2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy çok tehlikeli olmuş gerçekten. Biz bir aydır o durumdayız o yüzden ben nerde isem kızı da orda tutarım bir gözüm hep onda. Ona rağmen bazen ayakta iken dengeyi kaybedip dolay kapaklarına çarptığı oldu. E bişey yaparken yetişemiyorsun. Siz 2 çocukluların hali daha zor çünkü evde biri varken kendinle aynı yerde tutmak da zor sürekli sese yönelip çıkmak istiyor. Biz evde baba varken öyleydik. Eşim odada tutamaz benim mutfaktan sesime gelir ben mutfakta tutamam bababa çıkmak ister. Zor yani akılları erene kadar böyle geçecek günler sanırım.

İnşallah canımcım en büyük arzum 🙏🏻

Teyzen senden biraz büyüktü diye hatırlıyorum yanlış mıyım? Bu kadar herşeyini yapmanız biraz onun da kendi işini görmesini engellemiş midir acaba? Yaşlı değil sanki
Evet cok korktum ben de..ay yine basladık gozlerim hep yerde birsey var mi diye arayacak 🙄 ama bu sefer daha zor 😫 abisinin lazimliga ozel bir ilgisi var.en ufak boslukta orda bitiyor🤸‍♀️ Allah eksikliklerini göstermesin 🥰 sagolsunlar bizimle olsunlar..bu telaslar hep onlar iyi olsun diye 🥰
kizlar yogurt seven kuzular icin cilbir tavsiye etmeye geldim. gecen hafta doktora gidince yumurta beyazını sordum. sari da sıkıntı yoksa başlayın dedi. ertesi gün cilbir yaptim. bir sevdi bir sevdi. , şimdiye kadar sarisini bile tam bitiremiyorum çoğunlukla, kucuk bir parca hariç cogunu yedi.

bu arada hemoglobin 10 idare eder ama feritin 2 cikti. düşük diye demire başlattı doktor. yeşil mercimek et biraz dadandik, insallah toparlar.
Ben de yapayim çılbır yaa iyi fikir 🥰🥰🥰🥰
Yükselir deger cok düşük degil..telaslanma.
gecen corba gibi yaptım. güzelce hasladim, sonra şehriye koydum.

bugun yemek gibi yaptım. tencerede soğanı kavurdum, azıcık kırmızı biber rendeledim, sarimsak ekledim. küp küp doğranmış patatesi ekleyip çevirdim bir tencerede. sonra haşlanmış mercimeği, hasladigim suyuyla ekleyip pisirdim. ben normalde hasladigim suyu dökerim de bunu özellikle kendi suyuyla pisirdim.
Ben de tavukla pişirdim bir kere..muhtesem oldu 🥰 oglum o gun bugündür yeşil mercimegi seviyor bin şükür 🥰🥰🧿
Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugün 😝 eşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım🤣aç kalınca hakkın ödenmez yazmış😂😂
Benim de 3 gun sonra dogum günüm.esim siparis vermis.ama bugun geldi 🤭 ben disardan pasta yemiyorum diye guzel cikolatalar almis bana 🥰🥰🥰 gözlerim kalp kalp kalp oldu cok sevindim nedense 😍 gecen sene zorlamayla almişti diye bu sene hic söylememiştim.
Iyi ki dogdun tatlışım..ne zaman gercek dogum günü peki?
Allah ömrünü güzel etsin 🥰 evlatlarınla eşinle saglikli sihhatli guzel gecsin hayatin💕

Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugün 😝 eşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım🤣aç kalınca hakkın ödenmez yazmış😂😂
Doğum günün kutlu olsun miss🎀🎀🎀 güzel çekirdek ailenle Sonsuz saadet dilerim sağlıkla size 🥰🥰🥰🥰 grubumuzun bim aktüel köşesi 🤣
Yanlız 4 günlük ayrılık yaradı demen 🤣🤣🤣 koptum eyy açlık nelere kadirsin 🤣🤣

Canım herhangi bi alerji yapmadı dimi meyveler? Ben de çekindim hep vermeye ama böyle de kış meyvesi yiyemiyolar nerdeyse.. ben de ufak ufak denesemmi ya 17sinde 10 aylık olcak benimki😄
Benim vermediğim portakal ve kivi kaldı sanırım portakalı veririm bu hafta kivi de ne zaman alırsak artık 🤣

Evet cok korktum ben de..ay yine basladık gozlerim hep yerde birsey var mi diye arayacak 🙄 ama bu sefer daha zor 😫 abisinin lazimliga ozel bir ilgisi var.en ufak boslukta orda bitiyor🤸‍♀️ Allah eksikliklerini göstermesin 🥰 sagolsunlar bizimle olsunlar..bu telaslar hep onlar iyi olsun diye 🥰
Ben de yapayim çılbır yaa iyi fikir 🥰🥰🥰🥰
Yükselir deger cok düşük degil..telaslanma.
Ben de tavukla pişirdim bir kere..muhtesem oldu 🥰 oglum o gun bugündür yeşil mercimegi seviyor bin şükür 🥰🥰🧿
Benim de 3 gun sonra dogum günüm.esim siparis vermis.ama bugun geldi 🤭 ben disardan pasta yemiyorum diye guzel cikolatalar almis bana 🥰🥰🥰 gözlerim kalp kalp kalp oldu cok sevindim nedense 😍 gecen sene zorlamayla almişti diye bu sene hic söylememiştim.
Allah ömrünü güzel etsin 🥰 evlatlarınla eşinle saglikli sihhatli guzel gecsin hayatin💕
Ooo eşler coşmuş sende iyiki doğdun şekerparem iyiki tanıdık seni de 🥰🥰🥰🎀🎀🎀🎀

nzh99 nzh99 teyzene üzüldüm canım Allahim hayırlı kapılar acsin inşallah sağlıkla imtihan çok zor.. İnşallah iyi olur 🙏

