Ah miss çok üzüldüm dualarım sizinle çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar bize haber ver mubakkakKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
İnşallah susamcımJadesi hoş geldiniz yol güzel geçmiş sevindim. Kar yağacak görünüyor inşallah siz buradayken yağar da görürsünüz. İzmir de kar zor çünkü
Aa sen sigara mı içiyorsun eee emzirirken bir zararı olmuyor mu?İnşallah susamcımizmirde kar için dağlara tepelere çıkmak lazım anca o zaman soğuğu özlememişim ay yeni sigara içmeye dışarı çıktım titreyerek geri girdim
Ohh afiyetler olsun Atacığa bizim kız da sarmayı çok sevdi bakıcı ablamız eşi tansiyon hastası tuzsuz yapıp getirmiş aa tuzsuz dedim verdim ama içindeki baharatları unutmuşumŞükür kuzum çok sevindim Umutumuza. Duruya da sevdiklerini vereceksin ne yapacaksın en azından yesin zamanla daha da düzene girer inşallah. Ata da şu sıralar uyku konusunda saçmalama evresinde zor dalıyor az uyuyor gece uykusuna da zor geçiyor. Bu da bir süreç herkes yaşıyor. Canları sağolsun düzene girecektir inşalah. Teyzem evinde hergün uğruyoruz. Yemek bırakıyorum bişeylwr yapıp geliyorum. Emar sonuçları çıktı. Doktoru beyin cerrahı görsün fakülteye götür hayati önem taşıyor dedi. Bir hocadan randevu de aldım ama kesinlikle gitmeyi reddediyor. Benim beynimde birşey yok diyor. İçime öküz oturdu İnan. Annemin emaneti. Sabi bir insan. Karga tulumba da götüremiyorum. Çaresizim dua ediyorum sadece.
Missim canım bacım çok geçmiş olsun. Göktuğ um savaşçı sabaha değerleri yükselmiş olacak inşallah. Allahım yardım etsin sana da onu sakin tutabilmek serumla ne zor. Sabaha evinize çıkın inşallah
Bizde de diş yok çıkar elbet salya kaşınma tavan.Aslihaydo maaşallah haydomuza sağlıkla büyüsünler inşallah.
Ata iyi hamdolsun ama uyku geçişleri biraz zor oluyor sakin güleç bir bebek normalde ama şu sıralar herşeye ağlayası geliyor. Mama sandalyesine oyunla oturtuyoruz. Daha sokak kapısını görünce heyecanlanıyor. Babasının arkasına ağlıyor. Oyun arkadaşı nede olsa..sokaktan da hiç gelmese çok mutlu tepinerek giriyoruz ama Allahtan uzatmıyor girince dalıyor başka şeylere.
İşler yoğun kuzum. Okullar kapalıyken bizim işler daha da yoğun oluyor. Bürodan 2 memurum ayrıldı. Yeni gelenlere iş öğretmem gerekiyor daha sık gidiyorum. Evdeyken de bilgisayar açık gelen yazıları havale ediyorum . Ata nın iştahı fena değil. İnstagram ayarlarını yapsam size video atacağım normalde ben hikaye paylaşmıyorum çünkü. Genelde herşeyi veriyorum. Sağolsun D dilzar fikir vermişti bugün çılbır yaptım. Yoğurduna da sarımsak koydum yedi. Sarma veriyorum eline, sıkma yiyor tabi ben de tıkıştırıyorum yanı sıra.
İyiyiz kuzum. Sağlıkla gidin gelin Asya kuşum kar görsün. Ne ilginç deneyim onlar için. Dün biz dolu seyrettik anlattım Ata ya . Herşeyi anlatıyorum anası çeneci. Kendi de susmuyor. Öperim iyi tatiller.
