz klinik Son hastalara bakıyoruz kapatacagiz dedi çok üzüldüm gerçekten vardır herşeyde bir hayır üzülme rabbim yardımcın olsun inşallah yavru kavuş bir An önce. Benim ilk kan sonucum pozitif yarın 2. Sonucum 2 kat artmismi diye bakacaklar canim
Hadı hayırlı sonuclat al cnmCanım yaptırdım tahlili
Benim de negatif çıktı sonucum, en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza alacağınıza eminim, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize...Bugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim
Merhaba canım kese için kaç gun sonra çağirıyolar, rabbim görmeyi nasip etsin hepimizeıyıyım cnm cok sukur ıyı dıyelım ıyı olalım gıtmedım daha bıkac gun daha beklıcem kese gozuksun
Bugünü takvimlere kazıyalım benle birlıkte çoğu arkadaş bugün bu haberi aldiKizlaaar, sonucum cikti cok sukur
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun❤
İnşallah en Kısa zamanda Siz de kavuşursunuz Allah kerimdirBenim de negatif çıktı sonucum, en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza alacağınıza eminim, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize...
Üzülme canım hayırlısı bu diye düşün rabbim inşallah evlat verecek geç olsun güç olmasın dualarım seninleMeryem benimki simdi konustum tup benekler kapatildi dedio kadar uzgunum ki anlatamam
çok teşekkür ederim..İnşallah en Kısa zamanda Siz de kavuşursunuz Allah kerimdir
Tebriklerr harika haber maşallah, tebrik ederim sizi, çok güzel heyecanlar, sonsuz mutluluklar dilerimKizlaaar, sonucum cikti cok sukur
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun❤
Bana ıkı hafta sonra gel dedıler ben rapor cıkarmwk ıcın gıdıcemMerhaba canım kese için kaç gun sonra çağirıyolar, rabbim görmeyi nasip etsin hepimize
Bana da iki hafta sonra dedilerMerhaba canım kese için kaç gun sonra çağirıyolar, rabbim görmeyi nasip etsin hepimize
Aminnn aminn insallaah, bu yolda cok emek verdik, veriyoruz. Rabbim emek boslugu vermesinn..Bugünü takvimlere kazıyalım benle birlıkte çoğu arkadaş bugün bu haberi aldiallahım mutlulluğumuzu kat kar artırsın sonuna kadar gidelım isteyen herkesede nasip olsun
Allah razi olsunn, darisii Tez zamanda tum isteyenlere, bu yolda emek verenlere olsun insallahTebriklerr harika haber maşallah, tebrik ederim sizi, çok güzel heyecanlar, sonsuz mutluluklar dilerim
Allah hayirli zamanda, hayirli evlat nasip etsin sizeBenim de negatif çıktı sonucum, en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza alacağınıza eminim, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize...
Adet günüm bugün ondan mı acaba ki ama batma şeklinde de özellikle sağ kasığım da çok ağrı hissediyorumAdet döngünüz ne zaman. Belki o günlere yaklaştığı için artmış olabilir.. adet döngüsüne yakın bu günlerde bu kasık ağırlarına alışsanız iyi olur. Çünkü 9 ay yaşıyacaksınız.
Amin tekrar transfer yapılacak umarım bu sefer pozitif sonuc olur, daha dogrusu hayırlısı ise olsun..Allah hayirli zamanda, hayirli evlat nasip etsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?