- 27 Eylül 2018
- 5.666
- 11.469
- 248
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.921
Hayırlısı olur inşallah şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Benim ilk denemem o yüzden heyecanlıyım aynı zamanda çok korkuyorum karmaşık hislerBen özel muaynane lemi ergin ibrahimoğlu nisantasinda ilk transfer daha önce yumurta toplan di ama transfer olmadi kalitesiz di

konunun başına liste yaptım birbirimizi kolay takip edebilelim diye bana yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek sebebi, hangi hastahane, transfer tarihi bunları yazarsanız birazdan vaktim olacak diğer arkadaşla beraber sizide eklerim
 konunun başına liste yaptım birbirimizi kolay takip edebilelim diye bana yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek sebebi, hangi hastahane, transfer tarihi bunları yazarsanız birazdan vaktim olacak diğer arkadaşla beraber sizide eklerim 
		 yoksa kan sonucunu mu beklemek istersin
 yoksa kan sonucunu mu beklemek istersin 

olur böyle şeyler.
 olur böyle şeyler. Ah keşke kaçıncı günüm olduğu hakkında bilgi veriyor olsaydım. Ben daha transfer bile olmadım
 Ah keşke kaçıncı günüm olduğu hakkında bilgi veriyor olsaydım. Ben daha transfer bile olmadım  Çarşamba günü belli olacak sanırım transfer günüm. Nasipse 7 yada 8. Gün yaparım diye düşünüyorum
 Çarşamba günü belli olacak sanırım transfer günüm. Nasipse 7 yada 8. Gün yaparım diye düşünüyorum