Canım işine karışmak gibi olmasın ama, mamaya katarak verme bence. Benim oglumun düzelmesi uzun sürmüştü, onda daha çok kullanmıştım. Sonra bir gün başka doktora göstermiştim. Doktor ilacı mamaya veya yiyeceklere katarak verirsen, etkisini fazla görmez demisti.mideye yiyecek gittiği için asit üretmeye devam eder demisti. Bir fincanın dibine döküyorum tozu, azıcık su koyuyorum kaşıkla karıştırıyorum. Toplamda 2 tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Tadı pek yok kaşıkla veremem dersen şırınga ile çek ağzının kenarindan sık. Verdikten sonra en az 20 dakika hicbir yiyecek verilmiyor. Su dahi verilmiyor. Zaten tok karnına veriliyor, ama yemegin hemen arkasindan değil. 1 veya 2 saat sonra. Ben umut'un reflusunu öyle geçirdim. Duru'da da bunu bildiğim icin direk öyle kullandım çabuk geçti.Mamasına katıyorum her gün 1 şase
Oh iyi yapmışsınz bizde bugünyağmur falan dinlemedik çıktık hanımağa durmayıncaKalın sardım sarmaladım temiz hava aldı köpekleri izledi bugün ama çok kalamadık ben bile üşüdüm
Ah kuzum benim ya Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin bir an önce atlatın inş boyuna posuna kilosuna maşallah paşanın79 cm olmuş bu arada kızlar boyu 190 a ne kalmış şunun şurasında,
Kilo 11,5 olmuş yediğini inkar etmiyor kuzucuk
Sağlıklı olsunlar da varsın zayıf, kısa olsunlar gerçekten çok zor hastalık
Hayalin cok güzel ay hakketen komşu olsak. Buradaki herkesle yakın otursaydik keşke. Gelenim gidenim olsa yaparimda, o zaman iş gibi gelmez. Kahve bile arkadaşla icince sohbetle guzel. Kız kek diyorsun duru'da yer başımıza ne geldiyse kek aşkından zaten. Bütün istahsizlinin sebebi o. Bugün tam olarak emin oldum. İstedi şeyleri verdim, guzelde yedi.ne güzel hayal..ben de katılabilir miyiim?hayalin devamı şöyle olsun..bi de bakmissin yemek de hazir.cocuklar uyumus..camasir yok.heryer isiltidan göz aliyor ve burnuna bi kek kokusu geliyor...Allah Allah ben kek yapmadim ki diye düşünürken ben kapiyi çalıyorum komşu komsu huu sana kahveye geldim diyorum komsu degiliz ama olsak be super olurdu bi dusundum de sen de icinden off heryeri temizlemistim simdi gene dagilacak diyorsun. eee 4 çocuk Umutla Elif yerler Ali ile Duru da bakar oyle
..onlar istahsiz tayfagerci Elif de pek istahli sayilmaz ama Ali daha beter
Canim kucağa alışmış sanırımKalppare bizde de durum ayni uyumadi gunduz bi uyidugunda gece uykusu iyi o da aralarda bozuluyor malesef. Oyle agliyor karni da tok oluyor kucagmda uyutuyorm geri birakinca agliyor tekrar kucagmda uyiyor arada beni mi istiyor geceleri besikte rahat mi ediyor anlamiyorm
hatta uçakta bebek arabasıyla ilgili durumla olmuştu karyanin eli kirli bir yere degmisti de sen çok korkmuştun.baksana hepsini de hatirliyorum..beyin bedava attım.hafızayaKalppare canim tamamen tecrübesizlikmis benimki 3 aylik bebegi alip virus zamani doguya gitmek ama guzel gecmisti Rabbim korudu o kadar yolu gidip geldik kizcemle. Birde 2 bucuk aylikken gitmistim memlekete hamile oldugumu bilmeden bilet almistim babam icin yemek veriliyordu sonrada iptal etmedim kalkip gitmistim o kadar yolu tingir tingir :)
