• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Süt durumun nasıl peki. Yazdığını okuyunca bende benim oğlana üzülüyordum bişey yemiyor diye. Gerçekten bişey yememiş senin ki. Ah bu ek gıda. Ne zorlu şeymiş 😔
Süt durumumu sagmadigim için bilmiyorum miktarını. Kıza yettigini biliyorum sadece. Meme emdiginde doyuyor. Huysuzlugu olmuyor bezen ben yemek yesin diye vermediğim oluyor. O zaman huysuzlasiyor. Meme verdigim sürece açım diye ağlamiyor, uykusunu uyuyor. Aslinda ek gidada şöyle bir sıkıntımız var, yememesinin en büyük sebebi begenmemek. Kek yapayim poca yapayim, tatlı yapayım guzel guzel yer. Ben hep onlardan yemesini istediğim icin vermemeye çalışıyorum. Ozamanda birsey istemiyor zorla yiyor. Aksamda eşim ne guzel yiyen çocuğu sağlıklı yesin diye hepten soguttun dedi. Aslinda hak verdim, bu gun bir dilim kek verdim eline arada haslama yumurta isirttirdim. 2 ceviz 2 kacu rendelemistim, hafif suyla ıslattım misket yaptim. 4 miskette azina o sekil verdim aglamadi.

D dilzar Umudum- Umudum- paşa dün akşam daha kötüleşti gecemiz çok kötüydü ateşi hiç düşüremedim. Kısa kollu atletle yattı. Akşam da yemeği reddetmişti sabah 4 saat dersim vardı bitince koştur koştur götürdük hastaneye. Gözlerinin feri de gitti bakışları değişti çocuğun iki günde😔
Boğazda yara varmış kan alındı alınırken damar yolu da açalım muhtemelen yüksek çıkacak enfeksiyon damardan ilaç veririz dedi doktor. Damar yolu açarken yıktı ortalığı ama şükür hemşire iyiydi tek seferde halletti. Şimdi eve geldik sonuç 1 saat sonra çıkacak tekrar gidecez bakalım
Nerden çıktı bu yara anlamadım hiç. Ona değil de çocuğu erkenden götürmeyip eziyet ettiğime kızdım kendime. Aslında hep götürürüm ilkbaşta çabuk oluyor tedavi diye bu kez kızkardeşim yanılttı beni diştir eziyet ettirme çocuğa dedi.2 gündür daha çok eziyet çekti yavrum😔

Evet canım iştahsız inan iştahsız bebeğe bakmak herşeyden zor. Gece memeye kalkması hiç azalmicak mesela. Çünkü sadece meme ile duruyor.bazi çocuklar öyledir. Umut boyle değildi mesela.
Benim fena sayilmaz bende iştahlı yım, kilolu olmama sebebim kilo aldirmayan seyleri severek yediğim icin. Eşime gelince bir kuzuyu koy önüne banamisin demez. Umut bir dürüm yiyebiliyor, üstüne bir kasede puding yer. Kız hiç bizim gibi değil. Benim yigenlerimde duru gibiydi, iştahsız bebeklerdi memeden kesilene kadar birşey pek yemediler. Bende 15 aylık olunca kesicem zaten. Oglumada 15 bitti bırakmıştım.
Evet zordur bende gördüm çevremde iştahsız bebek çok zor. Biz de eşimle iştahluyız Asya da bize çekmiş diyorduk demekki alakası yok. Fotolarda kilolu duruyor Duru ama yanıltıyor sanırım ben Asya dan kilolu derdim bakınca

