- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Her firsatta girmeye calisacagm insallh bayadr giremiyorm özledm.misskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. @SuRMeLi kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik. Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. SonsuzUmut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. @ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi N Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. S Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. @bharkk gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. @CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. @Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.
Hoş geldin hemşehrimSelam kızlar
Nasılsınız ay ben çok felaket yoğun um
Kafayı siyiracagim az kaldi
Teşekkür ederim mesajınız içinMsjnizi tesadüf gördüm 3.5 yasinda ikiz annesiyim ikizlerim 7.5 aylik doğdu 50 gun kuvezde kaldı cok zor buyuduler bende sizin gibi kılı kırk yardım, ne kullanmaliydim? Kuvezde bebeklerim kendi kiyafetlerini giyemediler hastanenin kurali kendi bunyelerinde bulunan kiyafeti giydirdilero kiyafeti bugün benim cocugum yarin başkasının çocuğu giyiyordu ciltlerindede sorun yoktu çamaşırları yikayanlara sordum ne ile yıkıyorsunuz aynısını bende alicam diye bingo hypoalerjenik sıvı deterjan kullandıklarını söylediler bende aldım 2 yaşına kadar kullandim sonrası Allah ne verdiyse sampuan dalin pişik kremi hamazinc aile hekimi yaziyor, göğüs ucu kremi lansinoh, süt sagma makineside philips avent elektirikli kullandım manuel zaman kaybi ve zor... ama sütünüz coksa belki kolay olabilir, saglikla büyütün.
Canım ilk başlarda kullandım oglumdada kizimdada. Ama hic kutuyu bitirmedim. Mesela kusması vardı 3 gün duzenli verdim kestim. O bi sure idare etti. Tekrar oldugunda tekrar 3 gün. Ortalama tahminen ayda 1 veya 2 kere kullandım. Artık kullanmıyorum. Katı yiyecekkere geceli kusma bitti. Bazen ogluma oluyor acılı veya yağlı yediginde, ama kusma degil. Kaynama yapıyor sanırım. Yemek verdigimde migdesi ile goysunu gösteriyor acıyor diyor. Ozaman onada 3 gun duzenli veriyorum.nzh99 ilaç kullanıyorum hala kusması için ama doktora danışmam lazım . Bir kaç gün aksatsam hemen eskiye dönüyor . Ama bunu da ne zamana kadar kullanacağım bu şekilde bilmiyorum . Kusma dan ziyade şu an beni en çok zorlayan yemek yedirmek iştahsız bizim kuzu .
N Nehir8077 siz de kullanıyordunuz değil mi gaviscon bir ara . Kaç kutu kullandın ?
Ohh miss kalın kalın giyin canım hoş güzel bir tatil geçirin umarım kara denk gelirsinizBiz ilk eşimin memlekete geldik kırıkkalede yiz şuan dilzarım uyuyor şimdi köy havası almış olacak sobalı evde ısınıyor şuan uyanınca dışarı çıkarız bi sarar sarmalarımtemiz hava alır kolay değil bulmak kar tutmamış burda ama hava buz hele izmirden sonra titriyorum dışarda kar olsa bari görmüş olurduk
Oh maşallahAşı olduk biz boyu 73cm kilo 10.3 olmuş baş çevresini olcemedik çünkü yamyam çocuğum durmadıçok ağlamadi bu sefer hala diş cikarmamasina şaşırdı ama çıkar elbet dedi yarın da kan tahlili vercez
Geçmiş oldun canım inş biranönce toparlarsınız allah şifa versin çok üzüldümKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Annem şimdilik duruldu biraz ama yine de çok aksi.aynı koktuğa kimse oturamıyor dikişim patlar diye paniklettiriyor.doktor kendini koruyacaksin dedi tamam ama annemin psikolojisi iyice çöktü.psikolojik tedavi düşünelim dedim tamam dedi ama hala tık yokAnnen nasıl oldu sekerparem.
Ilacini iciyor mu.
Keske gidebilseydiniz sekerparem ama olsun sağlık için mecbur
Ben o zaman sana çok şasırmıştım ve helal olsun ne cesaretli kız demiştimkuzum hayirli yolculuklar. Ben bebek 3 buk aylikkrn kalkip ucakla uzun yol gitmistim yinede 5 6 saat yol suruyor ve cok zordu. Deli cesareti gelmis demeksimdi daha rahat olur buyuduler ya cok şükür
@asli emre
Oh temizlik gibisi varmı, güle güle kirlet. Bende özledim heryerin mis olduğu günleri. Şöyle mutfağa girersin cif kokar. Heryer mis. Aaa birde ne göreyim masanın üstünde kave var Hiç iste yok. Deymeyin keyfime
Hic sorma bak bugun cok az uyudu gene..napalım buyudukce rahatlarız anne olmak kolay degil kiHepinizden Allah razi olsngaliba dişler cogumuzda uykusuzlk yapti sanki zor uyuyolar hemen kalkiyorlar.
