2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay ben anneme 1.5 saatlik yol gittim 🤯 perisanliktı yaa 😅 o zaman 3-4 ayliktik ama 😊 bi de bizim.kız kolikti ya 🤦‍♀️ artık akillari eriyor eminim daha rahat ve daha eglenceli geçecektir 🤗
Biz 7 aylıkken 4,5 saatlik yolu 6 saate gelmiştik. Uyanık olduğunda hep kalkmak istedi dur kalk zor olmuştu

Yok aslında ben de özellikle ondan almadım ikea aldım ama ayağını kendine çekip oturduğu yerden destek alıyor. Şimdi aklıma geldi sen öyle deyince ben de mama sandalyesinin şişme minderi var onu koyayım yeri daralıp hareket alanı azalsın 👍🏻
Valla ne psikosu motoru bilmem ama bakıcısının ve benim sabır motoru biraz zorlanacak belli 🤣🤣

Önce bizimki de ellerini bana uzatıyordu sadece şimdi kalkmak istediğinden de değil ama işte ayakta durcak hanımefendi 😒

Henüz kalkamayanlar mutlaka kemeri bağlayın ki öğrenemesin benden size tavsiye
Hahahahah alemsin ya susam 😊😊😊 hepimizin sabır motoru jet hızıyla çalışıyor zaten 🤣🤣🤣 amman dikkat motoru yakmayalım 🤣🤣🤣

Biz 7 aylıkken 4,5 saatlik yolu 6 saate gelmiştik. Uyanık olduğunda hep kalkmak istedi dur kalk zor olmuştu
Bebekle de cocukla da yolculuk zor oluyor canım.şimdi pandemi olduğu icin anneme gidemiyoruz.annem tam karantina uyguluyor.karninda yamasi olduğu icin cok riskli bir vaziyette.yakiniz ama naparsın🤷‍♀️

Kızlar benim minnoş mama sandalyesinde ayağa kalkıyor. 2-3 lokma alıyor sonra hemen ayağa kalmaya çalışıyor ve kalkıyor. Hatta ordan emekleyip bizim masaya çıkıyor. Şimdi kalkabileceğini öğrendi ya kemerini bağlasam da çok kızıyor bağırıyor. Yemeğe hiç odaklanmıyor tek derdi ayağa kalkmak ama ağzına verince de yiyor. Yani aç ve yiyecek aslında. Napıcam bilmiyorum yaa bunu unutturmam lazım. Önereceğiniz bir yöntem var mı? 😕😕🥺🥺
Biz 2 ayi gecti böyleyiz
Kucagimda oksa sofrayi dağıtıyor
Salona repsi götürüyorum o ayakta duruyor yediriyorum da o fa zor yogurdu parnaklayip yiyordu fun
Sundi sofradan kalktik ve bunu okudum tam sakinlemistim hatirladim bak susam
Kafasini geri vurmasi,sarkmasi da cabasi
Ne yapabiliriz acaba oturmak hic istemiyor zaten oraya 5 dk dursa raziyim aslinda

Bebekle de cocukla da yolculuk zor oluyor canım.şimdi pandemi olduğu icin anneme gidemiyoruz.annem tam karantina uyguluyor.karninda yamasi olduğu icin cok riskli bir vaziyette.yakiniz ama naparsın🤷‍♀️

Annen nasıl oldu sekerparem.
Ilacini iciyor mu.
Keske gidebilseydiniz sekerparem ama olsun sağlık için mecbur 🤕

bu arada kızlar hava üflemeli saç şekillendirici sipariş etmiştim bugün geldi. kuru ve ıslak saca uygulanıyor jilet gibi değilde iyidir ya insan kendini iyi hissediyor tavsiye ederim 😍
Markasi ne canim
❄️Karlı bir sabahtan günaydın❄️dersin bitmesini bekleyemedi arada koştu hemen bahçeye
Ooyy ne guzel bir manzara 😍
Jadesi Jadesi kuzum hayirli yolculuklar. Ben bebek 3 buk aylikkrn kalkip ucakla uzun yol gitmistim yinede 5 6 saat yol suruyor ve cok zordu. Deli cesareti gelmis demek 😁 simdi daha rahat olur buyuduler ya cok şükür 😍
Aslihaydo Aslihaydo ebru bendede yok cnm. Kimsede ekli degil sanirim. Bayada girmiyor foruma

