- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 41
- Konu Sahibi Alvaro morte
-
Ovitrelle diye bir iğneHangi iğneyi verdi?
Evet tok karnına içiliyor bana doktorum öyle verdiİlk defa klomen kullanacağım, açıkçası korkuyor ve çekiniyorum, 18 inde beklenen adet tarihim üçüncü gün başla dedi doktor iki ay önce almıştım ilacı içmemiştim bu ay kullanmaya karar verdim, tok karna ya da aç karna nasıl içildiğini unuttum
amin inşallah. Açıkçası benim de umudum yok,tutarsa benim için mucize gibi birşey olur herhalde. Sürekli negatif göre göre artık insan olmayacak gibi düşünüyor. Bakalım tutmazsa büyük ihtimal aşılama diyecek doktor. Aşılamanın da tutacağını sanmıyorum bende. Çünkü hiçbir zaman olumlu yüzdelik kısmı benim yüzüme gülmedi. Son çare tüp bebek. Ama şuna inanıyorum bir kere doğurdum mu gerisi tedavisiz kendiliğinden olur.Cnm merhaba, bende pko luyum bende 3 gün önce başladım klomen e günde 2 kez almam gerekiyor bnm ben önceden de kulanmıştım 5 gün boyunca ama bu sonuç almadım dediğim gibi bende 3 gün önce başladım birde merional 75 iğne yazıldı göbekten olmam gereken climen vede inofolic combi yazdı bana bunları hepsini 3 gün önce başladım bakalım hayırlısı artık Allah hepimize sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Olur mu öyle şey her zaman moralini yüksek tutamin inşallah. Açıkçası benim de umudum yok,tutarsa benim için mucize gibi birşey olur herhalde. Sürekli negatif göre göre artık insan olmayacak gibi düşünüyor. Bakalım tutmazsa büyük ihtimal aşılama diyecek doktor. Aşılamanın da tutacağını sanmıyorum bende. Çünkü hiçbir zaman olumlu yüzdelik kısmı benim yüzüme gülmedi. Son çare tüp bebek. Ama şuna inanıyorum bir kere doğurdum mu gerisi tedavisiz kendiliğinden olur.
ya inşallah paylaşırız evet. Ama sen hiç kafana takma çünkü sen doğum yaptığın için tedaviyle şansın daha yüksek. Ben her ne denediysem sonuç hüsran oldu. Rahim filmi çekildim sol tüp tıkalı ve rahimağzı dar ve tıkalı dedi doktor. Ama açtım dedi. 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Bende başka doktora gittim, enfeksiyon var tüpün o yüzden öyle tıkanmış doktorun güçlü tedavi uygulamalıydı dedi. 6 iğne iki antibiyotik 14 fitil verdi. Bi de yumurtlamadan sonra primolut verdi gebelik oluşursa tutunsun diye heralde ama yine olmadı. Bu ay da klomen verdi işte. İlk gittiğimde 3 ay içinde hamile kalırsın korkma dedi. Doktor enfeksiyon tedavisine rağmen ben hamile kalamayınca bu ay klomeni verdi ve gebelik olmazsa istesen tekrar hsg çekip aşılama yapalım dediOlur mu öyle şey her zaman moralini yüksek tutAllah tan ümid kesilmez cnm inşallah olur ve pozitif çıktı. Diye sende bende buraya paylaşırız ben yeni 10 ay önce pkolu olduğumu öğrendim benim bundan önce 2 doğumum vardı mesela okul vardı bnm işte okul bitsin 3. Yü düşünüyor dum ama böyle olunca da gebe kalmak için tedavi görüyorum ş an yani demekki sonradan oluyormuş bu tarz sorunlar belkide uzun ara verdiğim içindir keşke ara vermeseydim diyorum ama yinede umud ediyorum ki inşallah olacak
Ya sıkma canını bak inanıyorum ki olacak stres yapma bak doktor olumsuz konuşmamış yani hala ümid var çocuğun asla olmaz diyipte olanları gördüm ben bu arada kaç yıllık evlisiniz yaşınız gençse sıkıntı yapma stres yaptıkça etkilenirsin dualarım seninle olacak inşallahya inşallah paylaşırız evet. Ama sen hiç kafana takma çünkü sen doğum yaptığın için tedaviyle şansın daha yüksek. Ben her ne denediysem sonuç hüsran oldu. Rahim filmi çekildim sol tüp tıkalı ve rahimağzı dar ve tıkalı dedi doktor. Ama açtım dedi. 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Bende başka doktora gittim, enfeksiyon var tüpün o yüzden öyle tıkanmış doktorun güçlü tedavi uygulamalıydı dedi. 6 iğne iki antibiyotik 14 fitil verdi. Bi de yumurtlamadan sonra primolut verdi gebelik oluşursa tutunsun diye heralde ama yine olmadı. Bu ay da klomen verdi işte. İlk gittiğimde 3 ay içinde hamile kalırsın korkma dedi. Doktor enfeksiyon tedavisine rağmen ben hamile kalamayınca bu ay klomeni verdi ve gebelik olmazsa istesen tekrar hsg çekip aşılama yapalım dedi
