- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 41
- Konu Sahibi Alvaro morte
-
Hayırlı olsun. İğnenin üzerinden 14Evet hamileyim ama doktoruma gttim hamilesin dedi sali gunu saglikli gebelikmi degilmi ona bakcz dedi ins saglikli gebeliktr kanamm var suan
Hayırlı olsun canımEvet hamileyim ama doktoruma gttim hamilesin dedi sali gunu saglikli gebelikmi degilmi ona bakcz dedi ins saglikli gebeliktr kanamm var suan
Ewet verdi almdm daha giris ypmdn gttim sali gunu saglikli gebelikmi dglmi bkrkn yazdrirsn dedi sknti dgl dedi kanam var agryla korkuyrm sagliksz gebeliktr die yada dusuk olxk die kfm cok karsik ikigundr istah falnda yok sadece su icyrmHayırlı olsun. İğnenin üzerinden 14
Hayırlı olsun canımiğne etkisini en geç 14 gün sonra kaybediyor.kanama için doktor sana progesteron ilacı verebilir. Endişelenme.
Ama doktoruna kanaman oldupunu söyle, bu beklemeye gelmez çünküEvet hamileyim ama doktoruma gttim hamilesin dedi sali gunu saglikli gebelikmi degilmi ona bakcz dedi ins saglikli gebeliktr kanamm var suan
Dedim kanam var die ddgn ilci yazdi yerlesme kanamasdr dedim sali gunude norml gbelikmi ona bkcz dedi icimdn bi his sagliksz dyrAma doktoruna kanaman oldupunu söyle, bu beklemeye gelmez çünkü
Keşke daha erken gitseymişsin canım. O kanama demek ki düşük tehlikesi için başlamış,ama sen ilacını kullanmaya başlayınca geçer bebekte tutunur meral etmeEwet verdi almdm daha giris ypmdn gttim sali gunu saglikli gebelikmi dglmi bkrkn yazdrirsn dedi sknti dgl dedi kanam var agryla korkuyrm sagliksz gebeliktr die yada dusuk olxk die kfm cok karsik ikigundr istah falnda yok sadece su icyrm
Saligunu ilaci alicm ozmn kdr ins norml gbeliktr cnm yaKeşke daha erken gitseymişsin canım. O kanama demek ki düşük tehlikesi için başlamış,ama sen ilacını kullanmaya başlayınca geçer bebekte tutunur meral etme
Korkuyrm umutlarimin kirilmsndn sevinemiyrm bileSaligunu ilaci alicm ozmn kdr ins norml gbeliktr cnm ya
İçini ferah tut. Sağlıksız dediğin kimyasal gebelik oluyor. Onun kanaması başladığı gibi bebek düşüyor genelde,bi arkadaşımın öyle olmuştu. Seninki ona hiç benzemiyor.ilaçlarını kullanmaya başla.eğer için rahat etmeyecekse kan testi verdikten 2 gün sonra tekrar baktır,değerin yükseldiyse sağlıksız değildirDedim kanam var die ddgn ilci yazdi yerlesme kanamasdr dedim sali gunude norml gbelikmi ona bkcz dedi icimdn bi his sagliksz dyr
Bnm mayis 7de hasta oldum 11de ciktim sonra bole oldum kan testi yaptilar 304 cikti bugun drumla konustum gebelik var ama saglikli olup olmadgna sali gunu bakip ogrencz dedi yerlesme kanamasidir yasadgn ddgi iste ikinci gunum kananm var agrim var ama dr. Bisey demek icin henuz erkn yeni oldgu icin dedi. Ins yerlesme kanamasidr yerlesme kanamasi bolemi onuda bilmiyrm kasikm agryr istah des3n ikigufr hc yok sifir yani karnim belimde kotu bitkinim.bideİçini ferah tut. Sağlıksız dediğin kimyasal gebelik oluyor. Onun kanaması başladığı gibi bebek düşüyor genelde,bi arkadaşımın öyle olmuştu. Seninki ona hiç benzemiyor.ilaçlarını kullanmaya başla.eğer için rahat etmeyecekse kan testi verdikten 2 gün sonra tekrar baktır,değerin yükseldiyse sağlıksız değildir
İğneden kaç gün sonra kanama başaladı,genelde yerleşme kanaması çok az gelir ya da iki üç gün kesik kesik gelir. Sen o yüzden adet oldun sandın heralde canım. Net yazarsan kendimce bildiğim kadar yorum yapabilirim sanaBnm mayis 7de hasta oldum 11de ciktim sonra bole oldum kan testi yaptilar 304 cikti bugun drumla konustum gebelik var ama saglikli olup olmadgna sali gunu bakip ogrencz dedi yerlesme kanamasidir yasadgn ddgi iste ikinci gunum kananm var agrim var ama dr. Bisey demek icin henuz erkn yeni oldgu icin dedi. Ins yerlesme kanamasidr yerlesme kanamasi bolemi onuda bilmiyrm kasikm agryr istah des3n ikigufr hc yok sifir yani karnim belimde kotu bitkinim.bide
Kanama için progestan tarzı bir ilaç verdi mi canım?İnşallah sağlıklo bir gebeliktirEvet hamileyim ama doktoruma gttim hamilesin dedi sali gunu saglikli gebelikmi degilmi ona bakcz dedi ins saglikli gebeliktr kanamm var suan