Bizde suanlk 4 diş var iki alt iki üst ama galiba tekrar geliyor gbi. Ustune bir de gaz zor oluyordr ya sizin. Bende ayakta uyutuyorm birakmiyorm huzursz olmasn diye ama nereye kdar byle olacak bilmiyorm cok fena oldular resmen
Jadecim vardiniz mi? Yolculuk guzel gecmistir insAllah Asya ileHadi inşallah canım beklentim o yönde uyusun dün gece uyumadı hiçbari bugün yolda uyusun
YaaaSelfi yapmış ya bı ton foto çekmiş böyle
Yesim.ne kadar tatlısın ne guzel herkesi etiketlemis halini hatrini sormuşsunmisskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. @SuRMeLi kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik. Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. SonsuzUmut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. @ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi N Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. S Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. @bharkk gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. @CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. @Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.
Çok üzüldüm İnsallah tez zamanda iyileşir. Serum tedavisimi uygulayacaklar.Cabucak toplar inşallah. Allah şifa versin,Kızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
ben ilk defa dün oldum bacağım pertKizlar bende ay basi oldum tabi ben 2. Aydan beridir duzenli oluyorum. Karnim cok agriyor 2 aydir. Kafam o kadar allak bullak ki pedimi degstreyim derken yenisini takmamışım ve 10 dk sonra flan farkettim
kuzum hepimiz şimdi herşeyi dişe yoruyoruz suçlama kendini hiç@dilzarUmudum- paşa dün akşam daha kötüleşti gecemiz çok kötüydü ateşi hiç düşüremedim. Kısa kollu atletle yattı. Akşam da yemeği reddetmişti sabah 4 saat dersim vardı bitince koştur koştur götürdük hastaneye. Gözlerinin feri de gitti bakışları değişti çocuğun iki günde
Boğazda yara varmış kan alındı alınırken damar yolu da açalım muhtemelen yüksek çıkacak enfeksiyon damardan ilaç veririz dedi doktor. Damar yolu açarken yıktı ortalığı ama şükür hemşire iyiydi tek seferde halletti. Şimdi eve geldik sonuç 1 saat sonra çıkacak tekrar gidecez bakalım
Nerden çıktı bu yara anlamadım hiç. Ona değil de çocuğu erkenden götürmeyip eziyet ettiğime kızdım kendime. Aslında hep götürürüm ilkbaşta çabuk oluyor tedavi diye bu kez kızkardeşim yanılttı beni diştir eziyet ettirme çocuğa dedi.2 gündür daha çok eziyet çekti yavrum
masallah sana herkesi nasıl tutuyorsun aklında benim hafıza çok kısa süreli oldu yamisskokulumm canımmm geçmiş olsun Göktuğ’uma kıyamam. Ne bileceksin şu an her sinyali dişe yoruyoruz. Allahım hemen atlatsın bal oğlan. @SuRMeLi kuzum hoşgeldin Asya çık ablaları nasıllar sizi merak ettik. Jadesi iyi tatiller olsun adaşım dikkat edin Allah’a emanet olun. Helinnnnn fotoğrafı neresi çekiyor kampanyalı beni bilgilendirir misin. SonsuzUmut ben seni takibe almamışım özelden yazmalıydım hoş hanımağamı göreyim. @ogretmen61 araba koltuğunu ne yaptınız bulabildiniz mi N Nehir8077 durucuk da damak tadı gün modunda gelişmiş desene kıyamam. Umut nasıl tuvalet işi düzene bindi mi? Kalppare Naif Alim Elifim nasıl oldunuz. S Sonsuzsukurler dualarımdasın kuzum. Ne yapıyor Güneş keşiflere devam mı. S Susam_tanesi kıyafetlerini sağlıkla giy hayırlı olsun. @bharkk gözün Aydın anneciğin gelmiş, kv de de gelecek mi hayırlısı olsun. Umudum- sena kuşum kusmaşarı düzeldi inşallah. @CocoChanelmademoiselle melisaya çok sevindim. Allahım sağlık versin biz kızamık aşısını 8,5 aylıkken yaptırdık her ilin uygulaması değişik. @Zeyay1420 zeynebimin gülen yüzü solmasın. Bana da 24 saat yetmiyor vallahi. minikbebegim9640 seni merak ediyoruz arada iyiyim de.
çok üzüldüm ya. tez zamanda iyilessin bal yanak. çok geçmiş olsun misKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Ay kuzum çok geçmiş olsunKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
İnşallah foto çekerim bol bolayy kuru soğuk, ayaz. anlatirken icim titredi. insallah yağar da karı görür Asya kuşum ❄❄❄
ben de çok özledim ama bakalım bu sene gelecek mi sibirya tarafından bir kar. Karadenizin bol kari Rusya'dan geliyor 🌨🌨🌨
Maşallah damadımaAşı olduk biz boyu 73cm kilo 10.3 olmuş baş çevresini olcemedik çünkü yamyam çocuğum durmadıçok ağlamadi bu sefer hala diş cikarmamasina şaşırdı ama çıkar elbet dedi yarın da kan tahlili vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?