2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm misskokulumm çok geçmiş olsun inşallah çok daha kısa sürer .
nzh99 nzh99 sen nasılsın , ne durumdasın ?
Kuzum daha iyiyim şükür gece uyudum krem iyi geldi. Değerlerim normal çıkmış, Allah nasip ederse haftaya bugün kavuşacağız oğluşumla, çok heyecanlı Rabbim hiçbirimizi o darda koymasın. Sağlıkla kavuşalım kuzularımıza.

Evet canim kilodan dolayi aliyo iste dordun ustu olunca dogum zor oluyo iste . Darisi basina ins canim bugunlerde erken gelmesi iyi oldu 😊
Aslında Çatı ile alakalı o zor doğmlar bebeğin kilosuyla alakalı değil diye düşünüyorum. Ama tabi doktorun daha iyi bilir biz ne desek boş 🥰
Biz çıktık herşey yolunda çok şükür kafa ölçümüz hala iki hafta geride ama sıkıntı değil plasentadan dolayı yapısal bi küçüklük dedi inş.öyledir herşeyden korkar olduk haftaya kontrol var yine 2.5 kilo olmuş kelebeğim gelecek hafta gidince doğum planlaması yapıcaz 37 yi doldurunca kavuşursa inş.bi aksilik olmazsa💕💕💕
Maşallah canm herşeyin güzel olmasına sevindim🥰
Kızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Maşallah canımm herşeyi çok güzel sağlıkla büyüt inşallah🥰❤️

Normal doğum yapmayacaktın s3n değil mi bu sebepten
Yok canım ilki sezeryan oldu benm ama sezeryan sonrası çok çektm hemoroidden .
Yine doğum sonrası aynı sıkıntıyı çekmemek için önlem almak istiyorum.

Ben pirinç pilavı yapamıyorum ya. 😐
Önceden çok güzel yapardım.
Evlenince iki kişiye yapmaya başlayınca elimin ayarı kaçtı. Ne yaparsam yapim çıtır çıtır geliyor arada.
Acaba tavamı büyük geliyor, pirincin markasından mı, neyden bulamıyorum.
Suyunu iyi ayarladığımı düşünüyorum ama sonuç hep hüsran. 😭😭
canm bende çok güzl yapardm elimin ayarı kaçtı bi ara. Ordan beri ölçüyle yapıyorum.
1 bardak pirinç e 1,5 su bardağı sıcak su koyuyorm en kısık ateşte pişiriyorum.
Pirinci bol su ile yıkamak çok iyi oluyor. Bir de suyunu koymadan güzelce kavurmak gerekiyor.
Pişince de kapağı kapalı 10dk dinlensin mis gibi oluyor. Bizim genelde ölçümüz 2 bardak pirinç 3 bardak su.

Ben de çok rahatsızım, tuvalete çıksam çok rahatlayacağım ama yok olmuyor. Ben normalde sabah çay içersem direkt çıkardım ama bu sabah kuru kayısı üzerine içtim bir de bana mısın demedi.

Kız daha ne yapacaksın? Yeter. Maşallah..

Rabbim şifa versin canım, bu zor günler de geçer elbet..

Yeni bir öneri ile geliyorum ☺️ Ev yapımı yoğurt üzerini 1-2 yemek kaşığı tahin. Ben gece ara öğün olarak yiyorum saat 9-10 gibi. Çok iyi geldi bana, hemen anında tuvalete çıkarmayabilir ama bağırsakların çalışmasını düzenliyor. Kabızlık sorunum vardı benim de epeydir rahatım çok şükür.

İki bebekli günlerin nasl geçiyor :)

Blup’dan haber bekliyoruz onun dışında Princesssss Princesssss doğurdu 🥰
Güzel geçiyo çok şükür😍ablasının huy değişikleri kıskanmaları olmasa daha iyi olcaz ama o da olck artık😂
Princesssss Princesssss gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallh iyisinizdr ikiniz de🤗
@BlupBlupBlup doğuruyon mu kıııııııııızzzzzzz😍😍

Yeni bir öneri ile geliyorum ☺ Ev yapımı yoğurt üzerini 1-2 yemek kaşığı tahin. Ben gece ara öğün olarak yiyorum saat 9-10 gibi. Çok iyi geldi bana, hemen anında tuvalete çıkarmayabilir ama bağırsakların çalışmasını düzenliyor. Kabızlık sorunum vardı benim de epeydir rahatım çok şükür.
Ev yapımı yoğurdum ve tahin yok ne yazık ki.. :/ Ev yoğurdundan da tiksiniyorum bu arada, yiyemiyorum. Bana hep inek kokusu geliyor ev yoğurdundan🙄