Acı yiyorlar sonra da yanıyorlar.ben de yaşadım.o tecrubeyi.kv köfte yollamiştı.yedirdim meğer acıliymış koca gece inledi.bir kere pırasa acı gelmiş..ıhhh ıhhh diye diye suyunu emdi.ver diyorum vermiyor da.gözleri kizardı ama yine vermedi.herhalde dişini rahatlattıOhh afiyetler olsun Atacığa bizim kız da sarmayı çok sevdi bakıcı ablamız eşi tansiyon hastası tuzsuz yapıp getirmiş aa tuzsuz dedim verdim ama içindeki baharatları unutmuşumacıydı biraz kızım başladı ağlamaya ay allahım noldu acaba diyorum ne güzel yiyordu ne istiyor acaba diyorum. Emdi emdi yarısı bitti gelmiyor diye mi ağlıyor acaba diyorum acılığı hiç aklıma gelmiyor sonra ayy dedim bu acıııı elinden almaya çalışıyorum bırakmıyor da sıkı sıkı tutmuş avcunda. Ama neden canı yanıyor anlayamıyor da masum bebeğim. Hemen su verdik yoğurt verdik nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm. Sen sarma deyince bu anım da aklıma geldi. Trajikomik resmen
Burdaki arkadasların nazar edecegini sanmam ya.hepimizin yavruları var çünkü.hepimiz anneyizOyy oyyy Allah hasta bebeği olanlara yardım etsin kızlar ne zorrr
Damar yolunu çekmiş çıkarmış zor bela uyuttum yarım saat sonra hemşire geldi bu çıkmış dedi mecbur uyandırdık. Bantları çıkarırken ayrı ağladı yavrum. Tekrar damar yolunu da zor açtılar 3 denemede ayaktan açtılar bu kez daha iyş oldu sanki kolları boşa çıkınca rahatladı. Üzerine de çorap giydirdim. Damar yolu yapılırken anneeee diye ağladı hep. Sakinleştirsim meyve yedirip emzirdim üzerini giydirdim uyutacam 1 saatş geçkin ağladı en son ağlarken baaaabaa diye ağlıyordu kuzum çok yorulmuştu zor uyudu.
Umudum- medical palace dayız canım sarılığında da burda tedavi görmüştük aynı doktora getirdik. Testleri ve tedaviyi başka çocuk doktoruna da sorduk. Tedavi ve teşhis doğru yatış yapılsın deyince mecbur kabul ettik.
minikbebegim9640 bilmiyoruz canım o değer neden o kadar düşmüş kardeşim viral enfeksiyonlarda düşebilir diyor.
Kalppare canım instagramda herkese açık paylaşım yapmadım ya o gün bizşm kızlara açtım sadece videoyu. Birkaö da yakın arkadaş grubuma atmıştım. Bence dişleri yüzünden bağışıklığı düştü kızlar da ne zaman diş çıkarsa hasta olurdu belki onlara da test yapılsa benzeri çıkardı bilemiyorum bakalım yaşayıp görecez. Doktor 3 gün yazmış dosyaya bu arada
Yaa kuzum benim güleç göktugumuz bir an önce iyileşsin inşallah canım benim kıyamam kiKızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Şaşırdı ben de dedim ablası da geç çıkardı genetik mevzular yaOh maşallahbizde 9,200 kgydik bizde ilk 2 ay dışında boy bile bakılmadı
AA niye şaşırmış ki bizimde daha hiç diş çıkmadı
Ben evde tartiyordum dünür can birebir aynı çıktı kilosu meraktan duramam yoksaMaşallah damadımabiz ne kadar olduk merak ediyorum İzmire gidince gideceğim aşı yaptırmadıpım için imza da atmam lazımmış
Canımsın Bahar biricik bi kalbin varHayalin cok güzel ay hakketen komşu olsak. Buradaki herkesle yakın otursaydik keşke. Gelenim gidenim olsa yaparimda, o zaman iş gibi gelmez. Kahve bile arkadaşla icince sohbetle guzel. Kız kek diyorsun duru'da yer başımıza ne geldiyse kek aşkından zaten. Bütün istahsizlinin sebebi o. Bugün tam olarak emin oldum. İstedi şeyleri verdim, guzelde yedi.
