2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım
Senin nasıl gidiyor daireye git gel şeklinde misin hala? Ata kuzunun iştahı uykusu iyi mi?

çok üzüldüm canim, Rabbim sifa versin kuzuma. dualarim sizinle. Göktuğ minicikken bile atlatti herseyi, şimdi çok daha çabuk toparalanacak Allahin izniyle.

Sağol adaşım siz nasılsınız inşallah

Besafe izi comfort x3 aldım canım hepsi buradada 2000e düşmüştü ara ara kontrol ediyordum düşmüşken aldım yüksekliği ve güvenliği nedeniyle onu tercih ettim inşallah memnun kalırım

Yaa çok geçmiş olsun canım benim dualarımız seninle Allahın izniyle bir an önce toparlayacak inşallah Göktuğ

Ben her gün ilk ay düzenli verdim ikinci ay da bir iki gün bırakmayı denedim ama baktım ki geri kusuyor devam ettim ikinci kutu bitmek üzere
Umudum- sen cavisconu manasına yada birşeye katarak mı veriyorsun.
Mamasına katıyorum her gün 1 şase
Çocuklara hiç dayanamıyorum . Hangi hastahaneye gittiniz ya ? Damar yolunda bari sıkıntı yaşamamışsınız . Yarına daha iyi olur inşallah

Çok şükür iyi geçmesine sevindim uzun yol bebekle zor oluyor Zeynebim arabaya biner uyur araba durunca utanırdı bol bol gezdik onla ama Ayşe tam tersi hiç sevmiyor en fazla 2 saat sonrası çığlık kıyamet yarıyılda bizde gidicez kayınvalideme bakalım nasıl geçicek şimdiden kara kara düşünmeye başladık
Evet şimdi ki çocuklara bende üzülüyorum o yüzden fırsat buldukça annemlere kaçıyoruz Burda arkadaşıda var ortamında doyasıya oynuyor diğer türlü dediğin gibi evde hep bize kardeşine sarıyor
Maşallah haydo ya
Canım ya nasılda tek tek herkesi düşünmüşsün.. Atacık nasıl sen nasılsın teyzen nasıl oldu
Canım ya çok geçmiş olsun Göktuğ un ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz nelerin üstesinden gelmedi ki hastanede emin ellerde gözetim altında hemencixik toparlar inş dualarımız sizinle

Kalppare bizde de durum ayni uyumadi gunduz bi uyidugunda gece uykusu iyi o da aralarda bozuluyor malesef. Oyle agliyor karni da tok oluyor kucagmda uyutuyorm geri birakinca agliyor tekrar kucagmda uyiyor arada beni mi istiyor geceleri besikte rahat mi ediyor anlamiyorm

Yaaa cok gecms olsn insallah bi an once gecer de evinize donersinz. Neden oyle olms peki birsy dediler mi size

Bende yarn aşıya goturecegm oglumu banyo kısıtlaması oluyor mu bunda yime 3 sefer mi olacak nasl oluyor

Besafe izi comfort x3 aldım canım hepsi buradada 2000e düşmüştü ara ara kontrol ediyordum düşmüşken aldım yüksekliği ve güvenliği nedeniyle onu tercih ettim inşallah memnun kalırım
Biz 2 aydır kullanıyoruz. Genel olarak memnunum. Fakat bunların döneni de varmış. O daha kullanışlı bence. Ama daha pahalı. Bizim aldığımız model bebeği koltuğa oturtup, koltuktan alırken zor oluyor biraz. Ama onun dışında yükseklik ayari ile kızım etrafı izliyor, koltuğunda keyifle oturuyor. Güvenlik açısından da tescilli bir marka. Tecrübemi yazmak istedim