Güzel geçiyo çok şükür😍ablasının huy değişikleri kıskanmaları olmasa daha iyi olcaz ama o da olck artık😂
Princesssss Princesssss gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallh iyisinizdr ikiniz de🤗
@BlupBlupBlup doğuruyon mu kıııııııııızzzzzzz😍😍
O kıskançlık huy değişimi öyle yada böyle olacak 🥴 Allah yardımcımız olsun inşallah bize bol bol sabır versin ❤️

Kızlar demin görümcem (böyle deyince de tuhaf oluyor 🙄) eşime mesaj yazmış. Bebek doğunca size geleyim, geceleri falan bebek uyumaz yardım ederim diye.. İyi niyetinden yüzde yüz eminim ona hiçbir şey diyemem ama keşke bana yazsaydı. Kaldı ki ben doğumdan sonra eve kimseyi sokmayı düşünmüyorum aileler dahil.. Hem biz hastane ortamından gelmiş olacağız hem de kimsenin izolasyonuna güvenemiyorum, dışarı çıkıyorlar çünkü.. Bu arada görümcem bekar, bebek bakma deneyimi de yok hani.. Birini alacak olsam zaten ya annemi ya kayınvalidemi alırdım eve kalmaya.. Ben ziyaret için bile istemiyorum. Eşime de dedim ben hastane sonrasında bir süre eve kimse gelsin istemiyorum diye.. Yorum yapmadı, ablasına ne dedi bilmiyorum.
Ve bu arada aritmi problemim var benim çocukluğumdan beri, zaten burada da konuşmuştuk, holter vs taktırdım hamilelikte zorladığı için.. Dün bir doktor tvde virüsün aritmi problemi olanlarda da riskli olduğunu söyledi 😕 Dünden beri canım sıkkın zaten bu konuda, öyle olunca daha bir temkinli olmam gerekiyor. Ne yapacağım, kimseyi de kırmak istemiyorum. Kendi anne babama gelmeyin derim, kırılsalar bile unutulur gider ama eş ailesine nasıl denir bilemedim.

Kızlar demin görümcem (böyle deyince de tuhaf oluyor 🙄) eşime mesaj yazmış. Bebek doğunca size geleyim, geceleri falan bebek uyumaz yardım ederim diye.. İyi niyetinden yüzde yüz eminim ona hiçbir şey diyemem ama keşke bana yazsaydı. Kaldı ki ben doğumdan sonra eve kimseyi sokmayı düşünmüyorum aileler dahil.. Hem biz hastane ortamından gelmiş olacağız hem de kimsenin izolasyonuna güvenemiyorum, dışarı çıkıyorlar çünkü.. Bu arada görümcem bekar, bebek bakma deneyimi de yok hani.. Birini alacak olsam zaten ya annemi ya kayınvalidemi alırdım eve kalmaya.. Ben ziyaret için bile istemiyorum. Eşime de dedim ben hastane sonrasında bir süre eve kimse gelsin istemiyorum diye.. Yorum yapmadı, ablasına ne dedi bilmiyorum.
Ve bu arada aritmi problemim var benim çocukluğumdan beri, zaten burada da konuşmuştuk, holter vs taktırdım hamilelikte zorladığı için.. Dün bir doktor tvde virüsün aritmi problemi olanlarda da riskli olduğunu söyledi 😕 Dünden beri canım sıkkın zaten bu konuda, öyle olunca daha bir temkinli olmam gerekiyor. Ne yapacağım, kimseyi de kırmak istemiyorum. Kendi anne babama gelmeyin derim, kırılsalar bile unutulur gider ama eş ailesine nasıl denir bilemedim.
Çok zor bir dönem gerçekten
Bende kimse gelsin istemiyorm ama yanlış anlarlar diye korkuyorum kayınbabam çalışıyor üstelik para işiyle uğraşıyor :( ama kırılırlar yanlış anlarlar diye bişe de diyemiyorum evin içinde muhafaza edicez kendimizi mecbur sosyal mesafeyi koricaz kimsenin kucağına vermeyi düşünmüyorum

Eşime bile vermek istemiyorum eğer alırsada maskesiz vermeyi düşünmüyorum çalışıyor çünkü haftada 3 gün öğlene kadar

Söyle dicem ama kelin merhemi olsa kendine sürer
Eğer açık sözlü biriysen açık açık söyle korkuyorum diye.
Yeni doğmuş savunmasız bi bebek olacak çünkü Allah muhafaza kendimizde korumamz lazm :(
Çok zor bi dönem çok :(

Canım aynı şeyi yaşadım ve kimseyi istemiyorum dedim çünkü evler çok büyük değil nefes nefese iç içe Olmaz biz eşimle 2 çocuk daha olmasına rağmen idare ettik hayır demesini bilmek lazım geçsin şu günler herkes görür zaten

Back
X