2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

Klomen kullandığım ay bana da çatlatma iğnesi vermedi doktor canım.ilişki günleri verdi ve o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş geri gitti bebiş
Yaaa kuzum ama şuan yine hamilesn maşallah dua et hamişin duası kabul olurmş benimde 1,5 sene önce 9 haftalık kalbi durdu beneğn hala gebe kalamadm rahimm filmindexe skntı yok ilk kez deniycem klomeni veren rabbim önce Allah nasil edecek inşallah bu ilaçlar vesile rabbim çabamı boşa çıkarmasın inşAllah vesilesini hayırlısıyla sonlandırsn bir umut işte önxe Allahtan istiyor sonrada bu ilaçlara bir umut ditoruz takdiri ilahi

Canım sıkma canını bnm yengeminde ilk aylarında sürekli kanaması oluyor du çok şükür şimdi sağlık lı bir şekilde evladını kucağına aldı

Canım sıkma canını bnm yengeminde ilk aylarında sürekli kanaması oluyor du çok şükür şimdi sağlık lı bir şekilde evladını kucağına aldı
Bnm dusuk oluyr deger 304ten 154 oldu sali gunu gne test ypcz dr. Yukselckmi incekmi ona gore mudale etcklermis dusuk olck kesin

Canım Allah inşAllah isteyen herkese nasip eder çatlatma iğnesine kendinizi endekslemeyin.o olmadan da oluyor.önemli olan klomen,yeterli büyüklüğe ulaşan yumurta ve belirtilen günlerde ilişki.sonrası,öncesi herdaim dua inşallah hayırlısıyla bebişinizin karnınızdaki tekmelerini hissedeceksiniz

Amin inşallah. Benimki de çatlıyor ama bi umut biraz da olsa belki faydası olur diye kullandım. Bi de kist olmasından çekindim açıkçası.

Tatlım merhba bnde klomen kullandm ve ilk kontrolüme gittim iki gün sonra tekrar gel dedi ikinci kontrolde neler oluyo acaba iğne fln nasl
Yumurtanız oluştu mu? Bilgi vermedi mi doktor? Yumurta oluştuysa ve 18-22 mm büyüklüğündeyse doktor çatlatma iğnesi veriyor. Bir de ilaç yerine kullanılan iğneler varmış onu da Burda okudum klomen yerine iğne veriyormuş. Ben sadece 1 defa ovitrella kullandım ikinci klomen de gerek yok kendiliğinden büyümüş çatlar dedi kullanmadım sonuç negatif.

Sağda hiç yok solda biri 12 mm 12'5mm ve 18 mm olan üç yumurta var dedi carsamba gene gel dedi

Kızlar günler geçmiyor bir türlü. Çat gününü saymazsak bugün 5. Gün. Yumurtlama gününden sonra zaman duruyor sanki bir an önce ne olacaksa olsun da,olmadıysa yeni tedavi ayına geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…