2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar çok sağolun şurda sadece yazıyla anlaşabildiğimiz bir platformda bu izlenimi verebildiysem ne mutlu
Sizler de hepiniz ayrı ayrı pırlantalarsınız

Yaa Ali ergenlige girmiş gibi laflara bak seen durun daha sen beni anlamıyorsun beni yalnız bırak bu evde kalmak istemiyorum zamanları da gelecek yedik naneyi
Aynen şimdi ki çocuklar küçük ergen resmen "bu benim tercihim, lütfen bana karışmayın, biraz odamda yalnız kalmak istiyorum, beni hiç anlamıyorsunuz...zeynep hanımdan inciler ergenliğini hiç düşünemiyorum
Canım ya Allah kolaylık versin belli bir yaştan sonra gerçekten çok inatçı oluyorlar bişey anlatmak mümkün değil Rabbim korktuğunuza uğratmasın inş önemli bişeyi yoktur

baş ağrıtması olur mu cancağızım, burada ne için varız. Rabbim teyzenin de yardımcısı olsun. sifa bulsun insallah

Canım Allah yardimcin olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun... bazı seyler takdiri ilahi gercekten... ama en azından sen ben elimden geleni yapmıştım diyebilesin. Canim benim güzel yürekli arkadasım uzme kendini.insAllah teyzen de tedaviyi kabul eder de sen de bir rahat nefes alırsın

Sağol helinim sevdi karı sanırım hepsi bal bebelerimizin naşallah

SAOL Kalppare m ancak yine Allah korusun bir yerleri tutmazsa gidecek de o zaman da bekli çok geç olacak. Önümüzdeki hafta sonuçlarını beyin cerrahına göstereceğim en azından durumu net öğreneyim.

misskokulumm misss balyanak oğlumuz bugün nasil? Yaptiginiz etkinlikleri okudum.gene her sartta muhtesemsin canım
Bi sey duymuştum cocukken ağır hastalik geçiren bireyler hayatta karsisina cikan zorluklara karsi daha dayanıklı olurmuş. Bu gecirdiginiz zorluk Göktuğ paşaya hem bedenen hem ruhen bağışıklık kazandıracak insAllah.bi de sen doktora gitmeden evvel dolven tarzı ibubrofen içeren bir ilac vermiş miydin? Yanılıyor olabilirim ama bu ilaç bağışıkliği baskılıyor.

Hadi bakalim insAllah güzel sonuclar alırsınız canım..guzel haberler bekliyoruz.

Aslım ne talihsızlik yaşamışsın be canım..okudum ama yazamadim fırsat bulamadım.şimdi iyi misin cancağzım

Aslihaydo aslı canım inşsllah üşütmemişsindir. Sen yazarken gözümde canlandı. O halde bile güldürdün bizleri Allah da seni güldürsün.
Valla kizlar balkon fobim oldu kapıya ayağımın biri içerde gövdem dışarı şekilde cikiyorum g.t korkusu başa bela bugün kötü oldum göğüs kafesim ağrıyordu yerimden kalmayınca eşim aldı acile götürdü EKG falan çekildi kalp mi diye doktor da önce kalpten şüphelendi ama soğuktan göğüs kaslarim agrimis sıcak tut kendini dedi doktor sonra macerami anlatınca şimdi daha iyiyim çok sukur
Yeni nesil gümbür gümbür ben ergenlik mergenlik yaşamadım bu nasıl iş ya
Offf be o nasıl gaz vermek
No gaz yes gerçekler bebek

minikbebegim9640 canım bitanem ailenin haberi var mı? Yani dayak olaylarından? Sen benim kardeşim olsan bu tercihi sana bırakmazdım.seni o lanet herifin yanından söker alırdım.
bak canım anlıyorum 2. Evliligi de bozuldu demek ki sorun bu kadında demelerinden korkuyorsun.. bak sana iki soru iki cevap..
Birgün birisi bir bilgeden bi nasihat istemiş.bilge ona; "Rabbin seni bilir mi"demis.o adam da "evet bilir" demiş.Bilge; "o zaman başkasının bilmesine ne gerek var?" demiş.Adam ısrarla ikinci nasihatı istemiş.Bilge sormuş; "sen Rabbini bilir misin?" Adam; "bilirim tabi" demiş.Bilge ; "o zaman başkasını bilmesen de olur" demiş.
Yani kimsenin ne düşünecegi umrunda olmasın.yani ben bosan demiyorum diyemem de. Ama bu işin bir hal çaresini bulmalı yavrum bu böyle olmaz.sen sırf ikinci evliligin diye ömür boyu dayak mi yiyeceksin? Dogruyu soyle birinci eşin veya ailesi duyar da bak iste gittigi yerde de durmadi der diye mi düşünüyorsun?
Bak güzelim akşam bile kötü kötü baktı diyorsun. Bu adam hiç akıllanmamış..ayrıca kaynının o evde işi yok.baştan beri dedik bunu.
Biz burdan sadece konusuruz.yasayan çeken sensin, en iyi sen bilirsin.bak canım senin ailenle konuşup bu meseleyi çözmen lazım.sonsuz umutun dedigi uyulamayi indir.çünku ne zaman ne olacağıni hiç bilemezsin.biz burda neler okuyoruz.

Oo canım kıyamam sana en iyisi balkona ciktiğin zaman kapının örtülmesini engelleyecek bisey koy kapi ağzına..kalin bi paspas bi takoz vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…