2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslım ne talihsızlik yaşamışsın be canım..okudum ama yazamadim 😑 fırsat bulamadım.şimdi iyi misin cancağzım 😔

Valla ya bi de benim tatli dilli oglum lan demeyi öğrenmiş.her lafın sonuna yapıştırıyor.oyle güzel cümleler kurup da olur olmaz lan deyince gülmemek için kendimi zor tutuyorum🤭 anne eline sağlık lan gibi 🤣uyardim anlattim gereksiz bir söz dedim ama..benim naif alim gitgide RevepIvedik e dönüşmesin bi de 😱😅

Hahahahha alemsin ya 😄😄😄

Bugun kar yagdı ama babaannesindeydi.ilk kar görüşünu göremedim.babaannesinin dediğine göre çok şaşırmış.ama cok az yagdi.

Yaaa dime dimeeee 🥴🤣 Ben kızim narin bisey olsun isterken oglan cocugu gibi sesler çıkarıyor.Ali 9 aylikken kuzu gibiydi.ama bu tam cadı karistirmadik yer birakmiyor.kapiyi duvara vurup ses cikarmayi kesfetti.tak tak vurdu bi gulmek güldü.sonra gelip gidip yapmaya çalışıyor ben de engel koydum napayim😄 Ali gitgide değişiyor 😄 naif degil bugunlerde.babaannesine sık indi bu hafta.ali ivedik gibi degisik hallerde 😄

Guneş de mi 😱🤣 iyi tek degiliz bari 🤣 kendinde aslan sesi cikariyor bu arada.abisinden ogrendi 😄 yarmagül gibi olmasinlar 🤣

Abooo yandık desene bu abile bizim bebeleri erkenden canlandıracak 😄.birinci bebeler kuzu gibiyken ikinciler her yolu cabucak oğreniyor 😄
Bu arada ben de S Susam_tanesi nin pozitifligine bayılıyorum 😍😍
Kızlar çok sağolun şurda sadece yazıyla anlaşabildiğimiz bir platformda bu izlenimi verebildiysem ne mutlu 😌😌
Sizler de hepiniz ayrı ayrı pırlantalarsınız ✨

Yaa Ali ergenlige girmiş gibi laflara bak seen 😅 durun daha sen beni anlamıyorsun beni yalnız bırak bu evde kalmak istemiyorum zamanları da gelecek 🤭 yedik naneyi
Aynen şimdi ki çocuklar küçük ergen resmen "bu benim tercihim, lütfen bana karışmayın, biraz odamda yalnız kalmak istiyorum, beni hiç anlamıyorsunuz...zeynep hanımdan inciler ergenliğini hiç düşünemiyorum
D dilzar Zeyay1420 Zeyay1420 teyzem evinde tedaviyi de reddediyor hergün ihtiyaçlarını görüp geliyorum çaresizim vallahi. Rabbim ona da bana da yardım etsin. Bu arada Asım kuzumun kar beklemesine ne demeli. Maaşallah.
Canım ya Allah kolaylık versin belli bir yaştan sonra gerçekten çok inatçı oluyorlar bişey anlatmak mümkün değil Rabbim korktuğunuza uğratmasın inş önemli bişeyi yoktur 😔

D dilzar ım teyzem çocukluktan beri teşhisi konulmamış bir otizm li. Takıntılı. Bankadan emekli. Büyük bir çocuk. Doktoru hayati önem taşıyor beyin cerrahı görmeli dedi. O benim bişeyim yok diyor. Karga tulumba götürmek de mümkün olamıyor. Bu durumunu korusa artık ona da razıyım. Başınızı ağrıtıyorum, kusura bakmayın. İlaç asla içmez. Artık rabbim ne hükmettiyse “kul kaderini görecek”
baş ağrıtması olur mu cancağızım, burada ne için varız. Rabbim teyzenin de yardımcısı olsun. sifa bulsun insallah

D dilzar ım teyzem çocukluktan beri teşhisi konulmamış bir otizm li. Takıntılı. Bankadan emekli. Büyük bir çocuk. Doktoru hayati önem taşıyor beyin cerrahı görmeli dedi. O benim bişeyim yok diyor. Karga tulumba götürmek de mümkün olamıyor. Bu durumunu korusa artık ona da razıyım. Başınızı ağrıtıyorum, kusura bakmayın. İlaç asla içmez. Artık rabbim ne hükmettiyse “kul kaderini görecek”
Canım Allah yardimcin olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun... bazı seyler takdiri ilahi gercekten... ama en azından sen ben elimden geleni yapmıştım diyebilesin. Canim benim güzel yürekli arkadasım uzme kendini.insAllah teyzen de tedaviyi kabul eder de sen de bir rahat nefes alırsın🧡🤍🧡

bu arada Jadesi Jadesi bayıldım asyaya o nasıl minnosluk S Susam_tanesi ipek ta masallah ne iştahlı kârı yedi ya 😂 senin çok pozitif bir enerjinin var aynu miss gibi çok beğeniyorum D dilzar asım ya paşa bekliyor ne güzel ayaklanmış totosu datlu😍 bi deee Aslihaydo Aslihaydo çok güldüm sana izninleee 😂😂 162 candır mankendir ❤ Kalppare Kalppare allahtan benim minikte erkek de abisinden öğrendikleri absürt durmuyor. araba sesi çıkarıyor ve sürekli eyhhhh diye kızıyor.bize😫 BKGK BKGK canim baharım keşke komple nisan anneleri çekime gidebilsek ne güzel olurdu. birlikte büyüttük derdik 🤗
Sağol helinim sevdi karı sanırım 🥰 hepsi bal bebelerimizin naşallah🧿

