2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her firsatta girmeye calisacagm insallh bayadr giremiyorm özledm.

Selam kızlar
Nasılsınız ay ben çok felaket yoğun um
Kafayı siyiracagim az kaldi
Hoş geldin hemşehrim iyidir umarım pamuk kızımız . Bizler iyiyiz şükür . Siz üç çocukla altından iyi kalkıyorsunuz yine .
Teşekkür ederim mesajınız için maalesef 5 aylıkken emmeyi bıraktı kuzum . Siz de sağlıkla büyütün kuzularınızı

nzh99 ilaç kullanıyorum hala kusması için ama doktora danışmam lazım . Bir kaç gün aksatsam hemen eskiye dönüyor . Ama bunu da ne zamana kadar kullanacağım bu şekilde bilmiyorum . Kusma dan ziyade şu an beni en çok zorlayan yemek yedirmek iştahsız bizim kuzu .
N Nehir8077 siz de kullanıyordunuz değil mi gaviscon bir ara . Kaç kutu kullandın ?

Canım ilk başlarda kullandım oglumdada kizimdada. Ama hic kutuyu bitirmedim. Mesela kusması vardı 3 gün duzenli verdim kestim. O bi sure idare etti. Tekrar oldugunda tekrar 3 gün. Ortalama tahminen ayda 1 veya 2 kere kullandım. Artık kullanmıyorum. Katı yiyecekkere geceli kusma bitti. Bazen ogluma oluyor acılı veya yağlı yediginde, ama kusma degil. Kaynama yapıyor sanırım. Yemek verdigimde migdesi ile goysunu gösteriyor acıyor diyor. Ozaman onada 3 gun duzenli veriyorum.

nzh99 evet canım duru ağzının tadını biliyor. Ben pes ettim istedigini veriyorum. Mucver yaptim verdim eline yogurt vermeme izin verdi, mucverin hatrina. Umut duzeldi umuta bez takmaya kaltim zorla taktım. Oda no no diye ağladı, birdaha tuvalete gitme altına yap dedim. Sonuç biraz ağladı tuvalete girmesine izin vermedim. Çıkardı söktü bezi o gun bugundur tuvalete gidiyor, hemde hevesle. Bugun 4 gun oldu. Hic problem olmadi sukur. Ata miz nasil sizler neler yapiyorsunuz. Teyzede bir gelişme varmı.

Ohh miss kalın kalın giyin canım hoş güzel bir tatil geçirin umarım kara denk gelirsiniz

Kızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor

Oh maşallah bizde 9,200 kgydik bizde ilk 2 ay dışında boy bile bakılmadı
AA niye şaşırmış ki bizimde daha hiç diş çıkmadı

Geçmiş oldun canım inş biranönce toparlarsınız allah şifa versin çok üzüldüm
Sende yanında mıssın odada mı tutuyorlar kuzumu kıyamam ya allah yardımcınız olsun

Annen nasıl oldu sekerparem.
Ilacini iciyor mu.
Keske gidebilseydiniz sekerparem ama olsun sağlık için mecbur
Annem şimdilik duruldu biraz ama yine de çok aksi.aynı koktuğa kimse oturamıyor dikişim patlar diye paniklettiriyor.doktor kendini koruyacaksin dedi tamam ama annemin psikolojisi iyice çöktü.psikolojik tedavi düşünelim dedim tamam dedi ama hala tık yok yakınız ama şehir değiştirmek gerekecek ve araba yok şu an bizde.ya otobus ya da taksi gerekiyor.korona da var diye yaza erteledik napalım.bolbol görüntülü konusuyoruz☺
kuzum hayirli yolculuklar. Ben bebek 3 buk aylikkrn kalkip ucakla uzun yol gitmistim yinede 5 6 saat yol suruyor ve cok zordu. Deli cesareti gelmis demek simdi daha rahat olur buyuduler ya cok şükür
Ben o zaman sana çok şasırmıştım ve helal olsun ne cesaretli kız demiştim
ne güzel hayal..ben de katılabilir miyiim?hayalin devamı şöyle olsun..bi de bakmissin yemek de hazir.cocuklar uyumus..camasir yok.heryer isiltidan göz aliyor ve burnuna bi kek kokusu geliyor...Allah Allah ben kek yapmadim ki diye düşünürken ben kapiyi çalıyorum komşu komsu huu sana kahveye geldim diyorum komsu degiliz ama olsak be super olurdu bi dusundum de sen de icinden off heryeri temizlemistim simdi gene dagilacak diyorsun. eee 4 çocuk Umutla Elif yerler Ali ile Duru da bakar oyle
..onlar istahsiz tayfa gerci Elif de pek istahli sayilmaz ama Ali daha beter
Hic sorma bak bugun cok az uyudu gene..napalım buyudukce rahatlarız anne olmak kolay degil ki
Hadi inşallah canım beklentim o yönde uyusun dün gece uyumadı hiç bari bugün yolda uyusun
Jadecim vardiniz mi? Yolculuk guzel gecmistir insAllah Asya ile
Selfi yapmış ya bı ton foto çekmiş böyle
Yaaa Aliler hep böyle bal oluyor galibaaaa
Yesim.ne kadar tatlısın ne guzel herkesi etiketlemis halini hatrini sormuşsun iyiyiz biz de canım..çocuklar da iyi..buralar cok soğuk kar bekleniyor bakalim 🌨❄ Atam nasıl keyfi yerinde mi? Eve girerken hala ağlıyor mu minik prens

Çok üzüldüm İnsallah tez zamanda iyileşir. Serum tedavisimi uygulayacaklar.Cabucak toplar inşallah. Allah şifa versin,

Kizlar bende ay basi oldum tabi ben 2. Aydan beridir duzenli oluyorum. Karnim cok agriyor 2 aydir. Kafam o kadar allak bullak ki pedimi degstreyim derken yenisini takmamışım ve 10 dk sonra flan farkettim
ben ilk defa dün oldum bacağım pert
kuzum hepimiz şimdi herşeyi dişe yoruyoruz suçlama kendini hiç
masallah sana herkesi nasıl tutuyorsun aklında benim hafıza çok kısa süreli oldu ya birlikte gidelim yeşim özelden yazacam sana
çok üzüldüm ya. tez zamanda iyilessin bal yanak. çok geçmiş olsun mis

misskokulumm miss canım gecmis olsun çok üzüldüm geçmiş olsun bitanem..üzme kendini..orada daha hızli toparlayacak inşAllah çocuklar çabucak iyileşsin diye hastaneye yatırıyorlar..kendini güçlü tut..sen iyi olursan Göktuğ da iyi olur..
Kızacaksın belki ne alaka diyeceksin ama nazara geldi bu cocuk galiba instaya gülüşünü falan koymuşun ya..kimbilir kac kişi gördü
Dua edecegim paşama..canım Goktuğum oyy oglummuş gibi seviyorum..Allah sifa versin guzel yuzlume

misskokulumm

Misim çok üzüldüm yavruma ayri sana ayri.
Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah.

Hastane ortaminda hemen ve daha iyi iyileşecek inşallah.

Dualarimdasiniz canim benim.
Kiyamam ona ben güçlü ama göktuğ neleri atlattii bu geceyi atlatin sabaha kalmadan toparlayacaksiniz inaniyorum inşallah

Ay kuzum çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlar kuzu da çıkarsınız Dualarımız sizinle..

İnşallah foto çekerim bol bol Karadeniz tarafında 4.5 yıl kaldım 1 kere kar gördüm

Maşallah damadıma biz ne kadar olduk merak ediyorum İzmire gidince gideceğim aşı yaptırmadıpım için imza da atmam lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…