Kızlar çok sağolun şurda sadece yazıyla anlaşabildiğimiz bir platformda bu izlenimi verebildiysem ne mutluAslım ne talihsızlik yaşamışsın be canım..okudum ama yazamadimfırsat bulamadım.şimdi iyi misin cancağzım
Valla ya bi de benim tatli dilli oglum lan demeyi öğrenmiş.her lafın sonuna yapıştırıyor.oyle güzel cümleler kurup da olur olmaz lan deyince gülmemek için kendimi zor tutuyorumanne eline sağlık lan gibi uyardim anlattim gereksiz bir söz dedim ama..benim naif alim gitgide RevepIvedik e dönüşmesin bi de
Hahahahha alemsin ya
Bugun kar yagdı ama babaannesindeydi.ilk kar görüşünu göremedim.babaannesinin dediğine göre çok şaşırmış.ama cok az yagdi.
Yaaa dime dimeeeeBen kızim narin bisey olsun isterken oglan cocugu gibi sesler çıkarıyor.Ali 9 aylikken kuzu gibiydi.ama bu tam cadı karistirmadik yer birakmiyor.kapiyi duvara vurup ses cikarmayi kesfetti.tak tak vurdu bi gulmek güldü.sonra gelip gidip yapmaya çalışıyor ben de engel koydum napayim Ali gitgide değişiyor naif degil bugunlerde.babaannesine sık indi bu hafta.ali ivedik gibi degisik hallerde
Guneş de miiyi tek degiliz bari kendinde aslan sesi cikariyor bu arada.abisinden ogrendi yarmagül gibi olmasinlar
Abooo yandık desene bu abile bizim bebeleri erkenden canlandıracak.birinci bebeler kuzu gibiyken ikinciler her yolu cabucak oğreniyor
Bu arada ben de S Susam_tanesi nin pozitifligine bayılıyorum
Aynen şimdi ki çocuklar küçük ergen resmen "bu benim tercihim, lütfen bana karışmayın, biraz odamda yalnız kalmak istiyorum, beni hiç anlamıyorsunuz...zeynep hanımdan inciler ergenliğini hiç düşünemiyorumYaa Ali ergenlige girmiş gibi laflara bak seendurun daha sen beni anlamıyorsun beni yalnız bırak bu evde kalmak istemiyorum zamanları da gelecek yedik naneyi
Canım ya Allah kolaylık versin belli bir yaştan sonra gerçekten çok inatçı oluyorlar bişey anlatmak mümkün değil Rabbim korktuğunuza uğratmasın inş önemli bişeyi yoktur
baş ağrıtması olur mu cancağızım, burada ne için varız. Rabbim teyzenin de yardımcısı olsun. sifa bulsun insallahD dilzar ım teyzem çocukluktan beri teşhisi konulmamış bir otizm li. Takıntılı. Bankadan emekli. Büyük bir çocuk. Doktoru hayati önem taşıyor beyin cerrahı görmeli dedi. O benim bişeyim yok diyor. Karga tulumba götürmek de mümkün olamıyor. Bu durumunu korusa artık ona da razıyım. Başınızı ağrıtıyorum, kusura bakmayın. İlaç asla içmez. Artık rabbim ne hükmettiyse “kul kaderini görecek”
Offf be o nasıl gaz vermekTeşekkür ederim canım kısa değilim ama uzun da değilim işte ortalama
Goreceliyse demek
Sana çekmiş süt gibisin yavrum
Canım Allah yardimcin olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun... bazı seyler takdiri ilahi gercekten... ama en azından sen ben elimden geleni yapmıştım diyebilesin. Canim benim güzel yürekli arkadasım uzme kendini.insAllah teyzen de tedaviyi kabul eder de sen de bir rahat nefes alırsınD dilzar ım teyzem çocukluktan beri teşhisi konulmamış bir otizm li. Takıntılı. Bankadan emekli. Büyük bir çocuk. Doktoru hayati önem taşıyor beyin cerrahı görmeli dedi. O benim bişeyim yok diyor. Karga tulumba götürmek de mümkün olamıyor. Bu durumunu korusa artık ona da razıyım. Başınızı ağrıtıyorum, kusura bakmayın. İlaç asla içmez. Artık rabbim ne hükmettiyse “kul kaderini görecek”
Sağol helinim sevdi karı sanırımbu aradaJadesi bayıldım asyaya o nasıl minnosluk S Susam_tanesi ipek ta masallah ne iştahlı kârı yedi ya senin çok pozitif bir enerjinin var aynu miss gibi çok beğeniyorum D dilzar asım ya paşa bekliyor ne güzel ayaklanmış totosu datlu bi deee Aslihaydo çok güldüm sana izninleee 162 candır mankendir ❤ Kalppare allahtan benim minikte erkek de abisinden öğrendikleri absürt durmuyor. araba sesi çıkarıyor ve sürekli eyhhhh diye kızıyor.bize BKGK canim baharım keşke komple nisan anneleri çekime gidebilsek ne güzel olurdu. birlikte büyüttük derdik
Uzungöle yağar ne güzel de oluyor orası ahh özledim sanırım oraları biKar yağsa keşke de biz de kar fotosu çeksek
Aslım ne talihsızlik yaşamışsın be canım..okudum ama yazamadimfırsat bulamadım.şimdi iyi misin cancağzım
Aslihaydo dün yazdığını okudum geçmiş olsun ya yarım saat de baya uzun muş neyse ki superman kurtarmış seni bizim balkon kapısı da öyle bizim binada da olmuştu öyle bir vukuat komşular duymuştu Allahtan. Eşim sigaraya çıkınca arada bilerek geç açıyorum soğuklarda pisliğine
Valla kizlar balkon fobim oldu kapıya ayağımın biri içerde gövdem dışarı şekilde cikiyorum g.t korkusu başa belaAslihaydo aslı canım inşsllah üşütmemişsindir. Sen yazarken gözümde canlandı. O halde bile güldürdün bizleri Allah da seni güldürsün.
Yeni nesil gümbür gümbürAynen şimdi ki çocuklar küçük ergen resmen "bu benim tercihim, lütfen bana karışmayın, biraz odamda yalnız kalmak istiyorum, beni hiç anlamıyorsunuz...zeynep hanımdan inciler ergenliğini hiç düşünemiyorum
No gaz yes gerçekler bebekOfff be o nasıl gaz vermek
Oo canım kıyamam sanaValla kizlar balkon fobim oldu kapıya ayağımın biri içerde gövdem dışarı şekilde cikiyorum g.t korkusu başa belabugün kötü oldum göğüs kafesim ağrıyordu yerimden kalmayınca eşim aldı acile götürdü EKG falan çekildi kalp mi diye doktor da önce kalpten şüphelendi ama soğuktan göğüs kaslarim agrimis sıcak tut kendini dedi doktor sonra macerami anlatınca şimdi daha iyiyim çok sukur
Yeni nesil gümbür gümbürben ergenlik mergenlik yaşamadım bu nasıl iş ya
No gaz yes gerçekler bebek
Aynen kuzum öyle yapıyorum yapılacak pzt insalalhOo canım kıyamam sanaen iyisi balkona ciktiğin zaman kapının örtülmesini engelleyecek bisey koy kapi ağzına..kalin bi paspas bi takoz vs..
Teşekkürler jademUzungöle yağar ne güzel de oluyor orası ahh özledim sanırım oraları bi
Sizde ne güzel çekinşrsinşz foto pek becerikliyim bu konuda maşallahın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?