- Konu Sahibi Alvaro morte
-
Yaaa kuzum ama şuan yine hamilesn maşallah dua et hamişin duası kabul olurmş benimde 1,5 sene önce 9 haftalık kalbi durdu beneğn hala gebe kalamadm rahimm filmindexe skntı yok ilk kez deniycem klomeni veren rabbim önce Allah nasil edecek inşallah bu ilaçlar vesile rabbim çabamı boşa çıkarmasın inşAllah vesilesini hayırlısıyla sonlandırsn bir umut işte önxe Allahtan istiyor sonrada bu ilaçlara bir umut ditoruz takdiri ilahiKlomen kullandığım ay bana da çatlatma iğnesi vermedi doktor canım.ilişki günleri verdi ve o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş geri gitti bebiş
Korkuyrm umutlarimin kirilmsndn sevinemiyrm bile
Bnm dusuk oluyr deger 304ten 154 oldu sali gunu gne test ypcz dr. Yukselckmi incekmi ona gore mudale etcklermis dusuk olck kesinCanım sıkma canını bnm yengeminde ilk aylarında sürekli kanaması oluyor du çok şükür şimdi sağlık lı bir şekilde evladını kucağına aldı
Canım Allah inşAllah isteyen herkese nasip ederYaaa kuzum ama şuan yine hamilesn maşallah dua et hamişin duası kabul olurmş benimde 1,5 sene önce 9 haftalık kalbi durdu beneğn hala gebe kalamadm rahimm filmindexe skntı yok ilk kez deniycem klomeni veren rabbim önce Allah nasil edecek inşallah bu ilaçlar vesile rabbim çabamı boşa çıkarmasın inşAllah vesilesini hayırlısıyla sonlandırsn bir umut işte önxe Allahtan istiyor sonrada bu ilaçlara bir umut ditoruz takdiri ilahi
Allah’tan umut kesilmez canım.Sen dualarını eksik etme.bebişin gidip gitmeyeceği hiç belli olmazBnm dusuk oluyr deger 304ten 154 oldu sali gunu gne test ypcz dr. Yukselckmi incekmi ona gore mudale etcklermis dusuk olck kesin
Amin inşallah. Benimki de çatlıyor ama bi umut biraz da olsa belki faydası olur diye kullandım. Bi de kist olmasından çekindim açıkçası.Aynen benimde doktorum olmayacağı için öyle yaptı sanırım kuzum aynıyz benim bugün 5. Günüm ilaçya artk bende 29. Nda duphastona başlıcm 8 gün kullanıp gebelk testi hakkımızda hayırlısı olsn inşAllah çatlatma problemim olmadışj için daha önce bir gebelğm olduğu için vermedi sanırım kuzum bende vurdurmxm bakalm nasip ovulasyonla takil edicem inşAllah hayırlı haberlerni bekliyoruz şu mübarek günlerde
Tatlım merhba bnde klomen kullandm ve ilk kontrolüme gittim iki gün sonra tekrar gel dedi ikinci kontrolde neler oluyo acaba iğne fln naslHangi iğneyi verdi?
Yumurtanız oluştu mu? Bilgi vermedi mi doktor? Yumurta oluştuysa ve 18-22 mm büyüklüğündeyse doktor çatlatma iğnesi veriyor. Bir de ilaç yerine kullanılan iğneler varmış onu da Burda okudum klomen yerine iğne veriyormuş. Ben sadece 1 defa ovitrella kullandım ikinci klomen de gerek yok kendiliğinden büyümüş çatlar dedi kullanmadım sonuç negatif.Tatlım merhba bnde klomen kullandm ve ilk kontrolüme gittim iki gün sonra tekrar gel dedi ikinci kontrolde neler oluyo acaba iğne fln nasl
Sağda hiç yok solda biri 12 mm 12'5mm ve 18 mm olan üç yumurta var dedi carsamba gene gel dediYumurtanız oluştu mu? Bilgi vermedi mi doktor? Yumurta oluştuysa ve 18-22 mm büyüklüğündeyse doktor çatlatma iğnesi veriyor. Bir de ilaç yerine kullanılan iğneler varmış onu da Burda okudum klomen yerine iğne veriyormuş. Ben sadece 1 defa ovitrella kullandım ikinci klomen de gerek yok kendiliğinden büyümüş çatlar dedi kullanmadım sonuç negatif.
Kanamam 4.gun bitti dusuk oldu resmn sali gunu tahlil yapcz tekrar tam dusmusse mudaleye gerek kalmicak dieAllah’tan umut kesilmez canım.Sen dualarını eksik etme.bebişin gidip gitmeyeceği hiç belli olmaz
Geçmiş olsun canım. Yarın kontrole de git bakalım doktor ne diyecek. Sıkma canını. Hamile kalabilmek bile güzel birşeyKanamam 4.gun bitti dusuk oldu resmn sali gunu tahlil yapcz tekrar tam dusmusse mudaleye gerek kalmicak die
Guzlde fazla yasiyamadm o duyguyu amaGeçmiş olsun canım. Yarın kontrole de git bakalım doktor ne diyecek. Sıkma canını. Hamile kalabilmek bile güzel birşey
En kısa zamanda tekrar yaşarsın merak etme. O zaman düşük olmaması için doktor önden önlemini alır canımGuzlde fazla yasiyamadm o duyguyu ama
Ne kadar da sabırıszsınKızlar günler geçmiyor bir türlü. Çat gününü saymazsak bugün 5. Gün. Yumurtlama gününden sonra zaman duruyor sankibir an önce ne olacaksa olsun da,olmadıysa yeni tedavi ayına geçelim
Ayyy evet öyleyim birazzNe kadar da sabırıszsın
Ins canim benim istiyem herkese verir o duyguyuEn kısa zamanda tekrar yaşarsın merak etme. O zaman düşük olmaması için doktor önden önlemini alır canım
AminIns canim benim istiyem herkese verir o duyguyu
Anladım büyümesini bekliyor sanırım. Daha sonra iğne verir. RABBİM sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlereSağda hiç yok solda biri 12 mm 12'5mm ve 18 mm olan üç yumurta var dedi carsamba gene gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?