Aşk olsun oradan bakınca evin dağılmasını takan biri gibi mi göründüm. Sen gel yeterki ev yıkılsın dökülsün. Çocuklardan, geçireceğimiz zamandan kıymetli mi. Yaşanan evin, odaları dağınık , bulaşığı ve çöpü çok olur. Eşyalar bizim kölemiz, biz eşyaların değil. Benim hiçbir seyim kıymetli değildir. Yeterki bana gelsin benim için gelsin, sohbet etmek istesin
Boncukkkkkk masallahhOh iyi yapmışsınz bizde bugünyağmur falan dinlemedik çıktık hanımağa durmayınca
Gözlere maşallahOh iyi yapmışsınz bizde bugünyağmur falan dinlemedik çıktık hanımağa durmayınca
Kesinlikle ya ev dediğin sevdiklerinle dağılacak kirlenecek yemek kokacakHayalin cok güzel ay hakketen komşu olsak. Buradaki herkesle yakın otursaydik keşke. Gelenim gidenim olsa yaparimda, o zaman iş gibi gelmez. Kahve bile arkadaşla icince sohbetle guzel. Kız kek diyorsun duru'da yer başımıza ne geldiyse kek aşkından zaten. Bütün istahsizlinin sebebi o. Bugün tam olarak emin oldum. İstedi şeyleri verdim, guzelde yedi.
Aşk olsun oradan bakınca evin dağılmasını takan biri gibi mi göründüm. Sen gel yeterki ev yıkılsın dökülsün. Çocuklardan ve geçireceğimiz zamandan kıymetli mi. Yaşanan evin, odaları dağınık , bulaşığı ve çöpü çok olur. Eşyalar bizim kölemiz, biz eşyaların değil. Benim hiçbir seyim kıymetli değildir. Yeterki bana gelsin benim için gelsin, sohbet etmek istesin
Kız ben bu kaveyi icemem ,kıyamam saklarım. Bende senin gibi komşu istiyorum. Gözüm döndü gece geceKesinlikle ya ev dediğin sevdiklerinle dağılacak kirlenecek yemek kokacakben de az once komsularimi gönderdim bugün bendeydi kizlar şu an ev göçüyo 6 çocuk vardı egleniyolar güzel oluyo bu da klasik gece sonu kahvemizdi
Maşallah. Geç çıkan diş daha iyi diyor eskilerAşı olduk biz boyu 73cm kilo 10.3 olmuş baş çevresini olcemedik çünkü yamyam çocuğum durmadıçok ağlamadi bu sefer hala diş cikarmamasina şaşırdı ama çıkar elbet dedi yarın da kan tahlili vercez
Bak bunu bilmiyordum bahar. Hiç demedi doktor . Ama şu an öyle vermem mümkün değil . Kaç gündür vitaminlerini bile zor veriyorum .kaşığa karşı iyice antipatisi oldu çocuğun . En azından sevdiği yiyecekler varmış bak duru nun . Bugun elimle bir kaç kuru fasülye verdim , ezmeden yutuyormuş. Çiğniyor sandım meğer dolandırıp yutmuş . Üçüncü vermemde boğazına takıldı öylece çıkardı yediğini de . Bu kız acaba alışamadı mı katı yiyeceklere de . Nasıl canım sıkıldıCanım işine karışmak gibi olmasın ama, mamaya katarak verme bence. Benim oglumun düzelmesi uzun sürmüştü, onda daha çok kullanmıştım. Sonra bir gün başka doktora göstermiştim. Doktor ilacı mamaya veya yiyeceklere katarak verirsen, etkisini fazla görmez demisti.mideye yiyecek gittiği için asit üretmeye devam eder demisti. Bir fincanın dibine döküyorum tozu, azıcık su koyuyorum kaşıkla karıştırıyorum. Toplamda 2 tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Tadı pek yok kaşıkla veremem dersen şırınga ile çek ağzının kenarindan sık. Verdikten sonra en az 20 dakika hicbir yiyecek verilmiyor. Su dahi verilmiyor. Zaten tok karnına veriliyor, ama yemegin hemen arkasindan değil. 1 veya 2 saat sonra. Ben umut'un reflusunu öyle geçirdim. Duru'da da bunu bildiğim icin direk öyle kullandım çabuk geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?