Kızlar benim minnoş mama sandalyesinde ayağa kalkıyor. 2-3 lokma alıyor sonra hemen ayağa kalmaya çalışıyor ve kalkıyor. Hatta ordan emekleyip bizim masaya çıkıyor. Şimdi kalkabileceğini öğrendi ya kemerini bağlasam da çok kızıyor bağırıyor. Yemeğe hiç odaklanmıyor tek derdi ayağa kalkmak ama ağzına verince de yiyor. Yani aç ve yiyecek aslında. Napıcam bilmiyorum yaa bunu unutturmam lazım. Önereceğiniz bir yöntem var mı? 😕😕🥺🥺
Tam olarak bunu düşündüğümden kızımda yerden hafif yükselebilir kademeli mama sandalyesini almıştım sanırım fotosunu da atmistim şimdilik yere sıfır kullanıyorum Haydo da cikiyo en azından düşme tehlikesi yok içim rahat onune oyuncak koyup oturmasını sağlıyorum bı aure idare ediyo kurtlu bunlar kurtlu😅
❄️Karlı bir sabahtan günaydın❄️dersin bitmesini bekleyemedi arada koştu hemen bahçeye
Çok tatlısın zeyneppp ay yüzlümüz😍😍 maşallah

Kizlar bende ay basi oldum tabi ben 2. Aydan beridir duzenli oluyorum. Karnim cok agriyor 2 aydir. Kafam o kadar allak bullak ki pedimi degstreyim derken yenisini takmamışım ve 10 dk sonra flan farkettim 🙄
Eyvahhh kız kafa mı kaldi kii normal yani😅

Biz 2 ayi gecti böyleyiz
Salona repsi götürüyorum o ayakta duruyor yediriyorum da o fa zor yogurdu parnaklayip yiyordu fun
Ne yapabiliriz acaba oturmak hic istemiyor zaten oraya 5 dk dursa raziyim aslinda
Benim en büyük pişmanlığım düzgün bir mama sandalyesi almamam oldu. Anlattiklariniz hepsi bizde mevcut. Kafasini arkaya vurmak, ata biner gibi tepikmek, ayağa kalkmak. Bende cok zor yediriyorum. Kafasını korumak için arkasına yastık sıkıştırdim yastığı alttan bağladım. Sandalyeyi masaya petege bağladım devirmesin diye. Son olarak guzel bir agliyor kitledim diye kıpırdamıyor, başlıyorum oyun oynamaya. Onun yere attığı oyuncakları tekrar tekrar veriyor, azinada yemek tikiyirum. Birde zorlamayın diyorlar benim icin mumkun değil. Yoksa iki lokma yediremem. Hem açım diye aglar, hep basar gider. Yemek saatleri kendimi deli kadınlar gibi hissediyorum. Arkadaşımın kızı suan 12 aylık,gecen yemek saati geldi. Salak bahar boyle ne uğraşıyorsun, yatır yere ver ağzına hep zora gidiyorsun dedi. Sinirlendim al yedir ne istersen yapıcam dedim. Aldı kızı yastığa koydu, kendi kızı gibi sandı. Bir kaşık dahi veremedi. Yattığı yerden hepten kacti. Allah allah aklım almıyor niyeki boyle diyor. Kendi kızını yatırdı bir kase ekmekli çorbayı şık şık yedirdi. Kiz ne sağa be sola dönüyor. Hayatta hiçbir şeyi kıskanmadım, Ama buna çok fena kıskandım. Yüzüne de söyledim, İnşallah benimki gibi bir tane daha çocuğun olur dedim resmen beddua ettim ya. 1 günlük 2 günlük bir durum olsa, İnan insan sabredecek. Ek gıdaya geçtiğimiz den beri bu durumdayız ya. Allah sizlere de sabır versin çocuklarımıza da sakinlik yapacak bir şey yok. Düzgün düzgün oturanları kıskanıp çatlamak dan başka bir şey gelmiyor elimden. Miss sakın sen okuma, senden cok iyi kaynana olurda, bizden iyi gelin olurmu o şüpheli. Sende almazsan bu kız elimde kalacak☺️