Miyom ameliyatından sonra bende de eşimde de hiçbir sorun yoktu.değerlerimiz çok çok iyiydi.bu zamanda hep böyleymiş.sebepsiz infertilite.ama çok şükür kolomen tedavim de aşılama tedavim de ilk kullandığım ayda ikisi de cevap verdi.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sevindim canım hamile kalabilmenesen de baya yollardan geçmişsin. Allah bizi cahillerden ve fesatlardan korusun inşallah ben de hamile kalabilirim. Bir sorun olsa tedavi olsam daha çok umutlu olurum ama sebepsiz olunca insan korkuyor inşallah enfeksiyon tedavisi işe yaramıştır. Bu ay çift yumırta ve çatlatma iğnesi işe yarar
Verdi dha kullnmdm saligunu gdip yazdrcm ve suan siyah yogun kanamam olmus normlmiKanama için progestan tarzı bir ilaç verdi mi canım?İnşallah sağlıklo bir gebeliktir
Ne kadar güzel bir duyguMiyom ameliyatından sonra bende de eşimde de hiçbir sorun yoktu.değerlerimiz çok çok iyiydi.bu zamanda hep böyleymiş.sebepsiz infertilite.ama çok şükür kolomen tedavim de aşılama tedavim de ilk kullandığım ayda ikisi de cevap verdi.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bilemiyorumki canım.ama inşallah normaldirVerdi dha kullnmdm saligunu gdip yazdrcm ve suan siyah yogun kanamam olmus normlmi
Ins ya korku heycandan daha cok bnde korkuyrmBilemiyorumki canım.ama inşallah normaldir
Hoşgeldin. Bana da doktorum vermemişti çatlatma iğnesi,ama kendisi o tarihlerde hastanede olmayacağı içindi sanırım. Bende başka doktora takibi için gittim ona yazdırdım. Benim doktorum klomen estofem ve folikasit ve çeşitli vitaminlerin olduğu bi ilaç verdi. Klomen 5 gün kullandım. Estrofem 14 günlük bi ilaçtı,o da bugün bitti. Yarın progestan ve yine progestanlı bi fitil başlayacağım. Benim bu ayki tedavim bu. 28inde gebelik testi yapacağım,negatif çıkarsa progestanla fitili bırakacağım. Çünkü 34. Gün bitecek bikaç gün sonra da adet ancak geliyor. O yüzden döngümü uzatmak istemiyorum. Sen de istersen doktorundan çatlatma iğnesi iste belki verir belki gerek görmezKIzlar bende klomen kullandm yarın son ilacı içicem dolrum banada çatlatma iğnesi vermedi ilişki günleri verdi birde ek olarak duphaston coraspirn folbiol verdi bunları kullanam varmı ve klomenke gene kalan varmı benim saha önce bir düşüpüm var pkoluyum yeniden istyrm
Klomen kullandığım ay bana da çatlatma iğnesi vermedi doktor canım.ilişki günleri verdi ve o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş geri gitti bebişKIzlar bende klomen kullandm yarın son ilacı içicem dolrum banada çatlatma iğnesi vermedi ilişki günleri verdi birde ek olarak duphaston coraspirn folbiol verdi bunları kullanam varmı ve klomenke gene kalan varmı benim saha önce bir düşüpüm var pkoluyum yeniden istyrm
Aynen benimde doktorum olmayacağı için öyle yaptı sanırım kuzum aynıyz benim bugün 5. Günüm ilaçya artk bende 29. Nda duphastona başlıcm 8 gün kullanıp gebelk testi hakkımızda hayırlısı olsn inşAllah çatlatma problemim olmadışj için daha önce bir gebelğm olduğu için vermedi sanırım kuzum bende vurdurmxm bakalm nasip ovulasyonla takil edicem inşAllah hayırlı haberlerni bekliyoruz şu mübarek günlerdeHoşgeldin. Bana da doktorum vermemişti çatlatma iğnesi,ama kendisi o tarihlerde hastanede olmayacağı içindi sanırım. Bende başka doktora takibi için gittim ona yazdırdım. Benim doktorum klomen estofem ve folikasit ve çeşitli vitaminlerin olduğu bi ilaç verdi. Klomen 5 gün kullandım. Estrofem 14 günlük bi ilaçtı,o da bugün bitti. Yarın progestan ve yine progestanlı bi fitil başlayacağım. Benim bu ayki tedavim bu. 28inde gebelik testi yapacağım,negatif çıkarsa progestanla fitili bırakacağım. Çünkü 34. Gün bitecek bikaç gün sonra da adet ancak geliyor. O yüzden döngümü uzatmak istemiyorum. Sen de istersen doktorundan çatlatma iğnesi iste belki verir belki gerek görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?