Ya sıkma canını bak inanıyorum ki olacak stres yapma bak doktor olumsuz konuşmamış yani hala ümid var çocuğun asla olmaz diyipte olanları gördüm ben bu arada kaç yıllık evlisiniz yaşınız gençse sıkıntı yapma stres yaptıkça etkilenirsin dualarım seninle olacak inşallah
36 yaşındayım Eylülde 2 sene olacak evleneli. Yaşım büyük,o yüzden bu kadar telaş içindeyim. Bi de doğuya geldim gelin olarak. Etraftakiler artık çocuğun olmuyor mu diye yüzüme karşı soruyorlar. Ben de her seferinde daha yeni düşünüyoruz bakalım diyorum ama inanmıyorlar tabi. Birgün hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim,karnım şişince görsünler,hamile kalmaya karar verdim ve yaptım gibi bir izlenim vermek istiyorum,çünkü zoruma gidiyor artıkYa sıkma canını bak inanıyorum ki olacak stres yapma bak doktor olumsuz konuşmamış yani hala ümid var çocuğun asla olmaz diyipte olanları gördüm ben bu arada kaç yıllık evlisiniz yaşınız gençse sıkıntı yapma stres yaptıkça etkilenirsin dualarım seninle olacak imnşallah
Bu arada kadınlar kulübünde bi yere mesaj yazmıştım orda 6 senelik evliyim diye çıkmış,heralde telefon otomatik değiştirmiş farkedemedim mesajı da silemedim. Denk gelirse eğer kafalar karışmasınYa sıkma canını bak inanıyorum ki olacak stres yapma bak doktor olumsuz konuşmamış yani hala ümid var çocuğun asla olmaz diyipte olanları gördüm ben bu arada kaç yıllık evlisiniz yaşınız gençse sıkıntı yapma stres yaptıkça etkilenirsin dualarım seninle olacak inşallah
Canım hiç dert etme.ben de 36 yaşındayım(ay sonunda 37 olacam hatta)2018 eylülde evlendim bende.o sırada okuyordum son sınıftım.ben adanada eşim hataydaydı.haftasonları geliyordum.bebek düşünecek halde değildik.ben de doğuluyum.kayınvalidem baskı yapıp duruyordu.en son çenesini kapattım.zor oldu ama oldu işte36 yaşındayım Eylülde 2 sene olacak evleneli. Yaşım büyük,o yüzden bu kadar telaş içindeyim. Bi de doğuya geldim gelin olarak. Etraftakiler artık çocuğun olmuyor mu diye yüzüme karşı soruyorlar. Ben de her seferinde daha yeni düşünüyoruz bakalım diyorum ama inanmıyorlar tabi. Birgün hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim,karnım şişince görsünler,hamile kalmaya karar verdim ve yaptım gibi bir izlenim vermek istiyorum,çünkü zoruma gidiyor artık
36 yaşındayım Eylülde 2 sene olacak evleneli. Yaşım büyük,o yüzden bu kadar telaş içindeyim. Bi de doğuya geldim gelin olarak. Etraftakiler artık çocuğun olmuyor mu diye yüzüme karşı soruyorlar. Ben de her seferinde daha yeni düşünüyoruz bakalım diyorum ama inanmıyorlar tabi. Birgün hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim,karnım şişince görsünler,hamile kalmaya karar verdim ve yaptım gibi bir izlenim vermek istiyorum,çünkü zoruma gidiyor artık
[/QUO seni çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi sen sürekli stres altındasın Kimin ne dediğine bakma dahada etkilenir sin insanlar hep konuşurlar bu hep böyle olmuştur dediğim gibi moralini yüksek tut Allah tan ümid ini kesme hem daha 2 yıllık evlisiniz olacaktır inşallah
Igneden sonra adet olup tekrar kan lekesi gordunmu bnnde kalamdim adet oldum ve cikali 3 gun oldu 4 .gun gne kan lekesi grdum sende ole oldunmu cnmBu arada yumurtam büyüyor ve çatlıyor. Ama hamile kalamıyorum.