SAOL SAOL Kalppare Kalppare m ancak yine Allah korusun bir yerleri tutmazsa gidecek de o zaman da bekli çok geç olacak. Önümüzdeki hafta sonuçlarını beyin cerrahına göstereceğim en azından durumu net öğreneyim.

misskokulumm misskokulumm misss balyanak oğlumuz bugün nasil? Yaptiginiz etkinlikleri okudum.gene her sartta muhtesemsin canım 💕💕🧿
Bi sey duymuştum cocukken ağır hastalik geçiren bireyler hayatta karsisina cikan zorluklara karsi daha dayanıklı olurmuş. Bu gecirdiginiz zorluk Göktuğ paşaya hem bedenen hem ruhen bağışıklık kazandıracak insAllah.bi de sen doktora gitmeden evvel dolven tarzı ibubrofen içeren bir ilac vermiş miydin? Yanılıyor olabilirim ama bu ilaç bağışıkliği baskılıyor.

SAOL SAOL Kalppare Kalppare m ancak yine Allah korusun bir yerleri tutmazsa gidecek de o zaman da bekli çok geç olacak. Önümüzdeki hafta sonuçlarını beyin cerrahına göstereceğim en azından durumu net öğreneyim.
Hadi bakalim insAllah güzel sonuclar alırsınız canım..guzel haberler bekliyoruz.🤲💙

Aslım ne talihsızlik yaşamışsın be canım..okudum ama yazamadim 😑 fırsat bulamadım.şimdi iyi misin cancağzım 😔

Aslihaydo Aslihaydo dün yazdığını okudum geçmiş olsun ya yarım saat de baya uzun muş neyse ki superman kurtarmış seni😊bizim balkon kapısı da öyle bizim binada da olmuştu öyle bir vukuat komşular duymuştu Allahtan. Eşim sigaraya çıkınca arada bilerek geç açıyorum soğuklarda pisliğine🤪🤪

Aslihaydo Aslihaydo aslı canım inşsllah üşütmemişsindir. Sen yazarken gözümde canlandı. O halde bile güldürdün bizleri Allah da seni güldürsün.
Valla kizlar balkon fobim oldu kapıya ayağımın biri içerde gövdem dışarı şekilde cikiyorum g.t korkusu başa bela 😂😂 bugün kötü oldum göğüs kafesim ağrıyordu yerimden kalmayınca eşim aldı acile götürdü EKG falan çekildi kalp mi diye doktor da önce kalpten şüphelendi ama soğuktan göğüs kaslarim agrimis sıcak tut kendini dedi doktor sonra macerami anlatınca 😬 şimdi daha iyiyim çok sukur
Aynen şimdi ki çocuklar küçük ergen resmen "bu benim tercihim, lütfen bana karışmayın, biraz odamda yalnız kalmak istiyorum, beni hiç anlamıyorsunuz...zeynep hanımdan inciler ergenliğini hiç düşünemiyorum
Yeni nesil gümbür gümbür 😅 ben ergenlik mergenlik yaşamadım bu nasıl iş ya 🙄
Offf be o nasıl gaz vermek 🥰💃💃😝
No gaz yes gerçekler bebek😍

minikbebegim9640 minikbebegim9640 canım bitanem ailenin haberi var mı? Yani dayak olaylarından? Sen benim kardeşim olsan bu tercihi sana bırakmazdım.seni o lanet herifin yanından söker alırdım.
bak canım anlıyorum 2. Evliligi de bozuldu demek ki sorun bu kadında demelerinden korkuyorsun.. bak sana iki soru iki cevap..
Birgün birisi bir bilgeden bi nasihat istemiş.bilge ona; "Rabbin seni bilir mi"demis.o adam da "evet bilir" demiş.Bilge; "o zaman başkasının bilmesine ne gerek var?" demiş.Adam ısrarla ikinci nasihatı istemiş.Bilge sormuş; "sen Rabbini bilir misin?" Adam; "bilirim tabi" demiş.Bilge ; "o zaman başkasını bilmesen de olur" demiş.
Yani kimsenin ne düşünecegi umrunda olmasın.yani ben bosan demiyorum diyemem de. Ama bu işin bir hal çaresini bulmalı yavrum bu böyle olmaz.sen sırf ikinci evliligin diye ömür boyu dayak mi yiyeceksin? Dogruyu soyle birinci eşin veya ailesi duyar da bak iste gittigi yerde de durmadi der diye mi düşünüyorsun?
Bak güzelim akşam bile kötü kötü baktı diyorsun. Bu adam hiç akıllanmamış..ayrıca kaynının o evde işi yok.baştan beri dedik bunu.
Biz burdan sadece konusuruz.yasayan çeken sensin, en iyi sen bilirsin.bak canım senin ailenle konuşup bu meseleyi çözmen lazım.sonsuz umutun dedigi uyulamayi indir.çünku ne zaman ne olacağıni hiç bilemezsin.biz burda neler okuyoruz.

Valla kizlar balkon fobim oldu kapıya ayağımın biri içerde gövdem dışarı şekilde cikiyorum g.t korkusu başa bela 😂😂 bugün kötü oldum göğüs kafesim ağrıyordu yerimden kalmayınca eşim aldı acile götürdü EKG falan çekildi kalp mi diye doktor da önce kalpten şüphelendi ama soğuktan göğüs kaslarim agrimis sıcak tut kendini dedi doktor sonra macerami anlatınca 😬 şimdi daha iyiyim çok sukur

Yeni nesil gümbür gümbür 😅 ben ergenlik mergenlik yaşamadım bu nasıl iş ya 🙄

No gaz yes gerçekler bebek😍
Oo canım kıyamam sana😔 en iyisi balkona ciktiğin zaman kapının örtülmesini engelleyecek bisey koy kapi ağzına..kalin bi paspas bi takoz vs..

Back
X