- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Sağol canım@misskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. @SuRMeLi kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik.Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. @Sonsuz umut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. O ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi @Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. @Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. BKGK gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. @CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.
çok üzüldüm canim, Rabbim sifa versin kuzuma. dualarim sizinle. Göktuğ minicikken bile atlatti herseyi, şimdi çok daha çabuk toparalanacak Allahin izniyle.Kızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Sağol adaşım@misskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. @SuRMeLi kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik.Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. @Sonsuz umut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. O ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi @Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. @Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. BKGK gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. @CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.
Besafe izi comfort x3 aldım canım hepsi buradada 2000e düşmüştü ara ara kontrol ediyordum düşmüşken aldım yüksekliği ve güvenliği nedeniyle onu tercih ettim inşallah memnun kalırım@misskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. @SuRMeLi kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik.Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. @Sonsuz umut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. O ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi @Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. @Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. BKGK gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. @CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.
Yaa çok geçmiş olsun canım benim dualarımız seninle Allahın izniyle bir an önce toparlayacak inşallah GöktuğKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Ben her gün ilk ay düzenli verdim ikinci ay da bir iki gün bırakmayı denedim ama baktım ki geri kusuyor devam ettim ikinci kutu bitmek üzereCanım ilk başlarda kullandım oglumdada kizimdada. Ama hic kutuyu bitirmedim. Mesela kusması vardı 3 gün duzenli verdim kestim. O bi sure idare etti. Tekrar oldugunda tekrar 3 gün. Ortalama tahminen ayda 1 veya 2 kere kullandım. Artık kullanmıyorum. Katı yiyecekkere geceli kusma bitti. Bazen ogluma oluyor acılı veya yağlı yediginde, ama kusma degil. Kaynama yapıyor sanırım. Yemek verdigimde migdesi ile goysunu gösteriyor acıyor diyor. Ozaman onada 3 gun duzenli veriyorum.
Mamasına katıyorum her gün 1 şaseUmudum- sen cavisconu manasına yada birşeye katarak mı veriyorsun.
Çocuklara hiç dayanamıyorum . Hangi hastahaneye gittiniz ya ? Damar yolunda bari sıkıntı yaşamamışsınız . Yarına daha iyi olur inşallahKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıy
Çok şükür iyi geçmesine sevindim uzun yol bebekle zor oluyor Zeynebim arabaya biner uyur araba durunca utanırdı bol bol gezdik onla ama Ayşe tam tersi hiç sevmiyor en fazla 2 saat sonrası çığlık kıyamet yarıyılda bizde gidicez kayınvalideme bakalım nasıl geçicek şimdiden kara kara düşünmeye başladıkGeldik şükür canım sabah 7 gibi Asya bi uyudu bi uyandı etrafı izledi değişik geldi ışıklar arabada gece yolculuğu dalamadı geri alışkın olmadığı için baya zorlandıama onu en çok zorlayan şey dönerek yatmaya alışkın oto koltukta dönemedikçe sinirlendi öyle böyle geçti şükür
Evet şimdi ki çocuklara bende üzülüyorum o yüzden fırsat buldukça annemlere kaçıyoruz Burda arkadaşıda var ortamında doyasıya oynuyor diğer türlü dediğin gibi evde hep bize kardeşine sarıyorBizde öyleydi annemler çay içerken bizde oynardık kimsenin yat demesine gerek kalmazdı bize dediğin gibi bayılır kalırdık
Şimdi yeğenime bakıyorum hiç arkadaşı yok garibim virüs var aylardır tek gördüğü anne babası çocuk sıkıntıdan kime saracağını şaşırıyor
Maşallah haydo yaAşı olduk biz boyu 73cm kilo 10.3 olmuş baş çevresini olcemedik çünkü yamyam çocuğum durmadıçok ağlamadi bu sefer hala diş cikarmamasina şaşırdı ama çıkar elbet dedi yarın da kan tahlili vercez
Canım ya nasılda tek tek herkesi düşünmüşsün.. Atacık nasıl sen nasılsın teyzen nasıl oldu@misskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. @SuRMeLi kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik.Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. @Sonsuz umut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. O ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi @Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. @Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. BKGK gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. @CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.
