2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Insallah en kisa surede rabbim sifasini verir kalbini ferah ttut onlar bizden daha guclu melekler korur

Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden

Aaa canım çok şaşırdım planlı mıydı ani mi gelişti? Dualarım senin ve bebeğinle inşallah hemen çıkarsınız hastaneden. Gözün aydın ve çok çok geçmiş olsun.

canim ilk 3 gun agrisi siddetli.10. gun gercekten bayagi iyi oluyorsun.ama sonrasinda hep kendini korumak zorundasin ilk 6 ay perde asma uzanma agir kaldirma .üsutme 🤷‍♀️bunlar sıkıntıları ama geciyor.gectigini de biliyorum.ama insan bir daha bir daha duyunca rahatliyor ve dogum belli oldu.heyecan yapiyorum simdi ne gece ne gunduz uyumuyorum 🥴
ama senin hikayeni de biliyorum canim.sen bilirsin ama sezaryen olmak sana daha iyi olacak gibi.cunku makat ameliyati da hem zor hem tehlikeli bagirsak sonucta.ne bileyim yine karar sen ve doktorunun..
Haklısın canım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemem inşallah en acısız sancısız atlatabiliriz bu süreci 😔

BKGK BKGK canım gözün Aydın geçmiş olsun.aslında erken de doğmadı öyle,emme refleksi neden gelişmemiş ki acaba şaşırdım.biberon emiyor mu peki? Göğsünü tam kavramasını sağla,bir taraftan da serçe parmağınla çenesini hafif dürt yoruluyordur emerken.inşallah sağ Salim atlatıp çıkarsınız

Canım gözün aydın sağ salim kavuşmuşsunuz 🙏 stres yapma cogu bebek uykuya kalıyor doğunca en az 2 saatte bir uyandırıp emzirmeye dene memeni ver bi damla dahi emse kardır. İnşallah en kısa sürede toparlarsınız sende kendini strese sokma mama takviyesiyle toparlar kendini ama sürekli emzir en azından agzına ver yoruluyodur kıyamam cok küçük daha😍

K Kuf kesin doğurdu ve haberimiz yoktu....olsundu....sağlıkla gelsinlerdi...başka birşey istemiyoruzdu...ama çok merak ediyoruzdu...sağlık olsundu :rolleyes: :rolleyes::KK45:
Bence de kesin doğurdu Ay inşallah kolay geçmiştir doğumu suan hala sancı falan çektiğini düşünmek istemiyorum 😑 bence suan yorgun şaşkın mutlu belki aksama toparlar kendini bize de haber verir 🙏

Bence de kesin doğurdu Ay inşallah kolay geçmiştir doğumu suan hala sancı falan çektiğini düşünmek istemiyorum 😑 bence suan yorgun şaşkın mutlu belki aksama toparlar kendini bize de haber verir 🙏
İnşallah canım inşallah kolay geçmiştir,bu saate kadar sancı çektiğini düşünmüyorum,en son ihtimal sezeryan olmuştur belki.ama inşallah gönlüne göre olmuştur😍 yazarsa beni de etiketler misin muck

Ay normalde sanki doğru dürüst yemek yapmiyo ki ha ben ilk düşük riski yaşadığımda yaptı yatmak zorunda kaldım. Bi de 30.cu haftamda erken doğum olur dediler risk vardı hastahanede yattım evde yattığımda yaptı bi tane eşim de sevmez öyle de bisey de diyemiyodu. Dün ben yaptım missss gbi oldu sofra. Doğur da işleri sen yap diye gözüme bakıyo kadın resmen. Bayadır evi süpürüyor ya kendi 7 haftadır hep o yaptı. Gözüne battı daha ben tuvaleti banyoyu camaken var bizim viledayla orayı flan ben yaptm toz bendeydi evi silmek bazen yapardı daha o halde dogurmami iş yapmam için dört gözle bekliyo resmen
Alala kötü ya böyle de. Kaç yaşında senin kv?

Bizimde işler güçler bitti şükür annem ablam sağolsun iyiki geldiler evi heryerini bitirdik . Sabah yeni evimizin anahtarını teslim almaya gittik kızımın sansına daha gelmeden anahtarımızıda aldık .tabi hemen gidemiycez artık eylüle 😊😊😊 bugünde annem yatağımı yapıcakmış 😁kimse gelmese de bebek görmeye tam olucakmış 🤗 artık haftaya salıyı bekliycez artık 🙏
Merhaba canım rabbim sağ salim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallahh bursada hangi doktora gidiyosun acaba ben de doktor arayışındayım

Canim korkma benim oglumda baslarda ilk hafta cok uyurdu anne bu niye aglamiyor niye meme istemiyor derdim sonradan uyutamaz olmustum baslarda öyle oluyor 😊

Ya kızlar bu diyeceğim garip mi gelir bilmiyorum. Şimdi bebeği bol bol emzireceğiz inşallah tabi, ben yanımda biri varken emzirme fikrine sıcak bakamıyorum ya😖 özel yerleri gösterememe durumumu bilir bir kısmınız eşimin bile görmediği yerlerden😀 Yani ben hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Eşim sorun değil de kv mesela ben hep mesafemi korudum onlara karşı. Şimdi açıp mememi onların yanında istemiyorum böyle şeyler. Ay bilemedim ya düşündükçe daralma geliyor. Kendi annem de yanımda olacak hadi o da neyse annem sonuçta zamanında her tarafımı gördü. Ama başkası varken açamam sağımı solumu gerilirim gibi geliyor😪😓
Ozel bolge konsunda da ayniyiz biz canm . Hickimsenin yaninda hic emzirmedim oglumu . Zaten meme reddi vardi gezerek diger odada emerdi hep . Annemin yaninda da oyle acarak rahat emzirmemisimdir. Bazi anneler rahat oluyor meme cocugun agzindan cikiyor cekinmiyor 😁 ben oyle degilim mesela gayette normal hic düşünme

Canım gözün aydın, geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah..

Back
X