2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah miss çok üzüldüm dualarım sizinle çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar bize haber ver mubakkak

Jadesi hoş geldiniz yol güzel geçmiş sevindim. Kar yağacak görünüyor inşallah siz buradayken yağar da görürsünüz. İzmir de kar zor çünkü
İnşallah susamcım izmirde kar için dağlara tepelere çıkmak lazım anca o zaman soğuğu özlememişim ay yeni sigara içmeye dışarı çıktım titreyerek geri girdim

Ohh afiyetler olsun Atacığa bizim kız da sarmayı çok sevdi bakıcı ablamız eşi tansiyon hastası tuzsuz yapıp getirmiş aa tuzsuz dedim verdim ama içindeki baharatları unutmuşum acıydı biraz kızım başladı ağlamaya ay allahım noldu acaba diyorum ne güzel yiyordu ne istiyor acaba diyorum. Emdi emdi yarısı bitti gelmiyor diye mi ağlıyor acaba diyorum acılığı hiç aklıma gelmiyor sonra ayy dedim bu acıııı elinden almaya çalışıyorum bırakmıyor da sıkı sıkı tutmuş avcunda. Ama neden canı yanıyor anlayamıyor da masum bebeğim. Hemen su verdik yoğurt verdik nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm. Sen sarma deyince bu anım da aklıma geldi. Trajikomik resmen

Oyy oyyy Allah hasta bebeği olanlara yardım etsin kızlar ne zorrr
Damar yolunu çekmiş çıkarmış zor bela uyuttum yarım saat sonra hemşire geldi bu çıkmış dedi mecbur uyandırdık. Bantları çıkarırken ayrı ağladı yavrum. Tekrar damar yolunu da zor açtılar 3 denemede ayaktan açtılar bu kez daha iyş oldu sanki kolları boşa çıkınca rahatladı. Üzerine de çorap giydirdim. Damar yolu yapılırken anneeee diye ağladı hep. Sakinleştirsim meyve yedirip emzirdim üzerini giydirdim uyutacam 1 saatş geçkin ağladı en son ağlarken baaaabaa diye ağlıyordu kuzum çok yorulmuştu zor uyudu.
Umudum- medical palace dayız canım sarılığında da burda tedavi görmüştük aynı doktora getirdik. Testleri ve tedaviyi başka çocuk doktoruna da sorduk. Tedavi ve teşhis doğru yatış yapılsın deyince mecbur kabul ettik.
minikbebegim9640 bilmiyoruz canım o değer neden o kadar düşmüş kardeşim viral enfeksiyonlarda düşebilir diyor.
Kalppare canım instagramda herkese açık paylaşım yapmadım ya o gün bizşm kızlara açtım sadece videoyu. Birkaö da yakın arkadaş grubuma atmıştım. Bence dişleri yüzünden bağışıklığı düştü kızlar da ne zaman diş çıkarsa hasta olurdu belki onlara da test yapılsa benzeri çıkardı bilemiyorum bakalım yaşayıp görecez. Doktor 3 gün yazmış dosyaya bu arada

Mamasına katıyorum her gün 1 şase
Canım işine karışmak gibi olmasın ama, mamaya katarak verme bence. Benim oglumun düzelmesi uzun sürmüştü, onda daha çok kullanmıştım. Sonra bir gün başka doktora göstermiştim. Doktor ilacı mamaya veya yiyeceklere katarak verirsen, etkisini fazla görmez demisti.mideye yiyecek gittiği için asit üretmeye devam eder demisti. Bir fincanın dibine döküyorum tozu, azıcık su koyuyorum kaşıkla karıştırıyorum. Toplamda 2 tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Tadı pek yok kaşıkla veremem dersen şırınga ile çek ağzının kenarindan sık. Verdikten sonra en az 20 dakika hicbir yiyecek verilmiyor. Su dahi verilmiyor. Zaten tok karnına veriliyor, ama yemegin hemen arkasindan değil. 1 veya 2 saat sonra. Ben umut'un reflusunu öyle geçirdim. Duru'da da bunu bildiğim icin direk öyle kullandım çabuk geçti.

Kalın sardım sarmaladım temiz hava aldı köpekleri izledi bugün ama çok kalamadık ben bile üşüdüm
Oh iyi yapmışsınz bizde bugünyağmur falan dinlemedik çıktık hanımağa durmayınca

Eklentiler

• C48F4F53-DC4A-48DC-B582-5F9115C23B16.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 41
79 cm olmuş bu arada kızlar boyu 190 a ne kalmış şunun şurasında ,
Kilo 11,5 olmuş yediğini inkar etmiyor kuzucuk
Sağlıklı olsunlar da varsın zayıf, kısa olsunlar gerçekten çok zor hastalık
Ah kuzum benim ya Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin bir an önce atlatın inş boyuna posuna kilosuna maşallah paşanın