Son düzenleme:
Aslihaydo Aslihaydo
Ben de mutfak temizliğine bı giriştim ki daha yeni bitirdim parlattim misler gibi oldu 😊
Oh temizlik gibisi varmı, güle güle kirlet. Bende özledim heryerin mis olduğu günleri. Şöyle mutfağa girersin cif kokar. Heryer mis. Aaa birde ne göreyim masanın üstünde kave var Hiç iste yok. Deymeyin keyfime☺️

N Nehir8077 duru aynı Sena gibi . Ben de hayret ediyorum ağzını açıp yemek bekleyen çocuklara . Ben yatırıp vermeyi de denedim . Mama sandalyesine oturmak istemediğinde yatırıyorum kandırıyorum oynuyorum , kaşığa yöneldiğim anda bir bakıyorum ki Sena dönüp gidiyor bile. Çıldıracak gibi oluyorum gerçekten bu yeme konusu beni benden alıyor . Çok söyleniyorum bir de 😔 sakin kalmayı da öğrenmem lazım 🤦‍♀️

N Nehir8077 duru aynı Sena gibi . Ben de hayret ediyorum ağzını açıp yemek bekleyen çocuklara . Ben yatırıp vermeyi de denedim . Mama sandalyesine oturmak istemediğinde yatırıyorum kandırıyorum oynuyorum , kaşığa yöneldiğim anda bir bakıyorum ki Sena dönüp gidiyor bile. Çıldıracak gibi oluyorum gerçekten bu yeme konusu beni benden alıyor . Çok söyleniyorum bir de 😔 sakin kalmayı da öğrenmem lazım 🤦‍♀️
Yok yok ben anladım bazı çocuklara ne yaparsan yap, bildiğini okuyor. Sakin kalmak mümkün mü. Ben sesimle onu bastırıyorum. Gor sen biz yemek yerken çıkan sesi. Sesini bastırmasam sanırsın kesiyorum onu. Valla komsular diyordur, sesi cokta güzelmiş gibi, bağıra bağıra söylüyor diye. Umut'ta sağolsun oda sese ortak oluyor. Yemekten soğudum yemek saati geldiğinde moralim bozuluyor. Sanırım gerçekten aç kalmıyorlar. Oyle boyle iki lokma yesin diye uğraşıyoruz. Red etmekte onlarda nasılsa baska birşey deneriz. Onlara hava hoş. Her defasinda hic stres yapmicam iyice acıkmasını beklicem diyorum, bi bakmışım elimde bisiler tikmaya çalışıyorum. Kız degil bende duzelmem heralde.

minikbebegim9640 minikbebegim9640 canım sen bizim grubumuzun en minnak üyesisin ve bazı sıkıntılar yaşadığın için seni ayrıca merak ediyoruz.arada yaz hep yazamasan da.iyi olduğunu bilelim yeteŕ 🤗 dis sıkıntısı hepimizde var.ama bizim.kız da ekstra bir de gaz problemi var.saat 21.25 den beri uyutma çabasındayım.
Dermanim kalmadı 🤦‍♀️ günduz de hic uyumadi desem yeri az az hep 😔
Hepinizden Allah razi olsn🥰 galiba dişler cogumuzda uykusuzlk yapti sanki zor uyuyolar hemen kalkiyorlar.

Bizde suanlk 4 diş var iki alt iki üst ama galiba tekrar geliyor gbi. Ustune bir de gaz zor oluyordr ya sizin. Bende ayakta uyutuyorm birakmiyorm huzursz olmasn diye ama nereye kdar byle olacak bilmiyorm cok fena oldular resmen

Tam olarak bunu düşündüğümden kızımda yerden hafif yükselebilir kademeli mama sandalyesini almıştım sanırım fotosunu da atmistim şimdilik yere sıfır kullanıyorum Haydo da cikiyo en azından düşme tehlikesi yok içim rahat onune oyuncak koyup oturmasını sağlıyorum bı aure idare ediyo kurtlu bunlar kurtlu😅

Çok tatlısın zeyneppp ay yüzlümüz😍😍 maşallah
Benim de bi oturak var ayakları vakumlu banyo için aslında ama ben oturma alıştırması yaptırmak için almıştım onu mutfak fayansına yapıştırıp yedirmeyi deneyeyim bi de yerde iyi fikir verdin sağol 👍🏻

Biz 2 ayi gecti böyleyiz
Of çok zor yaa güneş 1 ipek 2 grubun serseri elebaşı bunlar 🤣🤣🤪

Back
X