Canım ya çok geçmiş olsun Göktuğ un ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz nelerin üstesinden gelmedi ki hastanede emin ellerde gözetim altında hemencixik toparlar inş dualarımız sizinleKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Yaaa cok gecms olsnKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Biz 2 aydır kullanıyoruz. Genel olarak memnunum. Fakat bunların döneni de varmış. O daha kullanışlı bence. Ama daha pahalı. Bizim aldığımız model bebeği koltuğa oturtup, koltuktan alırken zor oluyor biraz. Ama onun dışında yükseklik ayari ile kızım etrafı izliyor, koltuğunda keyifle oturuyor. Güvenlik açısından da tescilli bir marka. Tecrübemi yazmak istedimBesafe izi comfort x3 aldım canım hepsi buradada 2000e düşmüştü ara ara kontrol ediyordum düşmüşken aldım yüksekliği ve güvenliği nedeniyle onu tercih ettim inşallah memnun kalırım
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin hemen iyileşsin inşallahKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Şükür kuzum çok sevindim Umutumuza. Duruya da sevdiklerini vereceksin ne yapacaksın en azından yesin zamanla daha da düzene girer inşallah. Ata da şu sıralar uyku konusunda saçmalama evresinde zor dalıyor az uyuyor gece uykusuna da zor geçiyor. Bu da bir süreç herkes yaşıyor. Canları sağolsun düzene girecektir inşalah. Teyzem evinde hergün uğruyoruz. Yemek bırakıyorum bişeylwr yapıp geliyorum. Emar sonuçları çıktı. Doktoru beyin cerrahı görsün fakülteye götür hayati önem taşıyor dedi. Bir hocadan randevu de aldım ama kesinlikle gitmeyi reddediyor. Benim beynimde birşey yok diyor. İçime öküz oturdu İnan. Annemin emaneti. Sabi bir insan. Karga tulumba da götüremiyorum. Çaresizim dua ediyorum sadece.nzh99 evet canım duru ağzının tadını biliyor. Ben pes ettim istedigini veriyorum. Mucver yaptim verdim eline yogurt vermeme izin verdi, mucverin hatrina. Umut duzeldi umuta bez takmaya kaltim zorla taktım. Oda no no diye ağladı, birdaha tuvalete gitme altına yap dedim. Sonuç biraz ağladı tuvalete girmesine izin vermedim. Çıkardı söktü bezi o gun bugundur tuvalete gidiyor, hemde hevesle. Bugun 4 gun oldu. Hic problem olmadi sukur. Ata miz nasil sizler neler yapiyorsunuz. Teyzede bir gelişme varmı.
Missim canım bacım çok geçmiş olsun. Göktuğ um savaşçı sabaha değerleri yükselmiş olacak inşallah. Allahım yardım etsin sana da onu sakin tutabilmek serumla ne zor. Sabaha evinize çıkın inşallahKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Bizde de diş yok çıkar elbet salya kaşınma tavan.Oh maşallahbizde 9,200 kgydik bizde ilk 2 ay dışında boy bile bakılmadı
AA niye şaşırmış ki bizimde daha hiç diş çıkmadı
Ata iyi hamdolsun ama uyku geçişleri biraz zor oluyor sakin güleç bir bebek normalde ama şu sıralar herşeye ağlayası geliyor. Mama sandalyesine oyunla oturtuyoruz. Daha sokak kapısını görünce heyecanlanıyor. Babasının arkasına ağlıyor. Oyun arkadaşı nede olsa.Annem şimdilik duruldu biraz ama yine de çok aksi.aynı koktuğa kimse oturamıyor dikişim patlar diye paniklettiriyor.doktor kendini koruyacaksin dedi tamam ama annemin psikolojisi iyice çöktü.psikolojik tedavi düşünelim dedim tamam dedi ama hala tık yokyakınız ama şehir değiştirmek gerekecek ve araba yok şu an bizde.ya otobus ya da taksi gerekiyor.korona da var diye yaza erteledik napalım.bolbol görüntülü konusuyoruz☺