Çok sevindim canım hamile kalabilmeneCanım hiç dert etme.ben de 36 yaşındayım(ay sonunda 37 olacam hatta)2018 eylülde evlendim bende.o sırada okuyordum son sınıftım.ben adanada eşim hataydaydı.haftasonları geliyordum.bebek düşünecek halde değildik.ben de doğuluyum.kayınvalidem baskı yapıp duruyordu.en son çenesini kapattım.zor oldu ama oldu iştesonra mart gibi denedik olmadı,nisanda da olmadı,mayısta da olmayınca doktora gittim.ve rahmimin miyom dolu olduğunu öğrendim.mayıs sonunda ameliyat oldum.en büyüğü 5.5 bir diğeri 4.5 cm olmak üzere irili ufaklı tam 15 tane miyom çıkarıldı.doktor yine 3 ay yasak verdi.bu arada fsh 11-12 civarı.bir de haşimato hastasıyım.eyvah eyvah dedim.ben o doktorun yasağını dinlemedim.biz 3.aydan itibaren denemeye başladık.devlet hastanesinde iyi bir doktora gittim.o da bana femara verdi 4.ayımda.o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş kendiliğinden gebelik bozuldu.özel bir hastanede bir doktor adı vermişti bir arkadaşım.hemen ona gittim.kanamam devam ediyordu.doktor kimyasal gebelik dedi.ve eğer beni dinlersen hiç bekleme dedi.hemen adet bitiminde rahim filmi çekelim ve bir sonraki ay aşılama için kolları sıvayalım dedi.ben de tmm dedim.doktorun dediklerini harfi harfine uyguladık ve çok şükür ilk aşılamam tuttu.şu anda tam 5 aylık hamileyim.darısı isteyen herkese olsun.ama o süreçte hep olumlama yaptım ve çok fazla dua okudum.(kenzül arş duası googledan bir bak istersen).olumsuz düşünme hiçbir zaman.sadece bebek içinndeğil,her şey için geçerli.hamile kaldım kaynanam tamamen sustu.yeni yeni itiraf ediyor.ameliyat olduğumda hiç hamile kalamayacağımı düşünmüşmüşmüşşş.Ben hamile kalabilmek için bıçak altına yatıyorum kendisinin düşündüklerine bak Allah kimseyi cahil bir toplumla başbaşa bırakmasın
İnşallah bat olmaz hamile kalırsın cNımBende kullandım bat 18 mayıs bekliyorum
Hayır canım ben böyle birşey yaşamadımIgneden sonra adet olup tekrar kan lekesi gordunmu bnnde kalamdim adet oldum ve cikali 3 gun oldu 4 .gun gne kan lekesi grdum sende ole oldunmu cnm
bir gelişme var mı test yaptınız mıAdetim normalde 11 inde olmam gerekiyordu olmadım bugünde bel agrım var dün gece baş ağrısı aşırı derece de vardı bide istifraettim migdem cikacakmiscasina kustum anlamadım birazdaha beklemem istyrum aslinda
Dun scilde agrilrim icin gttim kan aldilr 304 cikti gblik tahmini igne etkisi olabilirmiHayır canım ben böyle birşey yaşamadım
Bence kesin hamilesin canım hayırlı olsunDun scilde agrilrim icin gttim kan aldilr 304 cikti gblik tahmini igne etkisi olabilirmi
Evet hamileyim ama doktoruma gttim hamilesin dedi sali gunu saglikli gebelikmi degilmi ona bakcz dedi ins saglikli gebeliktr kanamm var suanBence kesin hamilesin canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?