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin hemen iyileşsin inşallah

Şükür kuzum çok sevindim Umutumuza. Duruya da sevdiklerini vereceksin ne yapacaksın en azından yesin zamanla daha da düzene girer inşallah. Ata da şu sıralar uyku konusunda saçmalama evresinde zor dalıyor az uyuyor gece uykusuna da zor geçiyor. Bu da bir süreç herkes yaşıyor. Canları sağolsun düzene girecektir inşalah. Teyzem evinde hergün uğruyoruz. Yemek bırakıyorum bişeylwr yapıp geliyorum. Emar sonuçları çıktı. Doktoru beyin cerrahı görsün fakülteye götür hayati önem taşıyor dedi. Bir hocadan randevu de aldım ama kesinlikle gitmeyi reddediyor. Benim beynimde birşey yok diyor. İçime öküz oturdu İnan. Annemin emaneti. Sabi bir insan. Karga tulumba da götüremiyorum. Çaresizim dua ediyorum sadece.
Missim canım bacım çok geçmiş olsun. Göktuğ um savaşçı sabaha değerleri yükselmiş olacak inşallah. Allahım yardım etsin sana da onu sakin tutabilmek serumla ne zor. Sabaha evinize çıkın inşallah
Oh maşallah bizde 9,200 kgydik bizde ilk 2 ay dışında boy bile bakılmadı
AA niye şaşırmış ki bizimde daha hiç diş çıkmadı
Bizde de diş yok çıkar elbet salya kaşınma tavan. Aslihaydo maaşallah haydomuza sağlıkla büyüsünler inşallah.
Ata iyi hamdolsun ama uyku geçişleri biraz zor oluyor sakin güleç bir bebek normalde ama şu sıralar herşeye ağlayası geliyor. Mama sandalyesine oyunla oturtuyoruz. Daha sokak kapısını görünce heyecanlanıyor. Babasının arkasına ağlıyor. Oyun arkadaşı nede olsa. .sokaktan da hiç gelmese çok mutlu tepinerek giriyoruz ama Allahtan uzatmıyor girince dalıyor başka şeylere.

Sağol canım
Senin nasıl gidiyor daireye git gel şeklinde misin hala? Ata kuzunun iştahı uykusu iyi mi?
İşler yoğun kuzum. Okullar kapalıyken bizim işler daha da yoğun oluyor. Bürodan 2 memurum ayrıldı. Yeni gelenlere iş öğretmem gerekiyor daha sık gidiyorum. Evdeyken de bilgisayar açık gelen yazıları havale ediyorum . Ata nın iştahı fena değil. İnstagram ayarlarını yapsam size video atacağım normalde ben hikaye paylaşmıyorum çünkü. Genelde herşeyi veriyorum. Sağolsun D dilzar fikir vermişti bugün çılbır yaptım. Yoğurduna da sarımsak koydum yedi. Sarma veriyorum eline, sıkma yiyor tabi ben de tıkıştırıyorum yanı sıra.
Sağol adaşım siz nasılsınız inşallah
İyiyiz kuzum. Sağlıkla gidin gelin Asya kuşum kar görsün. Ne ilginç deneyim onlar için. Dün biz dolu seyrettik anlattım Ata ya . Herşeyi anlatıyorum anası çeneci. Kendi de susmuyor. Öperim iyi tatiller.

Çok teşekkür ederimm evet onlar çok pahalı geldi bana çok sık araba kullansak belki düşünürdüm ama o kadarı fazla benim için açıkçası sizinki kemerli mi isofixli mi

Yaa cok gecmis olsun kiyamam ona ben insallah toparlayacak annesiii.. zor olmaz mi tamda hareketlendiler kuzum anlamıyorda. Inşaallah hemen iyilesir çıkarsınız hastaneden. Bu gecenizde iyi gecer insallah canim Göktuğ' um Rabbim sifa versin..

Kalppare canim tamamen tecrübesizlikmis benimki 3 aylik bebegi alip virus zamani doguya gitmek ama guzel gecmisti Rabbim korudu o kadar yolu gidip geldik kizcemle. Birde 2 bucuk aylikken gitmistim memlekete hamile oldugumu bilmeden bilet almistim babam icin yemek veriliyordu sonrada iptal etmedim kalkip gitmistim o kadar yolu tingir tingir :)

nzh99 canim sagol. Annem yanimda bir ses birr nefes cok iyi geldi. Hava cok sogudu disari çıkamıyoruz o sıkıcı sadece. Kayivalidem de geldi görmeye gittik sadece. Bugun aradim cagirdim babasina bakiyor yarim saatlik yok var haftaya abisine gececekmis haberlesiriz dedim ama viruste var insan cekiniyor. Bakalim artik.

Helinnnnn aa kıskandım bak birlikte mi gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…