Ben o zaman sana çok şasırmıştım ve helal olsun ne cesaretli kız demiştim
ne güzel hayal..ben de katılabilir miyiim?hayalin devamı şöyle olsun..bi de bakmissin yemek de hazir.cocuklar uyumus..camasir yok.heryer isiltidan göz aliyor ve burnuna bi kek kokusu geliyor...Allah Allah ben kek yapmadim ki diye düşünürken ben kapiyi çalıyorum komşu komsu huu sana kahveye geldim diyorum komsu degiliz ama olsak be super olurdu bi dusundum de sen de icinden off heryeri temizlemistim simdi gene dagilacak diyorsun. eee 4 çocuk Umutla Elif yerler Ali ile Duru da bakar oyle
..onlar istahsiz tayfagerci Elif de pek istahli sayilmaz ama Ali daha beter
Hic sorma bak bugun cok az uyudu gene..napalım buyudukce rahatlarız anne olmak kolay degil ki
Jadecim vardiniz mi? Yolculuk guzel gecmistir insAllah Asya ile
YaaaAliler hep böyle bal oluyor galibaaaa
Yesim.ne kadar tatlısın ne guzel herkesi etiketlemis halini hatrini sormuşsuniyiyiz biz de canım..çocuklar da iyi..buralar cok soğuk kar bekleniyor bakalim 🌨❄ Atam nasıl keyfi yerinde mi? Eve girerken hala ağlıyor mu minik prens
Sağolun kızlar ateş düşürücü antibiyotik tedavisi uygulanıyor boğazdaki yara için. Yarın tekrar kan verilecek inşallah o değer düşüşte olmaz yükselirse çıkarız bir umut. Kolunda serum yatakta durmak istemiyor falan çok zormuş ya
İşler yoğun kuzum. Okullar kapalıyken bizim işler daha da yoğun oluyor. Bürodan 2 memurum ayrıldı. Yeni gelenlere iş öğretmem gerekiyor daha sık gidiyorum. Evdeyken de bilgisayar açık gelen yazıları havale ediyorum . Ata nın iştahı fena değil. İnstagram ayarlarını yapsam size video atacağım normalde ben hikaye paylaşmıyorum çünkü. Genelde herşeyi veriyorum. Sağolsun D dilzar fikir vermişti bugün çılbır yaptım. Yoğurduna da sarımsak koydum yedi. Sarma veriyorum eline, sıkma yiyor tabi ben de tıkıştırıyorum yanı sıra.Sağol canım
Senin nasıl gidiyor daireye git gel şeklinde misin hala? Ata kuzunun iştahı uykusu iyi mi?
İyiyiz kuzum. Sağlıkla gidin gelin Asya kuşum kar görsün. Ne ilginç deneyim onlar için. Dün biz dolu seyrettik anlattım Ata ya . Herşeyi anlatıyorum anası çeneci. Kendi de susmuyor. Öperim iyi tatiller.Sağol adaşımsiz nasılsınız inşallah
Çok teşekkür ederimmBiz 2 aydır kullanıyoruz. Genel olarak memnunum. Fakat bunların döneni de varmış. O daha kullanışlı bence. Ama daha pahalı. Bizim aldığımız model bebeği koltuğa oturtup, koltuktan alırken zor oluyor biraz. Ama onun dışında yükseklik ayari ile kızım etrafı izliyor, koltuğunda keyifle oturuyor. Güvenlik açısından da tescilli bir marka. Tecrübemi yazmak istedim
Yaa cok gecmis olsun kiyamam ona benSağolun kızlar ateş düşürücü antibiyotik tedavisi uygulanıyor boğazdaki yara için. Yarın tekrar kan verilecek inşallah o değer düşüşte olmaz yükselirse çıkarız bir umut. Kolunda serum yatakta durmak istemiyor falan çok zormuş ya
Kalın sardım sarmaladım temiz hava aldı köpekleri izledi bugün ama çok kalamadık ben bile üşüdümOhh miss kalın kalın giyin canım hoş güzel bir tatil geçirin umarım kara denk gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?