Süt durumun nasıl peki. Yazdığını okuyunca bende benim oğlana üzülüyordum bişey yemiyor diye. Gerçekten bişey yememiş senin ki. Ah bu ek gıda. Ne zorlu şeymiş 😔
Süt durumumu sagmadigim için bilmiyorum miktarını. Kıza yettigini biliyorum sadece. Meme emdiginde doyuyor. Huysuzlugu olmuyor bezen ben yemek yesin diye vermediğim oluyor. O zaman huysuzlasiyor. Meme verdigim sürece açım diye ağlamiyor, uykusunu uyuyor. Aslinda ek gidada şöyle bir sıkıntımız var, yememesinin en büyük sebebi begenmemek. Kek yapayim poca yapayim, tatlı yapayım guzel guzel yer. Ben hep onlardan yemesini istediğim icin vermemeye çalışıyorum. Ozamanda birsey istemiyor zorla yiyor. Aksamda ne guzel yiyen çocuğu sağlıklı yesin diye hepten soguttun dedi. Aslinda hak verdim, bu gun bir dilim kek verdim eline arada haslama yumurta isirttirdim. 2 ceviz 2 kacu rendelemistim, hafif suyla ıslattım misket yaptim. 4 miskette azina o sekil verdim aglamadi
D dilzar Umudum- Umudum- paşa dün akşam daha kötüleşti gecemiz çok kötüydü ateşi hiç düşüremedim. Kısa kollu atletle yattı. Akşam da yemeği reddetmişti sabah 4 saat dersim vardı bitince koştur koştur götürdük hastaneye. Gözlerinin feri de gitti bakışları değişti çocuğun iki günde😔
Boğazda yara varmış kan alındı alınırken damar yolu da açalım muhtemelen yüksek çıkacak enfeksiyon damardan ilaç veririz dedi doktor. Damar yolu açarken yıktı ortalığı ama şükür hemşire iyiydi tek seferde halletti. Şimdi eve geldik sonuç 1 saat sonra çıkacak tekrar gidecez bakalım
Nerden çıktı bu yara anlamadım hiç. Ona değil de çocuğu erkenden götürmeyip eziyet ettiğime kızdım kendime. Aslında hep götürürüm ilkbaşta çabuk oluyor tedavi diye bu kez kızkardeşim yanılttı beni diştir eziyet ettirme çocuğa dedi.2 gündür daha çok eziyet çekti yavrum😔
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Biran evvel iyileşir inşallah. Gene geç kalmış değilsin, boğaz yarasına antibiyotik ilk gün fayda etmeye başlıyor.

Evet zordur bende gördüm çevremde iştahsız bebek çok zor. Biz de eşimle iştahluyız Asya da bize çekmiş diyorduk demekki alakası yok. Fotolarda kilolu duruyor Duru ama yanıltıyor sanırım ben Asya dan kilolu derdim bakınca
Keşke bize cekseydi. Asya kac kilo bilmiyorum. Duru boy 75 cm kilo 8 buçuk

Ya çok üzüldüm miss
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.
Hemen toplar düzelir inşalalh ilacını verince

Geçmiş olsun canım sonuçlar iyi gelir İnş nasıl yara oluyor ki kendiliğinden olan bir şey mi oluyor öyle diş çıkmayınca insan her şey diştentir diyor kıyamam kuzucağa çabucak toparlar İnş

Bir sey
Bir şey yiyemez su bile icemez zaten.
Ac kaliyor diye de düşünme vücudu savasabilmesi için daha iyi oluyormuş açlık.
Şimdi nasil oldu yavrum.
Enfeksiyon olmus yani boğazı ondan yiyemezdir aciyordur,antibiyotik 1 2 güne düşürür canim hele de damardan vercek diyorsun.
Inşallah hemen toparlanır.
Güçlü zaten göktuğ yavrum maşallah ona.
Suçlama kendini cok çıkmamıştı ateşi sen de ilk basta normal davrandin gec kalmadin ki

Jadesi Jadesi ne yaptın yollarda umarım iyi geçiyordur yolculuk asyacık uyumuş anne babasını üzmemiştir
Geldik şükür canım sabah 7 gibi Asya bi uyudu bi uyandı etrafı izledi değişik geldi ışıklar arabada gece yolculuğu dalamadı geri alışkın olmadığı için baya zorlandı 🤣 ama onu en çok zorlayan şey dönerek yatmaya alışkın oto koltukta dönemedikçe sinirlendi 🤣🤣 öyle böyle geçti şükür