Hayalin cok güzel ay hakketen komşu olsak. Buradaki herkesle yakın otursaydik keşke. Gelenim gidenim olsa yaparimda, o zaman iş gibi gelmez. Kahve bile arkadaşla icince sohbetle guzel. Kız kek diyorsun duru'da yer başımıza ne geldiyse kek aşkından zaten. Bütün istahsizlinin sebebi o. Bugün tam olarak emin oldum. İstedi şeyleri verdim, guzelde yedi.
Aşk olsun oradan bakınca evin dağılmasını takan biri gibi mi göründüm. Sen gel yeterki ev yıkılsın dökülsün. Çocuklardan ve geçireceğimiz zamandan kıymetli mi. Yaşanan evin, odaları dağınık , bulaşığı ve çöpü çok olur. Eşyalar bizim kölemiz, biz eşyaların değil. Benim hiçbir seyim kıymetli değildir. Yeterki bana gelsin benim için gelsin, sohbet etmek istesin

Son düzenleme:
Canim kucağa alışmış sanırım uyur uyumaz bırak yerine.mizirdayinca al yine.uyuyunca bırak.gerekirse 5 defa yap.illa pes edecek.sen de yorulursun kucakta uyuyunca.
hatta uçakta bebek arabasıyla ilgili durumla olmuştu karyanin eli kirli bir yere degmisti de sen çok korkmuştun.baksana hepsini de hatirliyorum..beyin bedava attım.hafızaya
Acı yiyorlar sonra da yanıyorlar.ben de yaşadım.o tecrubeyi.kv köfte yollamiştı.yedirdim meğer acıliymış koca gece inledi.bir kere pırasa acı gelmiş..ıhhh ıhhh diye diye suyunu emdi.ver diyorum vermiyor da.gözleri kizardı ama yine vermedi.herhalde dişini rahatlattı
Burdaki arkadasların nazar edecegini sanmam ya.hepimizin yavruları var çünkü.hepimiz anneyiz benim.kız da dis çikaracagi hafta antibiyotik kullandı hakikaten..oglum desen hic sorma.onda çogu diste acillik olduk. galiba haklısın dis ile ilgili olabilir. InsAllah geçecek..dua ediyorum oğrendigimden beri size..Allah tez zaman da iyilestirsin paşamızı.bu arada kilo boy masAllah

Yaa kuzum benim güleç göktugumuz bir an önce iyileşsin inşallah canım benim kıyamam ki
Oh maşallah bizde 9,200 kgydik bizde ilk 2 ay dışında boy bile bakılmadı
AA niye şaşırmış ki bizimde daha hiç diş çıkmadı
Şaşırdı ben de dedim ablası da geç çıkardı genetik mevzular ya
Maşallah damadıma biz ne kadar olduk merak ediyorum İzmire gidince gideceğim aşı yaptırmadıpım için imza da atmam lazımmış
Ben evde tartiyordum dünür can birebir aynı çıktı kilosu meraktan duramam yoksa

Canımsın Bahar biricik bi kalbin var ben biraz takilmak istedim hani temiz bir ev hayal ediyorduk ya
Ben de snein gibi düşünüyorum ev yasaniyorsa o evde bulasik camasir bitmez.is bitmez..esim evdeyken diyor ki ya yemek pisiriyorsun ya yemek yediriyorsun ya da mutfak topluyorsun.kisir dongu resmen diyor aralarda da iste bazen oyun bazen uyku bazen etkinlik bazen de çamaşır vs
Buraya da atmistim resim.benim kizin da bir kek aski var ki sorma.baska seyi oyle yemez bu arada kilo 8.5.demissin.biz de o civardayiz daha 9 gormedik.takmiyorum.sen de takma olmasi gereken araliktalar cok şükür oyle düşün

Kesinlikle ya ev dediğin sevdiklerinle dağılacak kirlenecek yemek kokacak ben de az once komsularimi gönderdim bugün bendeydi kizlar şu an ev göçüyo 6 çocuk vardı egleniyolar güzel oluyo bu da klasik gece sonu kahvemizdi

Eklentiler

• IMG_20210112_223909.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 35
Kız ben bu kaveyi icemem ,kıyamam saklarım. Bende senin gibi komşu istiyorum. Gözüm döndü gece gece

Bak bunu bilmiyordum bahar. Hiç demedi doktor . Ama şu an öyle vermem mümkün değil . Kaç gündür vitaminlerini bile zor veriyorum .kaşığa karşı iyice antipatisi oldu çocuğun . En azından sevdiği yiyecekler varmış bak duru nun . Bugun elimle bir kaç kuru fasülye verdim , ezmeden yutuyormuş. Çiğniyor sandım meğer dolandırıp yutmuş . Üçüncü vermemde boğazına takıldı öylece çıkardı yediğini de . Bu kız acaba alışamadı mı katı yiyeceklere de . Nasıl canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…