Üç gün sonra kutlicam bekle sekerparem😂

Canım herhangi bi alerji yapmadı dimi meyveler? Ben de çekindim hep vermeye ama böyle de kış meyvesi yiyemiyolar nerdeyse.. ben de ufak ufak denesemmi ya 17sinde 10 aylık olcak benimki😄
Minik minik başla canım ben de portakal alerji yaptı sanmıştım aklında olsun asitli olduğu için biraz ağız çevresini kizartmisti sonradan anladım alerji değilmiş ağzının kenarları asitten hafif kızarıp geçmisti hemen yıkayınca 😊

kizlar yogurt seven kuzular icin cilbir tavsiye etmeye geldim. gecen hafta doktora gidince yumurta beyazını sordum. sari da sıkıntı yoksa başlayın dedi. ertesi gün cilbir yaptim. bir sevdi bir sevdi. , şimdiye kadar sarisini bile tam bitiremiyorum çoğunlukla, kucuk bir parca hariç cogunu yedi.

bu arada hemoglobin 10 idare eder ama feritin 2 cikti. düşük diye demire başlattı doktor. yeşil mercimek et biraz dadandik, insallah toparlar.
Toparlar toparlar insallah corbalarini et suyuyla yap.. Cilbir deneyeyim ben de iyi fikir bak. Bu arada kan tahlilini asida aile hekimliği mi yaptı yoksa.ayri doktora mi gittiniz canım ya haftaya da bizim asi var burdakiler tahlil falan istemezse ben diyeyim kan değerlerine bakın diye

Mutlu yıllar misss yavruların eşin ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıkla huzurla nice güzel yaş almalara💕

Minik minik başla canım ben de portakal alerji yaptı sanmıştım aklında olsun asitli olduğu için biraz ağız çevresini kizartmisti sonradan anladım alerji değilmiş ağzının kenarları asitten hafif kızarıp geçmisti hemen yıkayınca 😊
Portakalı aşırı seviyor benim kız :KK72:
Ben karpuz gibi dilimleyip suyunu emdirdim bir kere aman Allahım çığlık kıyamet.cildirdi..o zaman disimiz yoktu ama gene de koparacak diye aklım çıktı.şimdii zarini soyup minik veriyorum.tamam bitti deyince cok ağlıyor 🤣🤭

Aa tamam aklımda sağol canım bugün mandalina vercem bakalım👯

Toparlar toparlar insallah corbalarini et suyuyla yap.. Cilbir deneyeyim ben de iyi fikir bak. Bu arada kan tahlilini asida aile hekimliği mi yaptı yoksa.ayri doktora mi gittiniz canım ya haftaya da bizim asi var burdakiler tahlil falan istemezse ben diyeyim kan değerlerine bakın diye
biz doktora gittik canim orada yaptırdık. saglik ocagina gitmedik. aşı da 8. ayda istege bağlı diye aramislardi. sonra da ben aradım bitti dediler, yaptıramadık. zaten kimseyi görmüyor diye üstüne de düşmedik.

Kuzum teyzem artık bayağı yaşlı grubunda 70 yaşında.yinede evinde idare ediyordu . Ben bu yaz Samsun’da 1,5 ay kaldım. Alışverişini yine sanaldan yapıyordum ama kendisini idare etti. Umarıım toparlar tez zamanda.

Saol dilzarım amin inşsllah. Zor ama ne yapalım Bırakam tek Rabbim hep yardım ediyor hamdolsun

Kuzum benim de bitişikteki komşum bakmak istiyor hatta şimdi bile işe gittiğinde eşinin dersi varken bizde kalsın diyor ama çocuğa verebileceği birşey yok. Oyun istiyorlar hareketliler. Enerjileri çok. Bu sene okul açılmaz gibi görünüyor. Esnek çalışma da devam eder. Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum Ata yı. Yarım gün babası bakar yarım gün kreşte eğitim alır diye düşünüyorum. Bebeklerimiz nasıl huzurlu mutlu olacaksa öyle olsun.

Saol misssim . Amin inşallah. Yeni yaşın hayırlı uğurlu gelsin. Çocuklarınla eşinle tüm sevdiklerinle musmutlu nice yılların olsun inşallah

Kuzum ben de 10 gündür akını da veriyorum yumurtanın. Portakal mandalina yiyor kiviyi sevmedi. Çorbasına domates konservesinden 1 tatlı kaşığı koymaya başladım. 2 gün sonra 9 aylık olacak hamdolsun
Aa evet yaşlıymış gerçekten Allah sağlık dirayet versin. Bir ara teyzem var benden biraz büyük onun da karşısına hayırlı biri çıksa keşke diye bir muhabbet olmuştu ondan dediydim. o sen değildin o zaman.

Bende ayaktaydım o saatte 4 te atıldı benimki 6.15 gibi uyudu ben 7 de anca uyudum 🙄🙄🙄
dün aynı hatay düşmedim uyuttum kendimi de 😂

ben portakal suyu veriyorum çay bardağının çeyreği kadar. limonu eline almıştı o zaman aslının dediği gibi ağzının kenarları kabardı ama hemen de geçti.

bugün bende yumurtayı beyazıyla birlikte verdim hadi hayırlısı. labne sevmiyordu loru sevdi 🤗 salatalık ve tahin pekmez le kahvaltıyı tamamladık şükür 🙏

Back
X