- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Evet cok korktum ben de..ay yine basladık gozlerim hep yerde birsey var mi diye arayacakOyy çok tehlikeli olmuş gerçekten. Biz bir aydır o durumdayız o yüzden ben nerde isem kızı da orda tutarım bir gözüm hep onda. Ona rağmen bazen ayakta iken dengeyi kaybedip dolay kapaklarına çarptığı oldu. E bişey yaparken yetişemiyorsun. Siz 2 çocukluların hali daha zor çünkü evde biri varken kendinle aynı yerde tutmak da zor sürekli sese yönelip çıkmak istiyor. Biz evde baba varken öyleydik. Eşim odada tutamaz benim mutfaktan sesime gelir ben mutfakta tutamam bababa çıkmak ister. Zor yani akılları erene kadar böyle geçecek günler sanırım.
İnşallah canımcım en büyük arzum
Teyzen senden biraz büyüktü diye hatırlıyorum yanlış mıyım? Bu kadar herşeyini yapmanız biraz onun da kendi işini görmesini engellemiş midir acaba? Yaşlı değil sanki

Ben de yapayim çılbır yaa iyi fikirkizlar yogurt seven kuzular icin cilbir tavsiye etmeye geldim. gecen hafta doktora gidince yumurta beyazını sordum. sari da sıkıntı yoksa başlayın dedi. ertesi gün cilbir yaptim. bir sevdi bir sevdi. , şimdiye kadar sarisini bile tam bitiremiyorum çoğunlukla, kucuk bir parca hariç cogunu yedi.
bu arada hemoglobin 10 idare eder ama feritin 2 cikti. düşük diye demire başlattı doktor. yeşil mercimek et biraz dadandik, insallah toparlar.

Yükselir deger cok düşük degil..telaslanma.
Ben de tavukla pişirdim bir kere..muhtesem oldugecen corba gibi yaptım. güzelce hasladim, sonra şehriye koydum.
bugun yemek gibi yaptım. tencerede soğanı kavurdum, azıcık kırmızı biber rendeledim, sarimsak ekledim. küp küp doğranmış patatesi ekleyip çevirdim bir tencerede. sonra haşlanmış mercimeği, hasladigim suyuyla ekleyip pisirdim. ben normalde hasladigim suyu dökerim de bunu özellikle kendi suyuyla pisirdim.

Benim de 3 gun sonra dogum günüm.esim siparis vermis.ama bugun geldiBugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugüneşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım
aç kalınca hakkın ödenmez yazmış
![]()

Iyi ki dogdun tatlışım..ne zaman gercek dogum günü peki?
Allah ömrünü güzel etsin