Biz öyle büyüdük sokaklarda gece yatma vaktine kadar oynardık kalabalık bir mahalleydi akşamda anneler yemekten sonra çaylarını alır çıkarları ne şanslıymışız çocuklarda bir nebze onu yaşayabilsin diye uğraşıyoruz öyle yorulmuş ki Zeynep erkenden sızdı hadi yatalım dememe bile gerek kalmadı
Bizde öyleydi annemler çay içerken bizde oynardık kimsenin yat demesine gerek kalmazdı bize dediğin gibi bayılır kalırdık 🤣
Şimdi yeğenime bakıyorum hiç arkadaşı yok garibim virüs var aylardır tek gördüğü anne babası çocuk sıkıntıdan kime saracağını şaşırıyor 😔😔😔

misskokulumm misskokulumm nasıl oldu kuzum, ateşi düştü mü? daha iyi mi?
Jadesi Jadesi yolculuk nasildi, Asya kuşu kar topu oynamaya başladı mi?😊😊 Ankarada kar var diyorlar ama ben haberlerin yalancısıyım
Biz ilk eşimin memlekete geldik kırıkkalede yiz şuan dilzarım uyuyor şimdi köy havası almış olacak sobalı evde ısınıyor şuan uyanınca dışarı çıkarız bi sarar sarmalarım 🧸🧸 temiz hava alır kolay değil bulmak 😝 kar tutmamış burda ama hava buz hele izmirden sonra titriyorum dışarda 🙄🙄 kar olsa bari görmüş olurduk

Ah ah miss deme kıyamam ben ya minicik daha o 😔 geçmiş olsun keşke hiç hasyalanmasalar 🤲 boğaz yarası ne ola ki enfeksiyon mu
Kendine kızma diş dönemi her ateşi hepimiz dişe yoruyoruz normal yani bilsen götürmez misin

Ben de çamaşır deterjanı , şampuan ,yağ , pişik kremi alacağım indirim kovalıyorum 😁 mühendisinoğlu sayfasının tavsiyesi ile deterjan ve şampuanda minoris , pişik kreminde de mustela ya bakınıyorum . Peki bu manuel göğüs pompalarından kullanan var mı , ya da elektronik olanlardan ?mochi düşünüyorum ama kullanan var mı acaba ?
Msjnizi tesadüf gördüm 3.5 yasinda ikiz annesiyim ikizlerim 7.5 aylik doğdu 50 gun kuvezde kaldı cok zor buyuduler bende sizin gibi kılı kırk yardım, ne kullanmaliydim? Kuvezde bebeklerim kendi kiyafetlerini giyemediler hastanenin kurali kendi bunyelerinde bulunan kiyafeti giydirdiler😔 o kiyafeti bugün benim cocugum yarin başkasının çocuğu giyiyordu ciltlerindede sorun yoktu çamaşırları yikayanlara sordum ne ile yıkıyorsunuz aynısını bende alicam diye bingo hypoalerjenik sıvı deterjan kullandıklarını söylediler bende aldım 2 yaşına kadar kullandim sonrası Allah ne verdiyse sampuan dalin pişik kremi hamazinc aile hekimi yaziyor, göğüs ucu kremi lansinoh, süt sagma makineside philips avent elektirikli kullandım manuel zaman kaybi ve zor... ama sütünüz coksa belki kolay olabilir, saglikla büyütün.

Biz ilk eşimin memlekete geldik kırıkkalede yiz şuan dilzarım uyuyor şimdi köy havası almış olacak sobalı evde ısınıyor şuan uyanınca dışarı çıkarız bi sarar sarmalarım 🧸🧸 temiz hava alır kolay değil bulmak 😝 kar tutmamış burda ama hava buz hele izmirden sonra titriyorum dışarda 🙄🙄 kar olsa bari görmüş olurduk
ayy kuru soğuk, ayaz. anlatirken icim titredi. insallah yağar da karı görür Asya kuşum ❄❄❄

ben de çok özledim ama bakalım bu sene gelecek mi sibirya tarafından bir kar. Karadenizin bol kari Rusya'dan geliyor 🌨🌨🌨

Aşı olduk biz boyu 73cm kilo 10.3 olmuş baş çevresini olcemedik çünkü yamyam çocuğum durmadı 😂😂 çok ağlamadi bu sefer ☺️ hala diş cikarmamasina şaşırdı ama çıkar elbet dedi yarın da kan tahlili vercez

Geçmiş olsun paşama kıyamam ilaç hemen toparlar annesi 🙏

misskokulumm misskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. SuRMeLi66 SuRMeLi66 kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik. Jadesi Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. SonsuzUmut SonsuzUmut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. O ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi N Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. S Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. BKGK BKGK gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. Zeyay1420 Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.

Back
X