- 27 Kasım 2017
- 1.892
- 2.905
- 133
- 33
- Konu Sahibi Alvaro morte
Amin hepimizin insallah be kdr zaman snra ilşki önerdi doktrornzHayırlı olsun canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimizin insallah be kdr zaman snra ilşki önerdi doktrornzHayırlı olsun canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Var mı gelişme bi de doktr ne zmn snra ilişki önerdiMerhaba kizlar Bende kullandim bu Ay. Yarin adet gunum. Bugun kahve rengi ve pembe leke geldi
Neden boyle oldu acaba eskiden adet gunumden once hic boyle seyler olmazdi
Yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaptırdıpım doktor 36 saat sonra ilişki önerdi,diğer günlerde gün aşırı dedi sadece. Gün sayısı vermedi. Bi de kalçaya yastık koy 30 dakika yeter dedi.Amin hepimizin insallah be kdr zaman snra ilşki önerdi doktrornz
Test yaptın mı,bi bazen regl böyle olabiliyor. Birkaç kere bende yaşamıştım. Hatta ilk olduğunda acaba yerleşme kanaması mı diye umıtlanmıştım. Fos çıktı benimki. Belki seninki olumlu olurMerhaba kizlar Bende kullandim bu Ay. Yarin adet gunum. Bugun kahve rengi ve pembe leke geldi
Neden boyle oldu acaba eskiden adet gunumden once hic boyle seyler olmazdi
Adetim bir gun erken geldi doktor catlama ignesinden 36 saat sonra catlar dedi benimki 12 saat sonra catlamis o gunde iliski olmadiVar mı gelişme bi de doktr ne zmn snra ilişki önerdi
Çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurtaAdetim bir gun erken geldi doktor catlama ignesinden 36 saat sonra catlar dedi benimki 12 saat sonra catlamis o gunde iliski olmadi
Herkeste se aynı değil ki yaa ne yapsam yarnı beklemesem mi acaba öğlen 1 de oldm iğneyiÇatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurta
Bugün mü dün mü öğlen 1deHerkeste se aynı değil ki yaa ne yapsam yarnı beklemesem mi acaba öğlen 1 de oldm iğneyi
Bugün öğlen oldm iğneyiBugün mü dün mü öğlen 1de
Kac gunde 24 e cikti canm18 cmolan yumurtam 24 olmş iğnemi oldm artık bekleme zamanı ☺![]()
Anladm. Bizde sperm sayısı sınırda o yüzden beklemek istiyorm öümkn olduğu kdr sağlıklı sperm olsnBu gece 1 değil yarın gece 1 den sonra ilişki olacak canım. Ama sen istersen bu gece ve yarın gece de yapabilirsin. Hatta ertesi günde. Sonra gün aşırı ilişki yaparsın. Bi de çat iğnesi olduğumuz için çatlayınca böyle afedersin çok yoğun sümük gibi yumurta akı gibi yapış yapış ve çok yoğun bir şey akıyor. Bende öyle oldu. Bende iğneyi öğlen 12.30 da vuruldum,ertesi gün akşama doğru bu akıntıyı yaşadım. Gecesinde de ilişki oldu. 3 gün üst üste. Sonra gün aşırı. Şimdi de bişey yapmıuorum bekliyoeum öyle
Ptesi gittim 18 dedi bugün gittim 24 dedi iki günKac gunde 24 e cikti canm
Aa ne kadar guzel buyunuş maşallahh inşallah tutar canimPtesi gittim 18 dedi bugün gittim 24 dedi iki gün
O zaman yarın akşam yap canım. Spermleri tüketmeyinAnladm. Bizde sperm sayısı sınırda o yüzden beklemek istiyorm öümkn olduğu kdr sağlıklı sperm olsn
Bende yarin oglen olcam ignemi cok heyecanliyimmAa ne kadar guzel buyunuş maşallahh inşallah tutar canim![]()
İnşallah güzel haberler veririz hepimizBende yarin oglen olcam ignemi cok heyecanliyimm
Amiin inşallahhhİnşallah güzel haberler veririz hepimiz
İnsallah ama işmbüyümede değil tabiki spermi kabul etmesndeAa ne kadar guzel buyunuş maşallahh inşallah tutar canim![]()
GercektenBende yarin oglen olcam ignemi cok heyecanliyimm